klausimai/atsakymai

OOC pokalbių forumas žaidėjams lietuviams.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

april

Postby april » Wed Mar 26, 2008 6:22 pm

Xyu, nelabai seniai pati šituo klausimu domėjausi ir gavau atsakymą, pasiskaityk kaliais post'asi aukščiau :wink:

april wrote:Taigi vat ir vėl aš turiu klausimą: kaip išsivirti kaulų sriubą/šaltieną?
Nebūk toks atviras- dar smegenys iškris!
digital

Postby digital » Sun May 11, 2008 12:37 am

gal kas zino ar galima kalvose(hills) statyt kazka panasaus i herb garden? na ta prasme auginti zolems visokioms
wejdas

Postby wejdas » Sun May 11, 2008 1:27 am

Pagal cantr wikipedia, negalima. Cituoju: "Location: Outside only, in a grasslands or plains location"
Gregas

Postby Gregas » Sun May 11, 2008 6:10 am

Esu mates toki dalyka kalnuose, bet tas buvo pries pora metu (musiskiu, ne Cantr metu). Gal dabar ir nebegalima jei wiki taip raso.
Gregas
jexter

Postby jexter » Sun May 11, 2008 2:01 pm

Tikrai nebegalima. Jei bandysi stayti tiesiog ismes uzrasa, kad sioje vietoveje negalima statyti! O gaila... :/
Oberleutnant Jexter
Kommandant Panzer Lehr Division
Panzergruppe Dietrich
Deutsche Wermacht
shapukas

Postby shapukas » Mon May 12, 2008 11:58 am

Stai iskilo klausimelis man. Cia del vardu suteikimo savo personazams. Ar priimtina ir ar leistina yra savus veikejus pavadint realiu zmoniu vardais? Ten koks Leninas, Kenedis, koks Cicinas ir panasiai. Nes siaip man pvz kazkaip nerimtai atrodo. Toks vaizdas, kad pristinga fantazijos.
wejdas

Postby wejdas » Mon May 12, 2008 2:19 pm

Jokių reglamentų šiuo klausimu, manau, nėra, todėl žmonės gali vadinti savo veikėjus kaip pageidauja. Turiu pritarti, kad man tokie vardai irgi atrodo nerimtai, bet stengiuosi nekreipti į juos dėmesio.
shapukas

Postby shapukas » Tue May 13, 2008 5:36 am

Na, realiu zmoniu vardai dar puse velnio palyginus su kaip kuriais :)
Gregas

Postby Gregas » Tue May 13, 2008 7:57 am

Manau kiek zaideju tiek ir nuomoniu apie veikeju vardu parinkima. Galbut kazkas galvoja kad zymaus realaus zmogaus vardas pades veikejui sulaukti didesnes sekmes ir zaidime, kitas gal bando parinkti neegzituojanti, bet specifini skambesi turinti varda, kaikas vardus turbut isvis "ant prikolo" parenka.
Man juokingiausias girdetas sakinys girdetas Cantr pasaulyje, susijes su vardais buvo - "Prunckiene, pasiimk nuo zemes spinatu ir issigydyk zaizdas". Iskart vaizdas toks - Kazyte trauklapius slamscia :lol: .
Gregas
arijas

Postby arijas » Wed May 14, 2008 7:55 pm

Butu gerai suzinoti kaip Cantre isgauti Bronza,gelezi,pliena,kokiu tarpiniu medziagu tam reikia ir panasiai:)
shapukas

Postby shapukas » Thu May 15, 2008 5:03 am

jexter

Postby jexter » Thu May 15, 2008 7:19 am

Jep - Wiki viską žino :)
Oberleutnant Jexter

Panzergruppe Dietrich

Deutsche Wermacht
Gregas

Skelbimas: atiduodu puse karalystes uz visrakti.

Postby Gregas » Tue Jun 03, 2008 11:42 am

Kiekvienam turbut ne karta matytas uzrasas:

ERROR: Jūs negalite išeiti iš pastato, nes jis užrakintas, o jūs neturite reikiamo rakto ar visrakčio

paaiskinkit man susimildami paskutini sitos frazes zodi :?: VISRAKTIS :roll:. Ar yra cantr pasaulyje toks daiktas kaip kazkoks visraktis?
Gregas
Amlin

Postby Amlin » Tue Jun 03, 2008 1:03 pm

Na viskas ką galiu šiuo klausimu pasakyt, tai kad angliškai tai skamba "ERROR: You cannot exit as this building is locked and you do not have the right key nor a lockpicking tool.= " O ar visraktis egzistuoja ar ne, tiksliai pasakyt negaliu, niekur nemačiau jo...
jexter

Postby jexter » Tue Jun 03, 2008 8:14 pm

Amlin wrote:Na viskas ką galiu šiuo klausimu pasakyt, tai kad angliškai tai skamba "ERROR: You cannot exit as this building is locked and you do not have the right key nor a lockpicking tool.= " O ar visraktis egzistuoja ar ne, tiksliai pasakyt negaliu, niekur nemačiau jo...

Cia terminuose beda - "lockpicking tool" tiesioginis musu kalbos atitikmuo "visraktis", bet tu paciu pas mus reiskia ir rakta, galinti atrakinti daug duru, taciau tiklesnis "lockpicking tool" vertimas butu "irankis, su kuriuo galima atrakinti duris" - Cantr kalba - lauztuvas 8)

http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Lock
Oberleutnant Jexter

Panzergruppe Dietrich

Deutsche Wermacht

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”