neCantriskas elgesys
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
-
-
- Amlin
Katik išverčiau taisykles Cantr wikipedijoje. http://www.cantr.net/mwiki/index.php/%C5%BDaidimo_taisykl%C4%97s
Pasiskaitykit, gal mažiau nesusipratimų bus... Šiaip rekomendacija yra nedaugiau dviejų veikėjų vienoje vietovėje. Bet geriausia laikyti visus atskirai, nes kitaip labai jau lengva kitas rekomendacijas pažeisti, o galų gale kad ir pašnekėti ne iš to veikėjo (kas ir man kartais pasitaikydavo), kas yra labai nemaloni situacija.
Pasiskaitykit, gal mažiau nesusipratimų bus... Šiaip rekomendacija yra nedaugiau dviejų veikėjų vienoje vietovėje. Bet geriausia laikyti visus atskirai, nes kitaip labai jau lengva kitas rekomendacijas pažeisti, o galų gale kad ir pašnekėti ne iš to veikėjo (kas ir man kartais pasitaikydavo), kas yra labai nemaloni situacija.
-
Aj, va dar vienas toks nelabai cantriskas poelgis toptelejo. Jau kaip atsiras kokiu ciudu su tokiais vardais, kad ne bek ne rek. Nejau fantazijos truksta, kad varda savo veikejui normalesni susigalvot? Atai kaip sugalvos kokia Sikyne, Bybiene ar dar kazkas panasaus. Kaip i toki zaigima galima rimciau ziuret paskiau?
- april
Shapuk, cia gerai pastebejai. Kartais tokiu vardu pasitaiko, kad net nezinai, kaip cia dabar kreiptis, jautiesi lyg pats burnotum...
Man, tiesa sakant, tai dar labai "originaliai" skamba tokie vardai kaip Dvyliktas, Tryliktas, Penkiolikta ar pan. Is karto nori nenori tuos veikejus sieji su tuo paciu zaideju, labai neidomu taip. 

-
- Amlin
- Gregas
Gregas
Jei ne zaidimo taisykles tai nueiciau ir visiems toj blogio imperijoj siknas isspardyciau, tik uzmigau keliom dienom - pabundu, vienas charas papjautas. Bus idomu su jais, ipus naujo vejo i istorijos eiga.
Gregas
-
-
-
Is tokio pasisakymo tai ta blogio imperija kol ateis iki pirmo gero kaimo. O paskiau arba des i kojas arba bus sunaikinti
uzpuole koki vargsa praeivi ir jau imperija. Matem tokiu imperiju. Bet tai nieko pries Cantr taisykles nera, blogio imperijos netgi inesa gyvybes i kasdienine monotonija.
Biski ne itema
Jau labai seniai buvau sutikes viena "imperatoriu", vietove nieko neturinti, keliai pro ja niekur nevedantys, sedi vinas zmogelis ir kuria imperija, pasisnekejom ir isejo kitur kurti imperijos.

Biski ne itema
Jau labai seniai buvau sutikes viena "imperatoriu", vietove nieko neturinti, keliai pro ja niekur nevedantys, sedi vinas zmogelis ir kuria imperija, pasisnekejom ir isejo kitur kurti imperijos.
- Shokutis
Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”