Mafia
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Agent 0007
- KVZ
- Players Dept. Member
dstankiewicz wrote:Hehe, poprostu tak jakos mi sie rzucasz na oczyKeVeS-a w tym topicu nie ma to Ciebie wybralem jako przyklad
Bo jeszcze zgłoszę się do następnej edycji i pozabijam Was wszystkich

Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
- dstankiewicz
-
-
A więc jesteś mafiozo
A kim jest boss?
I czy to już się zaczeło, bo niczego niewidze, a pierwszy raz w to gram...

A kim jest boss?

I czy to już się zaczeło, bo niczego niewidze, a pierwszy raz w to gram...
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- dstankiewicz
- ActionMutante
To co, kosci zostaly rzucone...? Ide do swojego ulubionego baru... Twarz skrywam w kolnierzu wytartego prochowca i pod rondem kapelusza... Dzisiejsza noc jest zimna i deszczowa...Standard w Chicago...
(niezla wczuta, nie...?
)

All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Agent 0007
- ActionMutante
Mafia nie lubi Davida, bo sie go boi...
Jak wyjedzie jakiemu mafiozie z partyzanta to hoho!
... w oddali slychac wycie syren. Wychodzac zza rogu moim oczom ukazuje sie znajomy szyld "Julianos" z niedzialajacym "a". Powoli kieruje krok w strone baru... Przyciaga mnie cichy jazz dobiegajacy ze srodka, zagluszany z lekka gwarem rozmow i zwyklej barowej krzataniny...

... w oddali slychac wycie syren. Wychodzac zza rogu moim oczom ukazuje sie znajomy szyld "Julianos" z niedzialajacym "a". Powoli kieruje krok w strone baru... Przyciaga mnie cichy jazz dobiegajacy ze srodka, zagluszany z lekka gwarem rozmow i zwyklej barowej krzataniny...

Last edited by ActionMutante on Wed Aug 30, 2006 11:19 am, edited 1 time in total.
All my friends are dead.
-
- Agent 0007
- dstankiewicz
-
*... wstaje z jednego ze stolików Sasza, poczym robi chwiejnym krokiem kilka metrów na środek baru..-To ja sobie kutra ide, bo niemożna spać ..rozgląda się po ponurer sali, w której czuć jedynie alkohol i dym palonego tutoniu... -Co to ma być? Syf panienki,syf przy barze. Dlaczego mój kufel jest umytu? Ide położyć się na dworze. aaa! Gdyby ktoś chciał się napić to będe, gdzieś na chodnikuuuu kopnijcie mnie w razie, gdybym miał przespać libacje....mówi, poczym dalszym chwiejnymi krokami wychodzi z zasmrodzonego, w większości przez niego, baru...Tłucze kufel tuż przy wejściu, poczym siada i zasypia...*
Last edited by Sasza on Wed Aug 30, 2006 2:12 pm, edited 1 time in total.
- ActionMutante
Wchodzac do baru potyka sie o lezacego na chodniku pijaczka. W ostatniej chwili powstrzymuje sie od kopniecia truchla rozpoznajac w nim starego przyjaciela Sasze... -Wstawaj brachu- mowi podnoszac druha- Kope lat... napijmy sie.... Wchodza do srodka...
All my friends are dead.
-
*...-Jaaa?! Pić? A taak. PIć. Gdzie te pić? ...przeciera oczy uplamine jakimś smarem... -Action. Siemanko. Chodź się napić tutaj... kopie jakiegoś frajera, który popija sobie z panienką... -Spadówa koleś, a panna zostaje-.... wyraźnie zadowolony bierze flaszke i zaczyna ją pić duszkiem...-Napij się kolego, co leży to Twoje, przepraszam za syf-.. zaśmiał się, a głos jego rozeszedł się po całym barze... -a panienka oczywiście twoja jest- Śmieje się jeszcze przez chwile, rozgląda się, roztrzaskuje pustą flaszke i bierze kufel z piwem od sąsiedniego stolika -to chyba moje-..Znów zaczyna się śmiać gardłowym, przepitym głosem. Jest lekki przeciąg, kipy walają się na podłodze, a kilku niemiejscowych spogląda przestraszonym wzrokiem na Sasze...-HAHAHA-...*
Last edited by Sasza on Wed Aug 30, 2006 2:11 pm, edited 1 time in total.
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”