klausimai/atsakymai
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- jexter
-
- jexter
-
-
- jexter
-
-
bingo wrote:viskas labai aisku kodel taip galima pamanyt, priekabusis cia kazkada seniau savo klausimu artai kaltinimu parode jog valdo , pavadinkim ta chara X, o dabar tas charas X yra pakliuves i keblia situacija, o sitas ramsfeld kvieciasi charo X draugus artai bendrazygius, kad jie atsilieptu
idomus dalykas is tikro su ta keblia situacija. dalykas i kuri pakliuvo priekabiojo charas irgi greiciausiai su zaidimo taisykliu pazeidimo, tik ne is priekabiojo puses, o tu kurie ji pagrobe
-
bingo wrote:viskas labai aisku kodel taip galima pamanyt, priekabusis cia kazkada seniau savo klausimu artai kaltinimu parode jog valdo , pavadinkim ta chara X, o dabar tas charas X yra pakliuves i keblia situacija, o sitas ramsfeld kvieciasi charo X draugus artai bendrazygius, kad jie atsilieptu
Na tikimybe gal ir nemenka, bet... bet gal ir kas kitkas yra? Nors ka cia speliot. Kai nezinai kokia situacija tai ir prielaidu daryt nereik. Tikiuosi toliau sios temos nerutuliosim ir konkreciau nieko nesiaiskinsim.
Bet jei tas charas x papuole i tokia padeti labai itartinom aplinkybem tai ir reiktu susimastyt ne? Kaip sakoma, kaip sauksi taip ir atsilieps. Jei taisykliu pazeideju mentalitetas toks, kad nepazeide ju negali zaist, tai smugdo visa zaidima. Reik tiketis, kad tai pasikeis.
-
a tu mane kaltini kazkuo?
ta situacija is sono mate kogero virs 10 charu, as buvau vienas is ju, ir kai pamaciau ramsfield posta naturaliai kilo mintis, kad cia gali but Pirekabiojo charas. Tu paklausei kodel zalias taip mano, as atsakiau. Ir as nekaltinau Priekabiojo, o parasiau priezasti kodel taip galima pagalvot. O ar toj pusej buvo pazeidimas is tu kurie istume x i keblia padeti tai sunku pasakyt is tos pozicijos is kurios as viska maciau

-
bingo wrote:a tu mane kaltini kazkuo?ta situacija is sono mate kogero virs 10 charu, as buvau vienas is ju, ir kai pamaciau ramsfield posta naturaliai kilo mintis, kad cia gali but Pirekabiojo charas. Tu paklausei kodel zalias taip mano, as atsakiau. Ir as nekaltinau Priekabiojo, o parasiau priezasti kodel taip galima pagalvot. O ar toj pusej buvo pazeidimas is tu kurie istume x i keblia padeti tai sunku pasakyt is tos pozicijos is kurios as viska maciau
priezastis del ko charas x pakliuvo i padeti tokia biski neaiski. tipo kerstas ar kazkas panasaus, bet kaip ir nebebuvo gyvu charu kurie galejo uz kazka kersyt
-
-
-
Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”