Lamanie NZ poza forum gry

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ushol

Postby ushol » Tue Mar 07, 2006 11:29 am

hola hola... ale jeśli jest oficjale forum cantr to czemu gadacie na forum sokkera o cantr? to zastanawia... Co do przyjmowania zasad, to każdy kto gra w Cantr je przyjmuje, lecz nie każdy ich przestrzega... to są już jakieś podstway do nieufności...
Image
Image
Federacja RP
Tony Halik

Postby Tony Halik » Tue Mar 07, 2006 11:34 am

No chyba po to nasz donosiciel zalozyl ten watek.
Moze mi po prostu wygodniej spytac na forum Sokkera do czego sluzy zywica, niz na forum oficjalnym?
Hola, hola, przyszlo to Tobie do glowy?
ushol

Postby ushol » Tue Mar 07, 2006 11:37 am

z tym ze nawet nie musisz sie pytac... jest cos takeigo jak [url]cantr.net/wiki[/url] pozatym mozna sie spytac w IG
Image

Image

Federacja RP
Tony Halik

Postby Tony Halik » Tue Mar 07, 2006 11:45 am

Nie Ty mi bedziesz pisal, gdzie moge pytac, a gdzie nie. To raz.
A jesli juz z ta zywica wyskoczylem - najpierw zajrzalem do wiki, a ze nie znalazlem odpowiedzi, zapytalem na forum. Sierak vel Michal alias Donosiciel tez nie wiedzial. Dostalem w koncu odpowiedz i to dla mnie wazne. A gdzie ja uzyskalem nie ma znaczenia.
ushol

Postby ushol » Tue Mar 07, 2006 11:47 am

Ja ci nie rozkazuję... proponuje tylko więc nie naskakuj na mnie... Pozatym tak czy inaczej jestem za tym aby dowiadywac sie takich rzeczy tylkow grze...
Image

Image

Federacja RP
Sierak

Re: Sokker a Sierak

Postby Sierak » Tue Mar 07, 2006 11:48 am

Tony Halik wrote:Sprawa pierwsza panie Sierak - wyzywanie kogos od glupkow i to na publicznym forum dobrze o Twoim wychowaniu nie swiadczy.

Na jakiejś 10 podstronie nazwałem ich chamami, to wszystko. Wkurzyłem się. Poza tym marol pewnie coś zauważył, że było nie tak, bo nie słałby ostrzeżeń tylko dzięki jakimś postom na forum.
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
Tony Halik

Postby Tony Halik » Tue Mar 07, 2006 11:53 am

Wydaje mi się, że są na tyle głupi, że ich postacie też się tak nazywają, ponieważ to forum związane z grą Sokker, mam początki ich ip.

Demencje masz?

Ushol - jesli by rozmawiac o grze (wiem, zaraz sie odezwa glosy, ze to nie gra; nie wiem, jak to inaczej sformulowac) tylko w jej obrebie, to malo kto by sie o niej dowiedzial. Chyba nie o to tutaj chodzi? Przynajmniej ze wzgledow marketingowych (Tworcy ponosza koszta).

Edytka - znacznik zle wstawilem.
A nie, jeszcze cos dopisze - dlaczego Sierak odpowiedziales (klamliwie zreszta) na jedna czesc postu? Reszty nie doczytales, czy moze masz problem ze zrozumieniem tresci tego, co chcialem przekazac? Tego, ze robisz z siebie idiote odgrywajac Holmesa. I tylko tropy mylisz...
Last edited by Tony Halik on Tue Mar 07, 2006 11:57 am, edited 1 time in total.
Sierak

Postby Sierak » Tue Mar 07, 2006 11:54 am

Tony Halik wrote:
Wydaje mi się, że są na tyle głupi, że ich postacie też się tak nazywają, ponieważ to forum związane z grą Sokker, mam początki ich ip.

Tego się nie wstydzę osoby łamiące NZ są po prostu głupie.
ImageImage<-- Kliknij proszę w oba, z góry dziękuję :)
ushol

Postby ushol » Tue Mar 07, 2006 12:00 pm

Mówić o grze, a uzgadniać coś poza grą to dwie różne spawy... np mówię o grze na ircu, ale nie mówię że będę szedł tu i tu...
Image

Image

Federacja RP
Yossarian

Postby Yossarian » Tue Mar 07, 2006 12:31 pm

Tony Halik --> Ja, tak poważnie, ciekaw jestem... ten zwirko chodził do szkoły kiedykolwiek? Czy na forum pisze za niego dwuletni syn?
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Tony Halik

Postby Tony Halik » Tue Mar 07, 2006 12:45 pm

Bez komentarza...
Matix

Postby Matix » Tue Mar 07, 2006 6:18 pm

Jak nie dresy. To co przeczytałem to wystarczająco by określić to jako symbiotyzm dresa. Siada taki gościu przed kompem w kafejce internetowej i pisze, a że nie zna ortografii to już standard. Wystarczy takich ignorować.

Ech... Gdzie się podziali skini z prawdziwego zdarzenia...

Dodam jeszcze, że rozmawianie o grze to nic strasznego. Gożej gdy dochodzi do łamania NZ. Sformułowania typu 'może dasz mi trochę tych narzędzi które nakradłeś' jest takowym łamaniem.
http://www.matix.salon24.pl
Yossarian

Postby Yossarian » Tue Mar 07, 2006 8:50 pm

Tony Halik wrote:Bez komentarza...

No, cóż. Ja jednak skomentowałem. Kretynizm to choroba, niestety.

Tony Halik

Postby Tony Halik » Tue Mar 07, 2006 10:11 pm

Matix - przede wszystkim nie znam slowa "symbiotyzm", takze nie wiem, co masz na mysli. Reszta nie wymaga komentarza, bo tu nie ma co komentowac, skoro ktos nie dostrzega rzeczy oczywistych.

Yossarian - zgadzam sie, kretynizm to choroba. Szkoda, ze spora czesc wypowiadajacych sie tutaj jest nim dotknieta.
Czy naprawde sadzisz, ze osoba posiadajaca taki zasob slow, jakim dysponuje Zwirko nie ukonczyla zadnej szkoly? Uzyj czasem szarych komorek. Tak, wlasnie tych, o ktore brak nas, jakos spolecznosc sokkerowa, oskarzacie i zastanow sie drugim razem nim kogos obrazisz.
Yossarian

Postby Yossarian » Tue Mar 07, 2006 10:36 pm

Tony Halik wrote:Czy naprawde sadzisz, ze osoba posiadajaca taki zasob slow, jakim dysponuje Zwirko nie ukonczyla zadnej szkoly? Uzyj czasem szarych komorek. Tak, wlasnie tych, o ktore brak nas, jakos spolecznosc sokkerowa, oskarzacie i zastanow sie drugim razem nim kogos obrazisz.

Primo - nie imponuje mi zasób jego słownictwa. Stoi na przęciętnym poziomie.

Secundo - zakładam, że jeśli ktoś (ktokolwiek) nie potrafi napisac jednego zdania w ojczystym języku bezbłędnie, nie chodził do szkoły. Chyba, że mówimy o zawodówkach albo wciąż uczącym się jedenastolatku.

Tertio - nie oceniam ani Ciebie, ani Waszego towarzycha - jedyne, co rzuciło mi się w oczy, to rażące błędy rzeczonego Zwirka. NIGDY nie widziałem czegoś podobnego.

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”