Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Leming
- Villon
Czy wszyscy mają nad profilem gracza te dziwne linijki "Warning: mysql_fetch_object():" itd? Bo ja mam 4. Bez przerwy. I czy to bardzo niedobrze? 
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
-
mikkael
- Villon
- Aravat
Jeśli Cię to uspokoi Villon to ja też je mam. Dokładnie 4 linijki...
Do tego jedna moja postać, która przed awarią "sprzętu" chodziła sobie po lesie teraz jest na środku nieznanego sobie morza. Bez łódki czy nawet koła ratunkowego. Nie umie pływać a do tego nie ma co jeść. Jeszcze parę dni i umrze...No cóż takie życie...
Do tego jedna moja postać, która przed awarią "sprzętu" chodziła sobie po lesie teraz jest na środku nieznanego sobie morza. Bez łódki czy nawet koła ratunkowego. Nie umie pływać a do tego nie ma co jeść. Jeszcze parę dni i umrze...No cóż takie życie...
Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
- Villon
Wcale spokojniejsza nie jestem
A taką postać też mam. Moja pływać umie, ale głoduje od dawna a teraz jeszcze rekiny wokół niej się zbierają...
A taką postać też mam. Moja pływać umie, ale głoduje od dawna a teraz jeszcze rekiny wokół niej się zbierają...
*chowając za plecami kielnię wpatruje się z nabożeństwem w równiutką dużą marmurową świątynię: Dzięki Marolu Wielki Bardzo!, a zwłaszcza w jeden jej element u samej góry*
- Aravat
- Zamia
- marol
- Villon
-
gunnar3
- cald dashew
1. albo mi sie wydaje albo podczas tworzenia żelaznej sprzączki dużej w wypadku braku młotka nie zostajemy informowani o braku narzedzi.
2. To błahostka ale napisze : w jeszcze nie przetłumaczonych przedmiotach czesc polska wyglada tak : Całkiem now kite shield. Brak "a" lub "y" po "now" to dość irytujący widok.
Dziękuje za uwagę
2. To błahostka ale napisze : w jeszcze nie przetłumaczonych przedmiotach czesc polska wyglada tak : Całkiem now kite shield. Brak "a" lub "y" po "now" to dość irytujący widok.
Dziękuje za uwagę
- lacki2000
Naprawiałem "używany stalowy topór" , który wymagał z tego co pamiętam 35h. Ustawiłem chyba 13h. Po zakończeniu naprawy jego opis brzmiał "nowy stalowy" a czas całkowitej naprawy 22h. Co ciekawe inny topór nazywał się "prawie nowy" i wymagał tylko 1h. Myślę że to bug (nie mylić z rzeką).
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- gawi
mam dwa odbiorniki na statku i jeden nadajnik, gdy mówie cos to nie słysze echa z odbiorników.. nie słysze też komunikató nadawanych przez zaprzyjaźnioną jednostke. na tamtej jednostce jest podobnie z tym ze działa im jeden z odbiorników a mi żaden. I co najdziwniejsze jeszcze dwa dni temu słyszałem rozmowy wysyłane z odbiorników lądowych na jednym odbiorniku. prosze o pomoc
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl