moze w tym dziale? 1

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Laura_

moze w tym dziale? 1

Postby Laura_ » Thu Jul 31, 2008 10:26 pm

czy jest to prawidlowy dzial dla mojego pytania?
Elm0

Postby Elm0 » Thu Jul 31, 2008 10:30 pm

Jak masz jakiś problem, to wyślij PMa komu trzeba, zamiast odstawiać cyrk.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Laura_

Postby Laura_ » Thu Jul 31, 2008 10:34 pm

prywatnie tez nie otrzymalam odpowiedzi widzisz jakas trzecia opcje? 8)
Arucard

Postby Arucard » Thu Jul 31, 2008 11:26 pm

Isc z tym do kogos innego....innej osobiscie nie widze....choc nie wiem dokladnie co sie dzialo (zerowa aktywnosc na forum i w grze)
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Laura_

Postby Laura_ » Fri Aug 01, 2008 10:51 am

w koncu jednak jednak jakis dzial okazal sie odpowiedni dla mojego pytania. kto by sie jednak spodziewal, ze beda to "dyskusje ogolne"? :lol:
to jak, dowiem sie, dlaczego robert_ zostal zbanowany? skoro byly jakies podstawy, nie bedzie chyba problemow z przedstawieniem ich? niech bronia sie same :wink:
PS. aru, nie ma nikogo innego z uprawnieniami modaratora dla naszego forum, obawiam sie. gdyby byl, juz bym z nim rozmawiala
Echo

Postby Echo » Sun Aug 03, 2008 12:05 am

Sądzę, że jest to bardzo potrzebny temat. Gdybśmy znali powody, dla jakich jakieś postacie zostały zbanowande, sami moglibyśmy unikać takich sytacji. W końcu gram już od 2006, a nadal pewne sytuacje są dla mnie niejasne. Miałam do czynienia z niejedną sytuacją, gdzie gracza postać nagle usypiała w niewyjaśnionych okolicznościach. Najbardziej drażniące jest to, że z przykrością muszę stwierdzić, iż pewne sprawy nigdy nie znajdują wyjaśnienia w grze. Brakuje logiki, brakuje sekwencji postępków i wtedy fabuła się kruszy. I tym to sposobem wyjaśnienie wątków gry staje się niemożliwe! Sama tego doświadczyłam, choć uważam się za dobrego detektywa. ;) :P

dodam; To jest ważne dla nas, graczy. Którym wątkiem warto podążać, a który został złamany i nie nadaje się do ciągnięcia w grze.
Laura_

Postby Laura_ » Sun Aug 03, 2008 9:12 am

eszko, problem polega na tym, ze to nie postac zostala "zbanowana", ale uzytkownik forum. i to, dlaczego tak sie stalo, pozostaje nadal niejasne. moderator forum to funkcja publiczna i to stanowczo nie powinno tak wygladac, ze robi co chce i jak chce i uwaza, ze nie potrzebuje tlumaczyc sie z niczego. ze moze grzebac w profilu gracza, grozic banem za zlamanie wymyslonych przez siebie zasad (nieistniejacych na forum), kasowac posty z niewygodnymi dla siebie pytaniami. wam to moze nie przeszkadza, mnie owszem.
gawi

Postby gawi » Sun Aug 03, 2008 9:28 am

taaa wycinanie postów jest denerwujące, mnie tez to wkurzyło pewnego razu .. post w pełni nie oftopowy a wyciety.. bez podania uzasadnienia.. i to niejednokrotnie.. niech sie chociaż taki cwaniak przyzna który to robi .. bo z prawami moderatora jest chyba pare osób..
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Laura_

Postby Laura_ » Sun Aug 03, 2008 9:34 am

w tej chwili tylko jedna, wiec ja nie mam najmniejszych watpliwosci, kto to robi :evil:
Milo

Postby Milo » Sun Aug 03, 2008 9:59 am

Laurko, walczysz z wiatrakami, szkoda nerwów. Robert_ popełnił grzech śmiertelny, obraził majestat :D I tyle.
gawi

Postby gawi » Sun Aug 03, 2008 11:57 am

to poprostu typowy pokaz człowieczej mentalności, jeśli ma sie władze to sie z niej korzysta, bo takiemu co ma władze nie wolno podskoczyć... ot zwykła natura ludzka.. czlowiek zawsze będzie dązył do tego żeby być nietykalnym a tych którzys ie burzą należy uciszać .. tak było w każdym ustroju panującym na ziemi i tak bedzie w każdym ustroju jaki kiedykolwiek zapanuje na ziemi..
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Sun Aug 03, 2008 3:44 pm

*ziew*
Załóżcie Antyfański Klub Tego, Który Śmie Banować Moich Znajomych, Nawet Jeśli Robi To Słusznie.
I przestańcie zaśmiecać forum jakimiś durnymi twierdzeniami o nadużywaniu władzy. Wybaczcie, ale wygląda to jak gadka jakichś frustratów.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Robert_

Postby Robert_ » Sun Aug 03, 2008 4:13 pm

SUCHY wrote:*ziew*
Załóżcie Antyfański Klub Tego, Który Śmie Banować Moich Znajomych, Nawet Jeśli Robi To Słusznie.
I przestańcie zaśmiecać forum jakimiś durnymi twierdzeniami o nadużywaniu władzy. Wybaczcie, ale wygląda to jak gadka jakichś frustratów.

Nie wazne, ze w ogole nie znam tematu. Nie wazne ze nie wiem co sie stało i dlaczego. Wazne zeby stanac po wlasciwej stronie i kolejny raz wygłosic ten same wyświechtany idiotyczny tekst o tym, ze skoro "wladza" cos robi, na pewno robi to slusznie a cala reszta, ktora smie sie z tym nie godzic to banda prowokatorow.
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Sun Aug 03, 2008 4:19 pm

Cóż, właśnie mniej więcej tak.
Jeśli powiesz mi, że Gaw znał sprawę dokładnie i dlatego wypowiedział się w taki, a nie inny sposób, to przeproszę.
Wątpię jednak, żeby tak było, dlatego będę bronił "swoich", bo wiem w jaki sposób podejmujemy decyzje i nie robimy tego pochopnie.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Arucard

Postby Arucard » Sun Aug 03, 2008 4:25 pm

Ja tu nieukrywam nie wiem ;p.Tu się chyba Suchaczu mój drogi rozchodzi o to,że można by do jasnej ciasnej podać przyczynę zbanowania...a nie puf masz bana.Za co?Wywróż se..
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):

Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri

Return to “Ogólne dyskusje”