Lamanie NZ poza forum gry

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sierak

Lamanie NZ poza forum gry

Postby Sierak » Fri Mar 03, 2006 12:02 pm

Na jednym z forów, na którym była reklama Cantr dwóch facetów rozmawia sobie o grze, kilka razy im mówiłem, że tak nie wolno, że to zabronione, podam przykładowy cytat:
zwirko wrote:borkos ostatnio Cie widzialem w takiej jednej wiosce, to tam nakradles narzendzi?

borkos007 wrote:ta, ubili mnie? ide sie zalogować :p

zwirko wrote:a nie, chodz do mnie i daj mi troche narzendzi:) jestem w milej wiosce w kturej zapominajom o uczynkach z przeszlosci :) gdzie poszedles? w kturym kierunku? bo ja na pulnoc sie wybralem

borkos007 wrote:sk-mail :>
(odpowiednik PW)

Wydaje mi się, że są na tyle głupi, że ich postacie też się tak nazywają, ponieważ to forum związane z grą Sokker, mam początki ich ip.

zwirko(lub Zwirko Wigura) 195.160.*.*
borkos007 217.28.*.*

Tylko tyle mogę zrobić...

Aha i dowód...

Image
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
trss

Postby trss » Fri Mar 03, 2006 1:01 pm

Oni ortografii nie respektują ,a co pobiero NZ :roll:
ushol

Postby ushol » Fri Mar 03, 2006 1:10 pm

Co jak co, ale nawet ja lepiej piszę... :D Wuwalić ich z Cantr za ortografię... :twisted:
Image
Image
Federacja RP
Sierak

Postby Sierak » Fri Mar 03, 2006 1:21 pm

ushol wrote:Co jak co, ale nawet ja lepiej piszę... :D Wuwalić ich z Cantr za ortografię... :twisted:

To jedyne miejsce, gdzie tak rozgorzała dyskusja o Cantr..., a mnie olewają i śmieją się, że nie moge im nic zrobić, dlatego to dla mnie ważne...
ushol

Postby ushol » Fri Mar 03, 2006 1:49 pm

Rozumiem... Też nie lubię gdy ktoś oszukuje w Cantr i do tego głośno o tym mówi, bo to psuje zabawe i nam i im... bo co z tego że będzie ci sło dobrze, jeśli się przy tym nie pomęczysz...

Edit: a czy nasi nie mogą poprosić o udostepnienie IP od tych z sokkera z powodu łamania zasad... Lub zamknięcie tamtego tematu...
Image

Image

Federacja RP
firewalk!

Postby firewalk! » Fri Mar 03, 2006 2:44 pm

Kara sie nalezy, nie ulega watpliwosci.
marol

Postby marol » Fri Mar 03, 2006 2:48 pm

Gracze zostali upomnieni.
WojD

Postby WojD » Fri Mar 03, 2006 2:52 pm

;) Wielcy Bracia czuwają...

Teoretycznie nie można nikomu zabronić rozmawiania o grze poza witryną cantr.net

Jednak zgłaszając chęć uczestniczenia w grze pt. Cantr II jednocześnie wyraża się zgodę na swoiste ograniczenie praw obywatelskich w odniesieniu do spraw związanych z Cantr II.

Tak więc rozmowy naruszające NZ są zabronione w kazdym miejscu, formie i czasie. Nie można rozmawiać o wydarzeniach, działaniach i środowisku gry poprzez komunikatory, na forach innych niż Cantr II, telefonicznie czy osobiście.

Oczywiście - jesli zgadzamy się by na tym forum nieco rozluźnić te zasady, to między innymi dlatego, że w razie czego tu możemy dyskusję moderować.

Jeśli ktoś zarzuci, iż na grono.net jest forum o Cantr II - to od razu odpowiadam - moderatorami jesteśmy tam KeVes i ja :) więc to prawie jak tutaj.

Natomiast panowie z Sokkera z pewnością naruszyli NZ i powinni się liczyć z konsekwencjami.
==============
Sierak

Postby Sierak » Fri Mar 03, 2006 4:25 pm

Wiem, wiem tam ktoś na tamtym forum właśnie mówil, że nie można ograniczać prywatności itp., ale tylko oni zaczęli to bezczelnie łamać publicznie :evil: Pewnie będą to kontynuować dalej, tylko teraz nie publicznie, bo się sparzyli, ale może nabiorą respektu wobec departamentu graczy....Dziękuję marolowi.
Sierak

Postby Sierak » Fri Mar 03, 2006 4:27 pm

ushol wrote:Lub zamknięcie tamtego tematu...

Jeden administrator się z tego śmiał i też gra/grał w Cantr, to on twierdził, że jak ktoś chce prywatnie łamać za zgodą drugiej osoby NZ to może.
WojD

Postby WojD » Fri Mar 03, 2006 4:41 pm

Się założy tam konto a i na admina się bata znajdzie. Spoko :)
==============
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Mar 03, 2006 5:36 pm

Łamać może. Wolny kraj. Do więzienia za to nie pójdzie. Ale z gry wyleci jak dojdziemy kto to ;]
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
belin

Postby belin » Fri Mar 03, 2006 7:02 pm

Michal wrote:
ushol wrote:Co jak co, ale nawet ja lepiej piszę... :D Wuwalić ich z Cantr za ortografię... :twisted:

To jedyne miejsce, gdzie tak rozgorzała dyskusja o Cantr..., a mnie olewają i śmieją się, że nie moge im nic zrobić, dlatego to dla mnie ważne...

Tak to jest jak u pilkarzy Cantra rozpropagujesz ;-D
Uprzedzalem, zeby myslec gdzie sie reklamuje... :-(

Nie cierpie tej bandy nieumiejacych zlozyc jednego zdania bezblednie (baaa... slowa), ktora sie niedawno w duzej ilosci pojawila.
Sierak

Postby Sierak » Fri Mar 03, 2006 8:57 pm

belin wrote:
Michal wrote:

Tak to jest jak u pilkarzy Cantra rozpropagujesz ;-D
Uprzedzalem, zeby myslec gdzie sie reklamuje... :-(

Nie cierpie tej bandy nieumiejacych zlozyc jednego zdania bezblednie (baaa... slowa), ktora sie niedawno w duzej ilosci pojawila.

To najlepszy symulator piłkarski, zapewniam, że średnia wieku wynosi tam więcej niż 12 :roll:
belin

Postby belin » Fri Mar 03, 2006 9:16 pm

Michal wrote:To najlepszy symulator piłkarski, zapewniam, że średnia wieku wynosi tam więcej niż 12 :roll:

Moze i tak - ja znam HT'rikowcow jeno. Ale w kazdym razie jest to zupelnie inna grupa docelowa (owszem moga byc "punkty wspolne" - ale bedzie ich raczej niewiele).

A swoja droga srednia wieku mnie... hmmm... malo obchodzi, ze tak powiem :-) - jak ktos nie umie sobie zadac trudu myslenia o tym jak pisze to coz... (dla mnie to jest o tyle bolesne, ze sam sadze bledy co chwila i sprawdzam jak sie jakies slowo pisze albo uzywam takiego co jestem pewien, jak sprawdzic nie moge)

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”