jestem na statku, ktory jest przy brzegu, wciskam ODDOKUJ i wyskakuje mi na czerwonym tle napis ERROR. o co chodzi?
dodam, ze obok stoi jeszcze jakis inny, zamkniety statek. moze ten co nim chce oddokowac, jest zadokowany do tego innego?
Nie moge oddokowac
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- cald dashew
Re: Nie moge oddokowac
boczek wrote:
dodam, ze obok stoi jeszcze jakis inny, zamkniety statek. moze ten co nim chce oddokowac, jest zadokowany do tego innego?
na pewno nie..
Ciezko powiedziec co to jest.. Musialbys powiadomic odpowiednie wladze
-
- cald dashew
- w.w.g.d.w
-
- w.w.g.d.w
Nie wiem jak masz na imię ale gdy już uporałem się z toną spamu znalazłem pewien problem o treści podobnej do twojej.
I odpowiedź że chwilowo naprawienie błedu jest niemożliwe (powinienenś mieć na mailu jeśli to ty).
Nawet jeśli to nie ty to pewnie odpowiedź będzie podobna (ja bym celował nieco inaczej z adresatem).
I odpowiedź że chwilowo naprawienie błedu jest niemożliwe (powinienenś mieć na mailu jeśli to ty).
Nawet jeśli to nie ty to pewnie odpowiedź będzie podobna (ja bym celował nieco inaczej z adresatem).
-
no niestety, nie dostalem zadnej odpowiedzi na mejla..
mozesz mi dac link do watku o tym bledzie? bo szukalem, ale nie znalazlem.
i do kogo najlepiej o tym napisac?
czy jesli wybuduje inny statek w tej samej lokacji, to rowniez nie bedzie mozna oddokowac? czy to blad dotyczacy pojedynczego statku, czy tez calej lokacji?
mozesz mi dac link do watku o tym bledzie? bo szukalem, ale nie znalazlem.
i do kogo najlepiej o tym napisac?
czy jesli wybuduje inny statek w tej samej lokacji, to rowniez nie bedzie mozna oddokowac? czy to blad dotyczacy pojedynczego statku, czy tez calej lokacji?
- w.w.g.d.w