Stare zgloszenia
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ushol
- Rusalka
W lokacji Majkol Djanofic znajduje się jakieś 500 pustych notatek, i drugie tyle kopert, ponadto wśród nich:
* Jezus Chrystus
* Papież Jan Paweł II pokazujący fuck'a
* Prosiaczek
* Krzyś
i inne.
* Jezus Chrystus
* Papież Jan Paweł II pokazujący fuck'a
* Prosiaczek
* Krzyś
i inne.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
-
Jeziorany:
1725-7.08: filipek mówi: "w zatoce urodzaju wiedzom gdzie to jest prosze mi wskazac tam droge dobrze?"
1725-7.06: XXX mówi: "Przyjmij moje kondolencje*klepie go po ramieniu*"
1725-7.06: filipek mówi: "Bo mij kumpel ma tam osadê.Zosta³ jej w³a¶cicielem po ¶mierci naszego YYY *ruwniez smutnieje*"
1725-7.05: XXX mówi: "Witaj Fifi, jestem XXX mi³o mi, niestey nie moge ci pomóc*smutnieje*"
1725-7.05: filipek mówi: "przepraszam jestem filipek fifi i czy mug³by kto¶ zaznaczyæ mi droge na mappie do Lesnego Zak±tku?"
1725-7.05: Spostrzegasz nową osobę w tym miejscu, której jeszcze nie widziałeś - to filipek.
1725-7.08: filipek mówi: "w zatoce urodzaju wiedzom gdzie to jest prosze mi wskazac tam droge dobrze?"
1725-7.06: XXX mówi: "Przyjmij moje kondolencje*klepie go po ramieniu*"
1725-7.06: filipek mówi: "Bo mij kumpel ma tam osadê.Zosta³ jej w³a¶cicielem po ¶mierci naszego YYY *ruwniez smutnieje*"
1725-7.05: XXX mówi: "Witaj Fifi, jestem XXX mi³o mi, niestey nie moge ci pomóc*smutnieje*"
1725-7.05: filipek mówi: "przepraszam jestem filipek fifi i czy mug³by kto¶ zaznaczyæ mi droge na mappie do Lesnego Zak±tku?"
1725-7.05: Spostrzegasz nową osobę w tym miejscu, której jeszcze nie widziałeś - to filipek.
- Lyon
-
- Elm0
- ushol
- Cantryjczyk
Ten temat jest tylko do zglaszania NNZ. Nie do prowadzenia rozmow, komentowania zgloszen itp. Nic sie nie zmienilo od ostatniego przypomnienia o tym, i poprzedniego, i poprzedniego... az do pierwszego posta w ktorym to jasno Keves napisal co i jak.
Jakby ktos policzyl ile tu jest postow zgodnych z zalozeniami tematu a ile spamu... rece opadaja.
Jakby ktos policzyl ile tu jest postow zgodnych z zalozeniami tematu a ile spamu... rece opadaja.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
-
Chciałbym zgłosić podwójną (co najmniej) postać w jednym miejscu
Pierwsza postać: Rydzek
Druga postać: Umberto
Lokalizacja: Wyspa Raj – osada nazywana poprzednio Koris, na jednej z map oznaczona numerem 33
Opis sytuacji: Obserwowałem to z pozycji nowoobudzonej osoby. Do prawie pustej osady przez kilka dni wmaszerowały następujące postacie: Rydzek, Umberto, Roinacerion, Kalar i Rydelius. Wszyscy mieli słabe uzbrojenie, ale jednocześnie zaatakowali szefa osady zadając jej 95% ran. Dopiero na skutek mojej interwencji i kilku kupców darowali jej życie. Wprowadzili swoje porządki – miedzy innymi zmienili nazwę osady na Katan. Od początku miałem wątpliwości jak udało się im zebrać tak wielką grupę dwudziestoletnich napastników. Wkrótce zaczęli się przechwalać i wyszło szydło z worka – co najmniej jest to jedna podwójna postać i jeszcze jeden znajomy. Niżej zapis ich dyskusji
1729-1.26: Roinacerion mówi: "OOC : Wiecie, fakt że ktoś się pomyli nie znaczy że od razu jest oszustem. Znam Rydzka, jest moim bliskim przyjacielem, i wiem, że nie w jego stylu jest oszustwo. "
1729-1.14: Rydzek mówi: "OOC: Wybaczcie pomyłka w postaciach ^^"
1729-1.14: Rydzek mówi: "Ja jestem beztroskim człowiekiem Który szuka swojego miejsca na tym ¶wiecie. Zw± mnie Umberto."
