Skarbniq wrote:1. To poprosze ponownie o wykladnie. Czy zasada 4 dni obowiazuje wobez komentarzy ooc ktore pojawily sie w grze ? O informacjach dostarczonych do Vlotryan nie ja zaczalem mowic, bo po prostu nie wiem co w nich bylo. Ja skomentowalem komentarz ooc - a w kazdym razie wypowiedz ktorej inaczej traktowac nie mozna.
Sam podajesz bardzo szczegolowe informacje o tym co we Vlotryan wiadomo a co nie. Z forum dowiadzialem sie wiecej niz z gry.
2. EOT dotyczyl watku moich urojonych podejrzen

Natomiast przenioslem tutaj sprawe podejrzenia zlamania zasad pod tytulem "muly robocze".
3. Musze Cie zmartwic ale poza przypadkiem Averusa ktory mowil otwarcie o tym kto jest jego postacia, to Ty lepiej sie orientujesz z czyimi postaciami wspolracujesz

Ja nie mam pojecia, a chcialbym wiedziec na przyklad czyj jest Vaantik ( postac zaloczona niedawno do mulow, a starsza od moich ( edited: zeby nie bylo niedomowien - starsza od Kleofasa, a Kleofas jest jedna z piewrwszych moich - juz widze czyjes slowa: "i znowu sie przyznales"

).
1. Nie wiem czy zasada 4 dni obowiązuje do komentarzy OOC. Ty je najczęściej cytujesz więc powinneś sie dowiedzieć od PD, komentarze OOC w ogóle nie powinny być używane w grze. Ale ten akurat był pół na pół przeplatany, pomieszanie OOC z grą, więc powinneś zacytować najwyżej tą część dotyczącą OOC. Co do Vlotryan to Ty zacząłeś drążyć temat, bo dla Ciebie już są jakieś wątpliwości, że jeśli postać nie była w siedzibia Zakonu, tylko naprzykład jest w tak bardzo odległym od Zakonu Vlyryan to nie może mieć na ich temat swojego (negatywnego) zdania...
2. Ty zawsze masz urojone podejrzenia

Jesteś paranoikiem z natury i uważasz, że wszyscy działają przeciwko Tobie, dlatego postać Kleofasa stworzyła ten Zakon by walczyć solo sam przeciw wszystkim. Najgorsze jest w tym to, że Ty tą walkę przenosisz z gry poza grę...
3. Ja się lepiej orientuje z czyimi postaciami współpracuje? Nie sądze... Większość postaci to dla mnie zagadka... Znowu mi coś zarzucasz i nawet nie wiem skąd to się wzieło i co Averus ma do tego? I co to ma znaczyć? "a starsza od moich ( edited: zeby nie bylo niedomowien - starsza od Kleofasa, a Kleofas jest jedna z piewrwszych moich" Jeśli Kleofas jest jedna z Twoich pierwszych postaci a jest młodszy od Vaantika to chyba logiczne, że jest Vaantik jest starszy od Twoich postaci... A tak w ogole to nie znam tej postaci i nic mi o niej nie wiadomo poza tym, że była domniemanym mułem...
Jasne... Przychodzi postac do miasta, mowi ooc o domniemanych "mulach " i osada zaczyna o tym dyskutowac w grze - otwarcie i bez oznaczenia ooc. To jest wiecej niz naduzycie.
Ja nie widziałem, by po tym komentarzu zaczęto gadać o mułach bez ooc. Padł tylko jeden komentarz ooc innego gracza w stylu "to jeszcze nie wiesz, że Zakon jest schronieniem dla wszystkich łamaczy zasad... etc" i na tym się skończyło.