klausimai/atsakymai

OOC pokalbių forumas žaidėjams lietuviams.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

zalias

Postby zalias » Sat Nov 24, 2007 8:58 pm

Geriau jokioje temoje neberasyk . Ir laikykis 4d
Priekabusis

Postby Priekabusis » Sat Nov 24, 2007 9:21 pm

zek, nustok cia spyglius rodyt, mazvaikiska. atsiprasiau uz tai kad uzsipuoliau.
arijas

Postby arijas » Mon Nov 26, 2007 6:59 pm

shapukas wrote:Na, bet jei teisingai supratau, tai tas sventikas net nepazinojo uzpuoliku. Sventiko savininkas kaip suprantu pazinojo juos is kitu vietoviu. Taigi, ta rasteli laikyciau crb. Tik, vat gaila, kad is anksto nesutvarke to rastelio. Tai dabar dar vienas dalykas. Ar tik nebus tas nusavintas sventiko laivas, pavogtas dar syk is paciu nusavintoju? Pamenat, kai priekabussi rase, jog naujagymis ta laiva nusvilpe? O dabar ir pats priekabiojo veikejas i beda pakliuvo. As nieko pries kersta jei tai charu asmeninis kerstas, o ne zaidejo asmeninis kerstas. Cia jau kaip Amlin'as ir sake, viskas priklauso nuo zaideju mentaliteto.

Ok,sunaikinsiu kabliukus,tas Sventikas nieko nebuvo voges,jis tik gyveno morku salyje ir plove barzda purvu,bei itikejo i neaisku tikejima,turejo drauge pirate,kuri jam siek tiek padejo,bei laiveli pas ji buvo palikusi ir isejusi,po to pas ji apsilanke 3 asmenybes,kol jie neprisistate as ju nezinojau(nors yra personazas tose gyvenvietese is kuriu jie atklydo,bet niekad nepainiojau,nes jie vienas kito nezinojo,ir dabar istikimas esu tai bendruomenei,nors ji nuzude ir apiplese mano megiama personaza),rasteli jis parase po apvogimo ir numete,pirate,perskaite ji,po to tie 3 zmones gryzo ir po konflikto zodinio uzmuse sventika.Istorija baigta,CRB nera,cia tiesiog zaidimo procesas.Malonu,kad kuklus sventikas iejo i istorija:)
Malonaus zaidimo:)
shapukas

Postby shapukas » Mon Nov 26, 2007 8:01 pm

A tai uzpuolikai sventikui prisistate? Na jei taip tai patys apsikvailino.
arijas

Postby arijas » Mon Nov 26, 2007 9:00 pm

shapukas wrote:A tai uzpuolikai sventikui prisistate? Na jei taip tai patys apsikvailino.

Taip,nes jei ir zinociau juos su kitu veikeju,jie vis tiek tam sventikui butu buve "dvidesimtetis vyras" ir panasiai.
arijas

Postby arijas » Tue Nov 27, 2007 5:21 pm

Ar ir visiems sunkiai vartosi Cantr?Man pire viso to blogio dar ir sunkiai rasosi tekstas i chat,daznai paluzineja,labai gadina zaidimo kokybe:(
wejdas

Postby wejdas » Tue Nov 27, 2007 8:11 pm

Lagina ir gana smarkiai. Tiek žadimas, tiek forumas. Čia visuotinė problema. Programeriai atseit ieško priežasties, bet aš paskutines kelias savaites žaidžiu itin pasyviai, nes negaliu nuolat sėdėti ir tikrinti, ar jau galima ką nors parašyti.
Gregas

Postby Gregas » Tue Nov 27, 2007 8:26 pm

Ir kas svarbiausia kad nuluzineja tada kai labiausiai reikia kad nenuluztu 8) .
Gregas
jexter

Postby jexter » Tue Nov 27, 2007 10:06 pm

Gregas wrote:Ir kas svarbiausia kad nuluzineja tada kai labiausiai reikia kad nenuluztu 8) .

Merfio dėsnis :?
Amlin

Postby Amlin » Wed Nov 28, 2007 11:18 am

Žmonės, nepamirškit, kad šitas žaidimas yra išlaikomas savanorių. Norit, kad vartytųsi greičiau - paaukokit pinigų. Geriau abonentą... Kad ir nedidelį. Jei negalit - nuveikit ką nors Cantr labui... Lietuvių personale trūksta ir nemažai. Manot kad lėtai vartosi dėl programerių klaidų, mokat programuot - eikit į programerių departamentą. Visą Cantr kuriam mes patys. Tai kad neduoda jokių bonus`ų už aukojimą - tik į gera. Kitaip tikriausiai aš šito žaidimo jau seniai nebežaisčiau. Alia nemokami žaidimai man pakankamai greit nusibosta dėl nesąžiningumo nemokančių atžvilgiu. Logiška kad žmonės nori pinigų, bet Cantr grynai savanoriškas, pinigų nieks negauna, grynai žaidimo išlaikymui jie eina, o ne žmonėms. Finansines ataskaitas bet kas pažiūrėt gali. Ai užteks rašyt. Kas norėjo - suprato. Kas nenorėjo - vistiek nesupras ;)
Last edited by Amlin on Thu Nov 29, 2007 4:37 pm, edited 1 time in total.
zalias

Postby zalias » Thu Nov 29, 2007 2:24 pm

O uz ka galima kreditu tada gauti ?
bingo

Postby bingo » Thu Dec 13, 2007 8:40 pm

lusnose (medinese, is zoles, is nendriu) galima priestatus statyt?
shapukas

Postby shapukas » Fri Dec 14, 2007 5:51 am

priestatus turbut nelabai. Akmeniniai, marmuriniai ir plytiniai manau statomi tik betkuriame is mano isvardintu. Ta prasme, kieta medziaga tik prie kietos. Vat lusnoj ne priestata o pati kambari akmenini , marmurini ar plytini gali statyt, o paskiau jame ir priestata. Bendrai, lusnoj gal koki medini priestata pavyktu pastatyt. Reik bandyt.
jexter

Postby jexter » Mon Dec 17, 2007 7:37 pm

Ar cia tik man siandien Cantr streikuoja? Per diena pavyko tik pora kartu prisijungti, bet visi veikejai prarado savo resursus ir irankius, meta "errorus" visokius daznai, ir t.t. Kam nors irgi taip?
shapukas

Postby shapukas » Mon Dec 17, 2007 7:53 pm

Taip, bugai pasipyle kaip niekad. Vienas renka vandeni su vandenmaisiu, a dabar paziurejes raso, kad neturi reikiamu irankiu. Paziuriu i inventoriu, gi guli toks. Paskiau vienam irgi kaip kokiu irankiu pritruko. Kazkas pas juos negerai. Jei nepataisys tai manau didele tikimybe, kad bus geimas grazintas kelias dienas atgal, o tai man nelabai patinka. Nors manau butu visai neblogai, nes per siuos strigimus mano vienas besivaduojantis mirtimi nuo bado prarado keleta taip svarbiu updeitu. Vat tokiom akimirkom ziauriai susinervinu :)

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”