Pogratulować..

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Eresan wrote:Temat brzmi: "Jak zaczac ? Jestes NOWY - przeczytaj to koniecznie!" a tak naprawdę oprócz pierwszego postu nic nie ma w nim jasnego, czytelnego i łatwoznajdowalnego (o rany jakie słowo?!). Może i jest dużo informacji ale nie takich jakich potrzebuje gracz będący pierwszy - drugi dzień w grze.
A to co jest w 1 poście starcza na naprawdę baaardzo kródko. Gdyby nie to że znalazłem kilka osób, które z chęcią wprowadzają mnie w tajniki mechaniki gry to pewnie znudziłbym sie i przestał grać. A teraz wiem że mógłbym tego żałować
Pozdrawiam.
Eresan wrote:PPPS. Z góry proszę o wybaczenie ewentualnych błędów ortograficznych czy literówek. Jestem dyslektykiem i dysgrafikiem co powoduje, że gdy piszę coś szybko wychodzą czasem takie jaja że hej!Pozdrawiam.
Eresan wrote:
PPPS. Z góry proszę o wybaczenie ewentualnych błędów ortograficznych czy literówek. Jestem dyslektykiem i dysgrafikiem co powoduje, że gdy piszę coś szybko wychodzą czasem takie jaja że hej!
Pozdrawiam.
szczuply (wedlug avatara wrecz chudy i koscisty ;P) jegomosc, lubi cieplo, zdradza go malzonka/dziewczyna. na forum od 'przed chwila', w grze, jak mi sie wydaje, troche dluzej. kiepski zoolog, myli rosomaki z wilkami.
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest