Fiona wrote:Ale docencie ze pytam o rzeczy nie calkiem oczywiste, ktorych nie moge znalezc w wiki, typu czy rybe mozna zjesc na surowo i do czego sluzy kij
Doceniamy, serio...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Gnom wrote:Fiona wrote:Ale docencie ze pytam o rzeczy nie calkiem oczywiste, ktorych nie moge znalezc w wiki, typu czy rybe mozna zjesc na surowo i do czego sluzy kij
Doceniamy, serio...
wojd wrote:Jesli bedziesz pilnowac i szybko podnosic po zakonczeniu kazdej tury to moze nikt nie ukradnie...
Fiona wrote:Ale to nie jest zbyt elegancko tak zerowac na cudzych projektach, nie?
Czy wrecz przeciwnie, dobrze jest konczyc rozpoczete projekty zeby nie zawalaly miejsca i zeby nie bylo 15 projektow lapania ryb tylko 14?
Gnom wrote:Fiona wrote:Ale to nie jest zbyt elegancko tak zerowac na cudzych projektach, nie?
Czy wrecz przeciwnie, dobrze jest konczyc rozpoczete projekty zeby nie zawalaly miejsca i zeby nie bylo 15 projektow lapania ryb tylko 14?
Zalezy od tego, czy jest to projekt przez kogos porzucony, czy kradniesz czyjas prace. Dobrym wskaznikiem moze tu byc dzien zalozenia projektu.
Gnom wrote:Fiona wrote:Chyba mi sie konczy kreatywnosc na dzis w wymyslaniu nowych pytan, mozliwe ze zostawie Was do jutra w spokoju![]()
Konczy Ci sie kreatywnosc? Nie wierze......
Fiona wrote:Ale strasznie, strasznie, strasznie jestem wdzieczna ze mi tak grzecznie, cierpliwie i wyczerpujaco odpowiadacie (ikonka slaca buziaka) Very Happy
Saaq wrote:Rzeczywiście Gnom. Zapomniałem wcześniej dodać, że jeśli już trzeba w grze zapytac o coś z mechaniki to z OOC: na początku i wyłącznie szeptem - ale nasza droga Fiona jest po Wiki więc zapewne już to wie *usmiecha sie*
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest