Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- dstankiewicz
- Forien
- ushol
Mam pewnego pomysła... Nie liczę, że zachwyci wielu ludzi ale spróbuję...
Otóż moi kochani bracia i siostry w Cantrze, który był i nawet nie umarł i zmartwychwstał jako druga Jego, wielkiego w swej wielkości, odsona zwana Cantr II
No więc (nie zaczynaj zdania od więc, dlatego zacząłem od "no") czy mieliście kiedyś problem z przeniesieniem ciała z jednej lokacji do drugiej?? Czy zatsanawialiście się dlaczego można przewieźć ciało tylko za pomocą jakiegoś pojazdu?? A moze by tak wprowadzić branie na barki martwego ciała, aby można było przejść (nawet bardzo, ale to bardzo wolnym tempem) Z jednej lokacji do drugiej... Podneisienie postci byłoby bardzo męczące i spowalniałoby mocno, ale można byłoby wykonywać to w dwie lub nawet trzy osoby... Nie możnabyłoby wykonywać żadnych projektów przy tym... Narazie chciałbym tylko wiedzieć, czy sam pomysł sie podoba... Nie wprowadzam żadnych szczegółów, zrobię to dopiero po aprobacie ze strony społeczności...
Otóż moi kochani bracia i siostry w Cantrze, który był i nawet nie umarł i zmartwychwstał jako druga Jego, wielkiego w swej wielkości, odsona zwana Cantr II
No więc (nie zaczynaj zdania od więc, dlatego zacząłem od "no") czy mieliście kiedyś problem z przeniesieniem ciała z jednej lokacji do drugiej?? Czy zatsanawialiście się dlaczego można przewieźć ciało tylko za pomocą jakiegoś pojazdu?? A moze by tak wprowadzić branie na barki martwego ciała, aby można było przejść (nawet bardzo, ale to bardzo wolnym tempem) Z jednej lokacji do drugiej... Podneisienie postci byłoby bardzo męczące i spowalniałoby mocno, ale można byłoby wykonywać to w dwie lub nawet trzy osoby... Nie możnabyłoby wykonywać żadnych projektów przy tym... Narazie chciałbym tylko wiedzieć, czy sam pomysł sie podoba... Nie wprowadzam żadnych szczegółów, zrobię to dopiero po aprobacie ze strony społeczności...
- Susel
- Mattan
- in vitro...
- Artur
- OktawiaN :)
- robin_waw
Mysle ze przydalo by sie cos takiego jak szyld, obecnie nie mozna zmieniac nazw budynkow ale zdaza sie ze jakis budynek zmienia swoje przeznaczenie wlascicieli dlaczego wiec nie mozna zmienic nazwy budynku. Przy czym nazwe mozna by zmienic dajmy na to kilka lat po smierci osoby ktora go projektowala, lub mogla by go zmienic osoba ktora go zaprojektowala.
No ewentualnie mozna by go zmienic zakladajac projekt nowego szyldu i braly by w tym projekcie udzial minimum 3 postacie.
No ewentualnie mozna by go zmienic zakladajac projekt nowego szyldu i braly by w tym projekcie udzial minimum 3 postacie.
- Rydygier
Ot, taki niuans... Wodę można uzyskaś ze studni lub pompy. Może by wprowadzić dodatkowo możliwość budowy nad morzem odsalarek wody morskiej? Słodka woda ma tu o wiele mniejsze znaczenie niż w realu, niemniej jednak ewentualnie można by, tak jak ma to miejsce w rzeczywistości, wyposażać w nie także duże statki.
- Forien
- ushol
- Forien
- Mapokl
To sa chyba propozycje a nie "Patrzcie wszyscy, ze ONI, tak CI ONi dali mi bana!!! Chamy nie myte!!!"
Ja chcialbym zaproponowac cos co kiedys juz proponowalem.... czyli;
PRZECIAGANIE SUROWCÓW!!!
Cholera mnie bierze jak trzeba czasami 45 czy 60 kilo piasku czy wapienia przetransportowac!!!. A wystarczylby przycisk przeciagnij i przeciaga powiedzmy do 60 kilogramow.
Ja chcialbym zaproponowac cos co kiedys juz proponowalem.... czyli;
PRZECIAGANIE SUROWCÓW!!!
Cholera mnie bierze jak trzeba czasami 45 czy 60 kilo piasku czy wapienia przetransportowac!!!. A wystarczylby przycisk przeciagnij i przeciaga powiedzmy do 60 kilogramow.