Stare zgloszenia

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Uosiers

Postby Uosiers » Fri Nov 25, 2005 9:58 pm

Anonymous wrote:
marol wrote:
Anonymous wrote:Typ naruszenia zasad: nielegalna współpraca w celu zabicia postaci
Imiona postaci: Ota Gnurunner, Łukasz Drakon, Tamara, Thorgal, Kreon
Każda z wymienionych postaci należy do innego gracza

To jest wlasnie dzialanie kliki znajomych z uzyciem GG! I bedzie tego coraz wiecej, bo widza ze sa bezkarni!

He, he, dobre. Jedna z wymienionych postaci jest moja. I wiem jedno, nie znam osob prowadzacych pozostale postaci w rzeczywistosci.
Malo tego nie znam ich GG.
A ze pewnej postaci odbilo, bo chcielismy upolowac troche zwierzakow agresywnych i nas zaczela oskarzac i lac, a szczesliwy traf chcial, ze udalo mi sie dostac kose wzamian za usluge, to zrobilismy z niej uzytek. Przydala sie do koszenia pszenicy, ludzkich glow i zwierzakow :twisted:

Jezeli ktos z organow kontroli ma do mnie jakies halo, to prosze na PM.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Nov 28, 2005 2:11 am

Nicka nie podaje wrote:Nie wierze, ze KeVesa ukarali "profilaktycznie".

Profilaktycznie w 50%. Zrobiłem dwie złe rzeczy. Jedną postacią powiedziałem innej postaci, że dwie inne postacie należą do tego samego gracza.

Jezeli sprawy sie nie wyjasnia w cigu 2, 3 dni... .czas chyba zaczac prosic na forum angielskim o pomoc.

Wiem, że to co zrobiłem nie było dobre, mimo że mialem powody. Przykład: R. <-> B.
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 3:12 am, edited 2 times in total.
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 6:45 am

KeVes wrote: R. <-> B.

Seriooo?
Diabelek

Postby Diabelek » Mon Nov 28, 2005 7:02 am

Uff, ciesze sie, ze Keves wrocil.. Ten prawdziwy Keves ktorego wszyscy (no wiekszosc :)) znaja i lubia. I ciesze sie, ze w koncu wytlumaczyles o co w tym wszytkim chodzi. Szkoda, ze stalo sie jak sie stalo... mam nadzieje, e jakos sie wsztko odkreci i znow bedzesz pelnoprawnym czlakiem PD.
WojD

Postby WojD » Mon Nov 28, 2005 8:20 am

KeVes - nie zdradzaj zbyt wiele, bo ludzie zaczną nieswiadomie lub swiadomie wykorzystywać tę wiedzę... Zwłaszcza w takim przypadku.

Wasze postaci tego nie wiedzą - prawda? ;)
==============
Raist

Postby Raist » Mon Nov 28, 2005 8:47 am

A mnie sie dalej ludzie czepiaja w grze, fajnie, nieprawdaz?
marol

Postby marol » Mon Nov 28, 2005 9:22 am

KeVes wrote:
Nicka nie podaje wrote:Nie wierze, ze KeVesa ukarali "profilaktycznie".
Profilaktycznie w 50%. Zrobiłem dwie złe rzeczy. Jedną postacią powiedziałem innej postaci, że dwie inne postacie należą do tego samego gracza.
Ja zachowywałem milczenie w tej sprawie, choć to akurat ja byłem osobą, która zabrała ci uprawnienia (te językowe to niechcący) i która wie najwięcej o tej sprawie. Jednakże to, co piszesz, to jedynie wierzchołek góry lodowej. Twoje zachowanie miało znacznie poważniejszą przyczynę. I to ona właśnie była powodem twoich problemów w PD, nie te pojedyncze incydenty wspomniane przez Ciebie.
WojD

Postby WojD » Mon Nov 28, 2005 11:10 am

Panowie - wyjaśnijcie to sobie bezpośrednio. Po co tu wywlekać wewnętrzne problemy departamentów :(

Jak się będą czuli ludzie, gdy się dowiedzą, że te wspaniałe, półboskie istoty trzymajace palce na magicznych przyciskach być albo nie być świata kłócą się i mają siebie pretensje? ;)
==============
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Mon Nov 28, 2005 11:21 am

A ja bym chcial zobaczyc wiecej tej "gory lodowej" tylko bez jakis pretensji bo wyjasnianie po lepkach to zadne wyjasnianie zwlaszcza ze moglismy sie niezle wykopercic przy taranowaniu owej "gory".
Az sie ciesze ze pouciekalem wszystkimi postaciami z najtarszych miejsc glownie przez przeludnienie bo ludzi tam duzo ale malo zajecia dzieki jakiemus slabemu zarzadzaniu ale teraz widze kolejne plusy mojej decyzji.
marol

Postby marol » Mon Nov 28, 2005 11:55 am

Żadnego wiercenia nie będzie. To są sprawy prywatne, w które nie mamy prawa wchodzić, zaś od czuwania nad wpływem tego na Cantr są odpowiedni ludzie. Jeśli KeVes porusza jakiś temat na forum, to ja mogę ewentualnie odpowiedzieć lub sprostować, ale sam nigdy nie będę niczego wywlekał. A między nami nie ma żadnych animozji - to tak à propos.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Nov 28, 2005 12:40 pm

Całą sprawdę sobie przedyskutowaliśmy. Dziękuję tym którzy wstawili się do GAC/GAB w mojej obronie, bo podobno był ktoś taki. Przepraszam tych których o coś posądzałem niesłusznie
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 2:57 am, edited 3 times in total.
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 4:44 pm

Tu była treść,ale została usunięta.Jeżeli jesteś nią zainteresowany proszę o kontakt na PW.
Last edited by Sierak on Mon Nov 28, 2005 5:31 pm, edited 1 time in total.
Matix

Postby Matix » Mon Nov 28, 2005 5:10 pm

Nazwa miejsca:Vlotryan

1364-5: Widzisz jak Koro używa trochę drewno [wood] na Building -Port Polnocny- (coaster harbour).
1364-5: Widzisz jak Vlori używa trochę żelaza [iron] na Building -Port Polnocny- (coaster harbour).przyp.nagły zryw?nie było rozmowy wszystko stało się szybko

Chyba się trochę pomyliłeś. To Dverapolis :D
http://www.matix.salon24.pl
Sierak

Postby Sierak » Mon Nov 28, 2005 5:13 pm

Nie,nie pomyliłem się.Drugi tak Port?Grejt.
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Mon Nov 28, 2005 5:15 pm

wyedytowane poniewaz post ten byl odpowiedzia na niestniejace juz informacje podane wczesniej powyzej
Last edited by Cantryjczyk on Mon Nov 28, 2005 5:50 pm, edited 1 time in total.

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”