1729-1.06: Rydzek mówi: "Jam jest Rydzek podróżnik i założyciel Katanu. Urodzilem sie na tej wyspie w osadzie żółty kamień."
Pierwsza postać: Rydzek
Druga postać: Umberto
Lokalizacja: Wyspa Raj – osada nazywana poprzednio Koris, na jednej z map oznaczona numerem 33
Opis sytuacji: Obserwowałem to z pozycji nowoobudzonej osoby. Do prawie pustej osady przez kilka dni wmaszerowały następujące postacie: Rydzek, Umberto, Roinacerion, Kalar i Rydelius. Wszyscy mieli słabe uzbrojenie, ale jednocześnie zaatakowali szefa osady zadając jej 95% ran. Dopiero na skutek mojej interwencji i kilku kupców darowali jej życie. Wprowadzili swoje porządki – miedzy innymi zmienili nazwę osady na Katan. Od początku miałem wątpliwości jak udało się im zebrać tak wielką grupę dwudziestoletnich napastników. Wkrótce zaczęli się przechwalać i wyszło szydło z worka – co najmniej jest to jedna podwójna postać i jeszcze jeden znajomy. Niżej zapis ich dyskusji
1729-1.26: Roinacerion mówi: "OOC : Wiecie, fakt że ktoś się pomyli nie znaczy że od razu jest oszustem. Znam Rydzka, jest moim bliskim przyjacielem, i wiem, że nie w jego stylu jest oszustwo. "
1729-1.14: Rydzek mówi: "OOC: Wybaczcie pomyłka w postaciach ^^"
1729-1.14: Rydzek mówi: "Ja jestem beztroskim człowiekiem Który szuka swojego miejsca na tym ¶wiecie. Zw± mnie Umberto."
1729-1.06: Rydzek mówi: "Jam jest Rydzek podróżnik i założyciel Katanu. Urodzilem sie na tej wyspie w osadzie żółty kamień."
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
To ja w tej sprawie dodam co nieco od siebie... Moja postać to Kalar jakby co.
1726-1.32: Rydzek mówi do Ciebie: "Jego nie ruszamy to mój kolega. Dał mojej drugiej postaci sporo broni za co mu damy wapień."
1726-1.31: Widzisz jak Rydzek wskazuje na Krist.
...zaraz potem...
1726-1.33: Przyjaciel daje Tobie całkiem nowa kamienna siekiera.
1726-1.33: Przyjaciel mówi do Ciebie: "Ok trzymaj broń."
Nie znam imienia postaci, która dała mi siekierę...
Dlaczego od razu nie zgłosiłem? Szczerze mówiąc najpierw nie bardzo zwróciłem na to uwagę. Dopiero po tym, co zapostował gunnar3 przypomniałem sobie o tym.
1726-1.32: Rydzek mówi do Ciebie: "Jego nie ruszamy to mój kolega. Dał mojej drugiej postaci sporo broni za co mu damy wapień."
1726-1.31: Widzisz jak Rydzek wskazuje na Krist.
...zaraz potem...
1726-1.33: Przyjaciel daje Tobie całkiem nowa kamienna siekiera.
1726-1.33: Przyjaciel mówi do Ciebie: "Ok trzymaj broń."
Nie znam imienia postaci, która dała mi siekierę...
Dlaczego od razu nie zgłosiłem? Szczerze mówiąc najpierw nie bardzo zwróciłem na to uwagę. Dopiero po tym, co zapostował gunnar3 przypomniałem sobie o tym.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
-
Ktoś wspominał, że znalazł lokację gdzie było na ziemi ponad 500 notatek. Mam podobną sytuację. Moja postać ubiła złodzieja, wróciła sobie do osady a w niej zastała dokładnie 271 sztuk bezużytecznej makulatury.
Lokacja... Hmmm, jedna z mniej zaludnionych, pojęcia nie mam, na jakiej wyspie. Brała w tym udział moja postać o inicjałach A. I.
