Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
digiya
Fajna lornetka
To mi jedna z postaci zbudowała lornetke (albo lunete) bez obudowy z samymi soczewkami.
- Mattan
-
nemo49
- Quijo
- Mattan
- bast
oto strona ktorą zobaczylam dzisiaj po zalogowaniu (login i hasło prawidłowe były):
// Dziękujemy za zgłoszenie, screen usuwam, co by Szwed nie narzekał.
// marol
wylogowałam od razu, ale wolałabym żeby ktoś się nie dostał na moje konto i nie zaszalał sobie
na szczescie po przelogowaniu zobaczyłam spowrotem moje postacie w ludzkim języku.
// Dziękujemy za zgłoszenie, screen usuwam, co by Szwed nie narzekał.
// marol
wylogowałam od razu, ale wolałabym żeby ktoś się nie dostał na moje konto i nie zaszalał sobie
na szczescie po przelogowaniu zobaczyłam spowrotem moje postacie w ludzkim języku.
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
- Artur
maly bug, postac zaczela przeciagac inna postac z budynku na powierzchnie, moja postac chciala pomoc, odlaczyla sie od wykonywanego projektu, chcialem kliknac na "p" zeby pomoc przeciagac ale "p" nie bylo... a gdy sam chcialem zaczac przeciaganie to pojawil sie komunikat ze ktos juz ta postac przeciaga... w budynku jestem tylko ja, koles ktory przeciaga i spiaca przeciagana postac... czyli innymi slowy "p" do przeciagania zniknelo
nie bardzo wazna sprawa ale moze w innej sytuacji zalezaloby od niej zycie jakiejs postaci...
edit: juz niewazne, dziala wszystko, po prostu wydawalo mi sie ze kiedys sie klikalo w "p" w oknie postaci przeciagajacej, i rzeczywiscie to "p" chyba kiedys tam bylo, a teraz juz nie ma i klika sie w "p" w zakladce ludzie... a moze tego "p" nigdy nie bylo i mi sie uroilo
cantr zlasowal mi muzga...
edit: juz niewazne, dziala wszystko, po prostu wydawalo mi sie ze kiedys sie klikalo w "p" w oknie postaci przeciagajacej, i rzeczywiscie to "p" chyba kiedys tam bylo, a teraz juz nie ma i klika sie w "p" w zakladce ludzie... a moze tego "p" nigdy nie bylo i mi sie uroilo
- Quijo
- bast
- Mattan
- Quijo
- keisha
- Averus Wolfmaster
- keisha
Poduszka musi być 3 razy, bo każda jest z innego materiału. (no chyba że by dało się każdą przetłumaczyć inaczej - jedwabna poduszka wypchana piórami, konopna i bawełniana)
Co do nullów to chyba jakiś test, bo jeszcze nie wprowadzono żadnych nowych wyrobów z gliny.
Ewidentny błąd za to występuje przy kołdrze.
Kolejny błąd w ubraniach:
przy wyborze z listy kolczyków z kości słoniowej w miejscu potrzebnych narzędzi nic się nie wyświetla. Dopiero po rozpoczęciu projektu widać, że potrzebny jest nóż rzeźbiarski. Można się nieźle na to naciąć :/
Co do nullów to chyba jakiś test, bo jeszcze nie wprowadzono żadnych nowych wyrobów z gliny.
Ewidentny błąd za to występuje przy kołdrze.
Kolejny błąd w ubraniach:
przy wyborze z listy kolczyków z kości słoniowej w miejscu potrzebnych narzędzi nic się nie wyświetla. Dopiero po rozpoczęciu projektu widać, że potrzebny jest nóż rzeźbiarski. Można się nieźle na to naciąć :/
- Artur