Zlamanie zasad
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Cantryjczyk
Bardzo ciekawe nastawienie. Az sie boje co sie stanie jak sprawa aneksji wejdzie na forum wraz z przepychankami slownymi kto jest zly a kto dobry. Trzeba to przerwac bo temat tylko sie rozkreca. CyborKG zdradza coraz wiecej informacji, a jego nastawienie do sprawy jest oczywiste. Oraz bardzo wplywa to na jego punkt widzenia. I moim zdaniem to chore. Jakis uraz ktory przenosi na forum i wiekszosc swoich postaci? Przypominam, to jest tylko gra.
- Animated
po tym, co tu wyprawiacie odechciewa sie pisania. Cyborkg przesadzil w jednej sprawie, to oczywiste, ale ma rowniez bardzo duzo racji.
na razie bede jeszcze przegladal to polskie forum, ale napewno juz nikogo tutaj nie skieruje a jesli jeszcze bardziej sytuacja tutaj bedzie sie radykalizowac, to nie bedzie sensu tracic czasu na przegladanie tego forum.
na razie bede jeszcze przegladal to polskie forum, ale napewno juz nikogo tutaj nie skieruje a jesli jeszcze bardziej sytuacja tutaj bedzie sie radykalizowac, to nie bedzie sensu tracic czasu na przegladanie tego forum.
-
Moim zamierzeniem bylo zwrocenie uwagi na niepotrzebne przenoszenie wzajemnych sporow miedzy postaciami na ludzi siedzacych przed komputerem w formie bluzg i glupich komentarzy ooc. Pytalem tez czy naduzywanie ooc jest lamaniem zasad. Jesli tak jest, to bede zwyczajnie zglaszal kazdy tego typu incydent. Jesli nie, to bede musial "wysluchiwac" tych wszystkich bredni i oskarzen. Temat, kto lepszy a kto gorszy nie ma z tym nic wspolnego.
Zarowno sekta jak i Los Liberos sa potrzebni tej grze.
Na tym zakoncze, bo wyglada na to, ze za przynaleznosc do sekty mozna niedlugo bedzie oberwac po pysku na ulicy. <--- (informacja dla posiadajacych inne poczucie humoru od mojego: to byl zart)
Jak dla mnie temat zakonczony
Zarowno sekta jak i Los Liberos sa potrzebni tej grze.
Na tym zakoncze, bo wyglada na to, ze za przynaleznosc do sekty mozna niedlugo bedzie oberwac po pysku na ulicy. <--- (informacja dla posiadajacych inne poczucie humoru od mojego: to byl zart)
Jak dla mnie temat zakonczony
- Snake
Najbardziej mnie rozbawil pewien czlowiek, ktory za wszelka cene chcial mi w ooc wytlumaczyc dlaczego jestem klamliwym czlowiekiem i ze powinienem znac fakty ktorych moja postac nie mogla znac, by wplynac na gre. Wiecej luzu
, a Cyborgu jesli myslimy o tej samej postaci z wielkiego miasta, to trzeba czytac ze zrozumieniem, a jesli jednak nie myslimy o tej samej osobie to nie bierz mojej wypowiedzi pod uwage 

-
Jak ty mnie irytujesz, piszesz informacje o rzeczach o których nie masz pojęcia. Nienawidzisz czegoś tylko dlatego ze tak trzeba.
Masz racje ja ci nie wierze, ale nie o to chodzi. Skoro uważasz ze potrafisz nie przenosić emocji miedzy postaciami to stwórz sobie osobę przychylna sekcie. Założę się ze nie potrafisz, jesteś uprzedzony i tyle.
Poza tym to jest tylko gra, czy naprawdę musisz pisać o tym na forum. Czy to aż tak ci dokucza ze musisz się tym problem podzielić z całym światem Cantr ? Bo mnie to wcale nie interesuje i moje postacie maja to gdzies. Piszesz o aneksji, kilka dni temu przechodząc przez miasto słyszałem rozmowę o chęci przejęcia osad ościennych wiec nie gadaj glupot. To nie jest prawdziwe rzycie, wyjdz na chwile z domu i oderwij się od zero jedynkowych postacji na angielskim serwerze. Za bardzo to przezywasz.
Edit:
Moja postac widziala ostatnio jak ktos ukradł notatki i uciekł, to napewno był sekciarz albo jedna z jego postacji.
Inna postac była swiatkiem jak jakis meżczyzna udezył chronione zwierze na wyspie *fic. Zbieg okoliczności czy działanie sekty ?
Zapomniał bym ostatnio było widoczne dla kilkunastu osob oddokowanie łodzi. Niewmówicie mi ze sekta nie miala z tym nic wspolnego.
Jak przypomne sobie inne zdazenia na ktore sekta lub jej postacie mialy wplyw to sobie przypomne, o potopie, zagładzie dinozaurów i II wojnie swiatowej nawet niebede wspominał, przeciez wiemy ze to wina sekty.
Na pewno nie uwierzycie, ale mam tez neutralne postacie, a nawet jedna ktora nigdy o sekcie nie slyszala. Mam tez postacie, ktore nienawidza sekty i zwalczaja na wszelkie sposoby.
Masz racje ja ci nie wierze, ale nie o to chodzi. Skoro uważasz ze potrafisz nie przenosić emocji miedzy postaciami to stwórz sobie osobę przychylna sekcie. Założę się ze nie potrafisz, jesteś uprzedzony i tyle.
Poza tym to jest tylko gra, czy naprawdę musisz pisać o tym na forum. Czy to aż tak ci dokucza ze musisz się tym problem podzielić z całym światem Cantr ? Bo mnie to wcale nie interesuje i moje postacie maja to gdzies. Piszesz o aneksji, kilka dni temu przechodząc przez miasto słyszałem rozmowę o chęci przejęcia osad ościennych wiec nie gadaj glupot. To nie jest prawdziwe rzycie, wyjdz na chwile z domu i oderwij się od zero jedynkowych postacji na angielskim serwerze. Za bardzo to przezywasz.
Edit:
Moja postac widziala ostatnio jak ktos ukradł notatki i uciekł, to napewno był sekciarz albo jedna z jego postacji.
Inna postac była swiatkiem jak jakis meżczyzna udezył chronione zwierze na wyspie *fic. Zbieg okoliczności czy działanie sekty ?
Zapomniał bym ostatnio było widoczne dla kilkunastu osob oddokowanie łodzi. Niewmówicie mi ze sekta nie miala z tym nic wspolnego.
Jak przypomne sobie inne zdazenia na ktore sekta lub jej postacie mialy wplyw to sobie przypomne, o potopie, zagładzie dinozaurów i II wojnie swiatowej nawet niebede wspominał, przeciez wiemy ze to wina sekty.
- lukaasz
Widar wrote:....
".....lub czasopisma...."
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
-
-
- CyboRKg
Snake wrote: jesli myslimy o tej samej postaci z wielkiego miasta, to trzeba czytac ze zrozumieniem, a jesli jednak nie myslimy o tej samej osobie to nie bierz mojej wypowiedzi pod uwage
Przyklad byl czysto hipotetyczny. Czesto takie rzeczy widze. Nie pisalem o zadnym konkretnym zdarzeniu.
Widar wrote:Masz racje ja ci nie wierze, ale nie o to chodzi. Skoro uważasz ze potrafisz nie przenosić emocji miedzy postaciami to stwórz sobie osobę przychylna sekcie
Blad. Ja mam jedna

brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
-
- Cantryjczyk
- Zimt
-
- Raist
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”