Skoro już mowa o przestępcach to z reguły są to młode postacie, którym trafiła się okazja i buchnęły co nieco z wioskowego magazynu. "Zawodowych" kryminalistów już nie ma
Uwierz mi, ze są jeszcze na świecie źli ludzie i mają więcej niż 20 lat

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Rusalka wrote:To oczywiście propozycja. Tym samym zapraszam do dyskusji na temat kreowania, ciekawych, oryginalnych, i przede wszystkim dobrze dopasowanych do świata postaci - jest to wspaniała szansa na poprawienie cantryjskiej rzeczywistości. Przypominam również o nie naruszaniu Najważniejszej Zasady podczas przyszłej dyskusji.
Piszę wydarzenia a mam na myśli konflikty i awantury:) One stanowią sól gry, bez zastrzyku adrenaliny gra będzie mdła niezależnie od tego jak dobrze będą odgrywane postaci. Gadające o niczym kukiełki.....
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Robert_ wrote:Skoro już mowa o przestępcach to z reguły są to młode postacie, którym trafiła się okazja i buchnęły co nieco z wioskowego magazynu. "Zawodowych" kryminalistów już nie ma
Uwierz mi, ze są jeszcze na świecie źli ludzie i mają więcej niż 20 lat
nemo49 wrote: nie dopasowują sie do zastanego świata tylko wpadają albo są wciągani w wir wydarzeń , które wymagają od nich reagowania na następujące nagłe i niespodziewane zwroty akcji.
Avx wrote:Moja jedyna obecnie postać ani demokratą nie jest, ani pacyfistą, ani fanatykiem szanowania życia ludzkiego, chociaż najczęściej szanuje, między innymi dlatego, iż uważa, że to się - wbrew pozorom - zazwyczaj opłaca.
Jedyne, co mam sobie "do zarzucenia", to fakt, że jej ideologia polityczna (postać rządząca, od ponad 25 Cantryjskich lat zresztą) jest bardzo podobna do mojej jako gracza... Ale generalnie w realu jestem bardzo oryginalny, więc w Cantr moja postać prezentując spojrzenie podobne do mojego tez nie zlewa się z tłumem; nie wpływa to źle na fabułę.
Liczę, że jest w miarę ciekawa na tle innych, natomiast szczerze wątpię, by wiele osób znało, bo region to geograficznie i pod względem zaludnienia koniec świata niemalże, chociaż technologicznie już dość dobrze rozwinięty (pojazdy silnikowe są).
nemo49 wrote:Gra jest ciekawa wtedy kiedy gracze nie koncentrują się na odgrywaniu swoich postaci i nie dopasowują sie do zastanego świata od nich reagowania na następujące nagłe i niespodziewane zwroty akcji. A jak kończyłem swój udział w grze to prawie nie było już graczy ( postaci ), które potrafiły kreować wydarzenia.
Piszę wydarzenia a mam na myśli konflikty i awantury:) One stanowią sól gry, bez zastrzyku adrenaliny gra będzie mdła niezależnie od tego jak dobrze będą odgrywane postaci. Gadające o niczym kukiełki.....
Fieger wrote:Skoro już mowa o przestępcach to z reguły są to młode postacie, którym trafiła się okazja i buchnęły co nieco z wioskowego magazynu. "Zawodowych" kryminalistów już nie ma
nemo49 wrote:Piszę wydarzenia a mam na myśli konflikty i awantury:) One stanowią sól gry, bez zastrzyku adrenaliny gra będzie mdła niezależnie od tego jak dobrze będą odgrywane postaci. Gadające o niczym kukiełki.....
Fieger wrote:..........Teraz Port jest miastem śpiochów, a w Cechowicach zamiast broni robią basen. ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest