nie, nuda w sumie.
ciekawy watek?

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Lena Katina wrote:Zero zainteresowania, zero akcji, zero wątków. A w międzyczasie starzy mieszkańcy cmokają do siebie i miziają się podusiami. Farma cyborgów do pożygu:(
Zero zainteresowania, zero akcji, zero wątków. A w międzyczasie starzy mieszkańcy cmokają do siebie i miziają się podusiami. Farma cyborgów do pożygu:(
Zero zainteresowania, zero akcji, zero wątków. A w międzyczasie starzy mieszkańcy cmokają do siebie i miziają się podusiami. Farma cyborgów do pożygu:(
Lena Katina wrote:(wertowanie tej lektury pozwala też wyciągnąć inny wniosek... mianowicie w stosunku do postaci polskiej strefy w podobnych sytuacjach wyciągane są surowsze konsekwencje niż gdziekolwiek indziej. Wina hipersurowych i nadpobudliwych członków polskiego PD czy może jakaś dyskryminacja? Ciekawi mnie jeszcze statystyka, o ile takowa istnieje, jak wiele przypadków naruszenia NZ zgłaszanych jest miesięcznie do polskich PD w stosunku do bryto-amerykanów? I jak wiele takich zgłoszeń [procentowo] kończy się zawałem czy banem?)
Można po prostu odnieść wrażenie, że anglicy skorzy są do większych ustępstw w stosunku do graczy i bardziej otwarci na fabularne roztrzygnięcia takich sporów i z mniejszym zapałem sięgają po drastyczne środki. Może to tylko kwestia różnic kulturowych pomiędzy nami a zamordkami. (ale to tylko subiektywne wrażenie, być może, że statystyka mówi coś innego).
Lena Katina wrote:Nie chcę by ktokolwiek odebrał to jak atak, bo rozumiem waszą argumentację, ale czy celowo pomijane są w moich wypodziedziach słowa: "z korzyścią dla innych"? Nie mówię nic o moderowanym handlu, wykorzystywaniu OOC do własnych celów, ale o tworzenie, nazwijmy to "pobocznych questów", które na ekonomię ani status majątkowy graczy ani osad nie miałyby żadnego wpływu. Chodzi tylko i wyłącznie o odgrywaną fabułę a nie na wykorzystywaniu OOC by nabijać jakiekolwiek statystyki.
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest