klausimai/atsakymai

OOC pokalbių forumas žaidėjams lietuviams.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

shapukas

Postby shapukas » Tue Nov 20, 2007 8:33 am

Tai apie tai ir kalbama cia. Blogai, kad zinai, kurie veikejai priklauso tavo draugams.
jexter

Postby jexter » Tue Nov 20, 2007 8:50 am

Mano pasisakymas buvo daugiau ramsfeld skirtas, to kuris prase, kad kokie tai veikeju savininikai parasytu jam :/
Dozess

Postby Dozess » Tue Nov 20, 2007 12:19 pm

jexter wrote:Pasiziurek man iakis ir pasakyk, kad tavo charu 100% neitakoja jokios naujienos kuriu jie nezino, elgesys nesikeicia jei zinai, kad vat salia stovintis charas tavo draugo ir t.t. :)

P.S. Uzgirdes teigiama atsakyma tikrai nepatikesiu :P

Taip, mano charau elgesys nesikeicia.
jexter

Postby jexter » Tue Nov 20, 2007 3:20 pm

Deja nepatikesiu net sapnuodamas, tada arba visi charai vienodai elgiasi ir yra be asmenybiu (kitaip sakant neatzaisti, arba neiszaisti), o tiesiog dirba, valgo, karts nuo karto burbteledami arba tu ka tik uzsitarnavai geriausio pasaulio RPG zaidejo statusa. Su tuo ir sveikinu :D
zalias

Postby zalias » Wed Nov 21, 2007 3:46 pm

ramsfeld wrote:gal galetu kiros ar balboko savininkas brukstelt man ?

Priekabusis kam nauja nicka susikurei ?
shapukas

Postby shapukas » Wed Nov 21, 2007 6:18 pm

O pagal ka sprendi kad cia jo?
jexter

Postby jexter » Wed Nov 21, 2007 8:48 pm

shapukas wrote:O pagal ka sprendi kad cia jo?

Aha ir man neaisku :?:
bingo

Postby bingo » Wed Nov 21, 2007 9:29 pm

viskas labai aisku kodel taip galima pamanyt, priekabusis cia kazkada seniau savo klausimu artai kaltinimu parode jog valdo , pavadinkim ta chara X, o dabar tas charas X yra pakliuves i keblia situacija, o sitas ramsfeld kvieciasi charo X draugus artai bendrazygius, kad jie atsilieptu
dma

Postby dma » Thu Nov 22, 2007 6:41 am

bingo wrote:viskas labai aisku kodel taip galima pamanyt, priekabusis cia kazkada seniau savo klausimu artai kaltinimu parode jog valdo , pavadinkim ta chara X, o dabar tas charas X yra pakliuves i keblia situacija, o sitas ramsfeld kvieciasi charo X draugus artai bendrazygius, kad jie atsilieptu

idomus dalykas is tikro su ta keblia situacija. dalykas i kuri pakliuvo priekabiojo charas irgi greiciausiai su zaidimo taisykliu pazeidimo, tik ne is priekabiojo puses, o tu kurie ji pagrobe
shapukas

Postby shapukas » Thu Nov 22, 2007 7:21 am

bingo wrote:viskas labai aisku kodel taip galima pamanyt, priekabusis cia kazkada seniau savo klausimu artai kaltinimu parode jog valdo , pavadinkim ta chara X, o dabar tas charas X yra pakliuves i keblia situacija, o sitas ramsfeld kvieciasi charo X draugus artai bendrazygius, kad jie atsilieptu

Na tikimybe gal ir nemenka, bet... bet gal ir kas kitkas yra? Nors ka cia speliot. Kai nezinai kokia situacija tai ir prielaidu daryt nereik. Tikiuosi toliau sios temos nerutuliosim ir konkreciau nieko nesiaiskinsim.

Bet jei tas charas x papuole i tokia padeti labai itartinom aplinkybem tai ir reiktu susimastyt ne? Kaip sakoma, kaip sauksi taip ir atsilieps. Jei taisykliu pazeideju mentalitetas toks, kad nepazeide ju negali zaist, tai smugdo visa zaidima. Reik tiketis, kad tai pasikeis.
bingo

Postby bingo » Thu Nov 22, 2007 8:35 am

a tu mane kaltini kazkuo? :) ta situacija is sono mate kogero virs 10 charu, as buvau vienas is ju, ir kai pamaciau ramsfield posta naturaliai kilo mintis, kad cia gali but Pirekabiojo charas. Tu paklausei kodel zalias taip mano, as atsakiau. Ir as nekaltinau Priekabiojo, o parasiau priezasti kodel taip galima pagalvot. O ar toj pusej buvo pazeidimas is tu kurie istume x i keblia padeti tai sunku pasakyt is tos pozicijos is kurios as viska maciau
dma

Postby dma » Thu Nov 22, 2007 8:47 am

bingo wrote:a tu mane kaltini kazkuo? :) ta situacija is sono mate kogero virs 10 charu, as buvau vienas is ju, ir kai pamaciau ramsfield posta naturaliai kilo mintis, kad cia gali but Pirekabiojo charas. Tu paklausei kodel zalias taip mano, as atsakiau. Ir as nekaltinau Priekabiojo, o parasiau priezasti kodel taip galima pagalvot. O ar toj pusej buvo pazeidimas is tu kurie istume x i keblia padeti tai sunku pasakyt is tos pozicijos is kurios as viska maciau

priezastis del ko charas x pakliuvo i padeti tokia biski neaiski. tipo kerstas ar kazkas panasaus, bet kaip ir nebebuvo gyvu charu kurie galejo uz kazka kersyt
shapukas

Postby shapukas » Thu Nov 22, 2007 11:19 am

bingo, as nieko nekaltinu. Na gal ir jusu tiesa. Gal kai matai ta situacija, o paskiau tokie postai. Tik vat nesinoretu, kad tokia info cia butu aptarinejama. Kaip suprantu tai ner labai sena info?
bingo

Postby bingo » Fri Nov 23, 2007 6:01 am

vakar svartavausi prie kranto, siandien ziuriu laivas viduri vandenyno, nieko ner aplink, erroru kazkokiu primetyta, plaukt niekur neiseina, ka daryt? kam rasyt tokiu atveju?:)
shapukas

Postby shapukas » Fri Nov 23, 2007 6:24 am

rasyk i departamentus. Cia bugas. Ir man taip buvo.

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”