Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
PiotrekM
Mam pytanko odnośnie chorób. Ostatnio w osadzie jednej z moich postaci zmarł na chorobę jej przywódca. Nic nie było widać on tylko mówił że jest chory. Ba nawet dokładnie wiedział kiedy umrze
Jak się taką chorobę łapie, jak to wygląda z punktu widzenia chorego. czy jest zaraźliwa, jakie są jej rodzaje, czy zawsze jest śmiertelna i czy są na nią jakieś lekarstwa
Proszę o dopowiedź.
- Susel
Napewno zmarl na chorobe, a nie na zawal? Jesli zmarl na zawal, to znaczy, ze odgrywal chorobe, i dlatego wiedzial kiedy umrze - skasowal konto...
Bo o ile mi wiadaomo to w Cantr nie ma chorob smiertelnych, jest tylko kichanie i od drugiej moze ci sie zrobic slabo, ale jeszcze chyba nikt na zadne z tych dwoch nie umarl...
Obstawiam zawal, bo wiedzial kiedy umrze...
Bo o ile mi wiadaomo to w Cantr nie ma chorob smiertelnych, jest tylko kichanie i od drugiej moze ci sie zrobic slabo, ale jeszcze chyba nikt na zadne z tych dwoch nie umarl...
Obstawiam zawal, bo wiedzial kiedy umrze...
Last edited by Susel on Sun Dec 10, 2006 1:56 pm, edited 2 times in total.
-
kemesO
- NiKnight
Gratuluje temu graczowi takiego postępowania. Przygotował osadę na swoją śmierć i pewnie oddał wszystkie klucze itd. Samo też odgrywanie choroby zasługuje na szacunek.
Jak będę porzucał jakąś z ważniejszych postaci to też tak uczynię
By nie robić offtopu:
Wiadomo, że można łowić z małych łódek, czy jeśli ta łódka jest zadokowana do np.: sloop'a to też można?
Jak będę porzucał jakąś z ważniejszych postaci to też tak uczynię
By nie robić offtopu:
Wiadomo, że można łowić z małych łódek, czy jeśli ta łódka jest zadokowana do np.: sloop'a to też można?
Ni Ni Ni Ni!
-
myszaq
- in vitro...
-
sl0wik
-
Anthea :)
Ciało wraca do lokacji z której wyszło... Przedmioty, które niosło również...
Ja mam natomiast pytanie, na ktore odpowiedź prawdopodobnie się już pojawiła gdzieś...
Czy jeśli załoga opuści statek na pełnym morzu zapomniawszy ustawić prędkość porusznia się statku = 0 to statek staje w miejscu czy porusza się uprzednio obranym kursem i prędkoscią??
Ja mam natomiast pytanie, na ktore odpowiedź prawdopodobnie się już pojawiła gdzieś...
Czy jeśli załoga opuści statek na pełnym morzu zapomniawszy ustawić prędkość porusznia się statku = 0 to statek staje w miejscu czy porusza się uprzednio obranym kursem i prędkoscią??
- Rusalka
-
AUTO
Rusalka wrote:Statek porusza się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś znajduje się na pokładzie
To głupio
Myślałem, że się da i można np. uciekając przed złodziejami uciec ze statku na szalupę płynąć w przeciwną stronę niż on.
A jak jedyna osoba na statku umiera to statek zatrzymuje się?
I czy jak jedyna osoba na statku jest w kajucie albo w ładowni, to stratek może płynąć?
- Averus Wolfmaster
Pytanie natury mało Cantryjskiej. Jak usuwac, hmm, jak to nazwac... Kiedy pisze cos w okienku do rozmów to potem mi sie to zapisuje w 'domyslnych' i mam tam teraz tyle tego rupiecia. Gram na mozilli firefox. Chciałbym to usunac, a jeszcze lepiej wykasowac w ogole to zapisywanie. Może troche laickie pytanie, ale coz jestem amatorem w tej kwestii.
- in vitro...
- Averus Wolfmaster
- in vitro...