Credits

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Co sadzisz o creditsach?

kaszana
63
69%
gud pomyslunek
28
31%

Total votes: 91
Yossarian

Credits

Postby Yossarian » Fri Mar 31, 2006 9:08 pm

Ja jestem... przeciw. Ze względów wiadomych. Ciekawi mnie tylko Wasza opinia na ten temat...

( chyba mamy prawo decydować? w końcu stanowimy większość ;-) )
Laura_

Postby Laura_ » Fri Mar 31, 2006 9:13 pm

zaglosowalam :-) nadeszly czasy rownych i rowniejszych
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Fri Mar 31, 2006 9:19 pm

jw.

EDIT: jn. też
Last edited by Agent 0007 on Fri Mar 31, 2006 9:42 pm, edited 1 time in total.
Gin

Postby Gin » Fri Mar 31, 2006 9:37 pm

Nie piszę często, ale tym razem muszę. Pomysł tragiczny... Obawiam się że zaprocentuje jeszcze większą ilością postaci-świrów w Centr. Uważam że i tak na niektórych wyspach jest ich zbyt dużo, powiem nawet tak: Całe lokacje sa pełne świrów, nad ktorymi nikt nie panuje i nie jest w stanie zapanowa,c bo jest ich po prostu zbyt wielu... Moje postacie, które tam przebywaja są zniesmaczone i czasami to im się żyć odechciewa.

Gwoli wyjasnienia:
Swir dla mnie to postac w grze nagminnie łamiąca OOC (mimo że zyje w swiecie Centr znacznie dłuzej niz kilka dni). Tudzież grupy postaci opanowane dziwną wszechwładną rządzą posiadania najlepszych broni, technologi i podbicia całego świata, budzące sie najczęściej tylko wtedy gdy mozna na cos zapolowac, albo bić lub rozpocząc inny projekt, kompletnie nie przejawiając chęci wspóldziałania...
Fiona

Postby Fiona » Fri Mar 31, 2006 9:43 pm

A czemu nie ma odpowiedzi ze jest mi to najzupelniej obojetne?
Bo mnie to wcale nie obeszlo :wink:
Ja i tak mam ledwie pare postaci, minutek mi zostaje, wiec fakt ze ktos zamiast 15 bedzie mial 16 postaci ani mnie ziebi ani grzeje, jak bedzie umial nad nimi zapanowac to super.
W zwiazku z tym nie glosuje :)
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
Gnom

Postby Gnom » Fri Mar 31, 2006 9:44 pm

Kiepski. Ale taki znowu bardzo szkodliwy nie jest.
Raist

Postby Raist » Sat Apr 01, 2006 3:21 am

Niedobrze sie dzieje ... Nie widzialem na oczy gry w ktorej dodatkowe punkty byly by dobrym rozwiazaniem. Zacznie sie chore nabijanie licznikow i spamowanie na calej dlugosci i szerokosci internetu. Taka juz chyba regula, ze kazda gre to dotyka :| Niech dodadza do tego jeszce po 1 g zlota za kazdego zwerbowanego i bedziemy mieli w Cantr raj dla spamerskich bogaczy.
Wariat...
Scorup

Postby Scorup » Sat Apr 01, 2006 6:19 am

Nie dodadzą, jestem tego pewien... a dodatkowe postacie, czy minuty nie zachwieją w grze w żaden sposób równowagi i pomimo, że pomysł mi się nie podoba, to nie mam tak apokaliptycznych wizji, jak coponiektórzy. ;)
Image
Regis

Postby Regis » Sat Apr 01, 2006 7:02 pm

Pomysl fatalny. Jesli na jakichs forach pojawia sie zgraja pajacow podajacych w kazdym poscie link do jakiejs gry, to omijam ta gre szerokim lukiem. Ostatnio na przyklad reaguje alergicznie na 'bitefight' czy cos takiego :P

Druga sprawa to 'rowni i rowniejsi'.

Tak jak ktos juz napisal - jesli pomysl wejdzie w zycie, to bedzie to poczetek konca tej gry. Juz widze ta lawine 'jakwtosiegra'-jow, i kretynow tworzacych po jednym koncie dziennie (z innych ip) zeby tylko ich jedna postac miala te pare minut wiecej...

Osobe odpowiedzialna za ten pomysl przewleklbym najchetniej konmi po Wroclawskim rynku :wink:
Sierak

Postby Sierak » Sat Apr 01, 2006 7:15 pm

Na nie.
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Sat Apr 01, 2006 7:19 pm

1300-7:12: Widzisz jak Regis, CzerwonyMag przeciągnęli Osoba Odpowiedzialna za Kredyty po Wrocławskim Rynku.

Ma się rozumieć, że jestem na nie! Nigdy nie będę popierał spamerów i ich meteod działania, a kredyty jawnie do tego nawiązują!
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Elm0

Postby Elm0 » Sat Apr 01, 2006 8:01 pm

Ukrzyżować osoby odpowiedzialne za wprowadzenie kredytów! Bardzo zły pomysł..... :? Można jedynie żywić nadzieję, że nie spełni się najczarniejszy scenariusz - fake accounty ludzi, którzy w ten sposób będą odnawiać sobie minutki! (Ciekawe, czy ktokolwiek z pomysłodawców wziął pod uwagę taką możliwość)

:evil:
Snake

Postby Snake » Sat Apr 01, 2006 8:03 pm

Mysle ze nie ma az tylu osob, ktorych brak minutek zmusi do spamowania, zeby byl powod do histerii. Kredytami bedziemy sie martwic jak wroci Cantr... :D
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Marcia

Postby Marcia » Sat Apr 01, 2006 8:17 pm

ja mam takie przeczucie:
na wszystkich możliwych forach, stronach, opisach, wiadomościach i wszędzie-gdzie to tylko-mozliwe będą pojawiać sie reklamy cantra.. gracze w kazdy możliwy sposób będą reklamować grę.. pojawi się mnóstwo spamu..
skutek? ---> pojawią się całe rzesze jakwtosięgra'jów, którzy albo będą zakładać konta tylko po to aby nabic komuś kredyty albo szukać kolejnej gry w stylu zabij wszystkich i nabij staty, po pary dniach całe gromady trupów, których trzeba będzie pochować.
oj czarno to widzę..
belin

Postby belin » Sat Apr 01, 2006 8:28 pm

Ja juz swoja opinie napisalem dawno w "wiesciach z frontu". Tutaj ja powtorze jedynie - ja mowie "do widzenia" (chociaz z wielkim bolem) jesli to zostanie i zobacze nagle w paru miejscach linki do rejestracji w Cantr z ID. Posiadacz takiego ID powinien dostac nie nagrode a dozywotniego bana. O!

Return to “Ogólne dyskusje”