Bardziej szczegółowych informacji, jeśli są potrzebne, chętnie udzielę na PW.
Lokacja... Hmmm, jedna z mniej zaludnionych, pojęcia nie mam, na jakiej wyspie. Brała w tym udział moja postać o inicjałach A. I.
Bardziej szczegółowych informacji, jeśli są potrzebne, chętnie udzielę na PW.
- Czarnawy
-
Nie wiem, co o tym myslec. Dobrze odgrywane korzystanie z wiedzy OOC?
Od dolu, troche skrocone, wyspa Fic, Kilivil Hrodofic.
1743-7.17: Horhe mówi: "mam nadzieje ze sie psarwdzi
"
1743-7.17: Horhe mówi: "Bardzo pożądna łódz- zapewne wiele korzysci przyniosła by ta wyprawa;) ale dopiero jak jak przybadzie nieznajomy ze wschodu robic interesy;] "
1743-7.16: Widzisz jak Horhe wskazuje na miejsce o nazwie AAA.
1743-7.16: Horhe mówi: "Moze nie tyle jasnowidz co mam czasem wizje- i to nie sny;] "
1743-6.24: ZZZ mówi: "Jasnowidz? O, to ciekawe *śmieje się trochę*"
1743-3.05: YYY mówi: "Mowie, jasnowidz jakis... Profeta *szczerzy zeby*"
1743-2.30: XXX mówi: "masz przygody zapewnione? *patrzy na niego zaskoczona*"
1743-2.16: YYY mówi: "Jestes jasnowidzem? *usmiecha sie cynicznie*"
1743-2.15: Horhe mówi: "chciałbym tam kiedys zajrzec a niechce przegapi okazji ;]i sie pytam bo bym tam pojechał jakby sie dało na 2lata, mam tam juz zapewnione ciekkawe przygody"
1743-1.29: XXX mówi: "Horhe a cos ty sie tak uparl do Ealran plynac? *odwraca na chwile glowe w jego strone*"
1743-1.28: Horhe mówi: "Płynie ktos w niedługim czasie do Eelran ??"
Myslalem, zeby dac to pozniej, jak sie rozwinie, ale juz zaczyna mnie wkurzac
Od dolu, troche skrocone, wyspa Fic, Kilivil Hrodofic.
1743-7.17: Horhe mówi: "mam nadzieje ze sie psarwdzi

1743-7.17: Horhe mówi: "Bardzo pożądna łódz- zapewne wiele korzysci przyniosła by ta wyprawa;) ale dopiero jak jak przybadzie nieznajomy ze wschodu robic interesy;] "
1743-7.16: Widzisz jak Horhe wskazuje na miejsce o nazwie AAA.
1743-7.16: Horhe mówi: "Moze nie tyle jasnowidz co mam czasem wizje- i to nie sny;] "
1743-6.24: ZZZ mówi: "Jasnowidz? O, to ciekawe *śmieje się trochę*"
1743-3.05: YYY mówi: "Mowie, jasnowidz jakis... Profeta *szczerzy zeby*"
1743-2.30: XXX mówi: "masz przygody zapewnione? *patrzy na niego zaskoczona*"
1743-2.16: YYY mówi: "Jestes jasnowidzem? *usmiecha sie cynicznie*"
1743-2.15: Horhe mówi: "chciałbym tam kiedys zajrzec a niechce przegapi okazji ;]i sie pytam bo bym tam pojechał jakby sie dało na 2lata, mam tam juz zapewnione ciekkawe przygody"
1743-1.29: XXX mówi: "Horhe a cos ty sie tak uparl do Ealran plynac? *odwraca na chwile glowe w jego strone*"
1743-1.28: Horhe mówi: "Płynie ktos w niedługim czasie do Eelran ??"
Myslalem, zeby dac to pozniej, jak sie rozwinie, ale juz zaczyna mnie wkurzac

- Rusalka
Mam na oku takie pewne dwie postacie, które jeśli są z jednego konta, to gracz bardzo brzydko łamie reguły gry. To na razie tylko podejrzenie, ale miało miejsce kilka ciekawych zbiegów okoliczności. Jakoś nie wierzę w zbiegi okoliczności. Komu szczegóły na pm'a podać?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- marol
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”