Moderators: Public Relations Department, Players Department
Michal wrote:KeVes wrote:Wyrok śmieci? Co ta postać przeskrobała? Jak miną 4 dni to możesz napisać...
Tzn. nie tak bezpośrednio,po prostu nie dbam o nią i zrobi co będzie chciała,nawet za cenę śmierci.Za 4 dni napiszę zdecydowanie
Michal wrote:Minęły 4 dni,więc przyznam się,że moja postać zginęła w Los Liberos i zrobiła troszkę zamieszaniaAle miałem ubaw,ciekawe czy odzyskali juz notki,bo ostatnio bili niewinnego człowieka w śpiączce tylko dlatego,że je mu dałem (zebrałem wszystkie w kopertę i siup,na przechowanie,wyszło,że nie mają kopii wszystkich notek,bardzo rozważnie)
KeVes wrote:Czy to przypadkiem nie ma związku z tym, że zrobiłeś sobie kilka postaci i nie trafiły one na nowe wyspy i chciałeś je uśmiercić za wszelką cenę?Jeśli tak, to było to bardzo tandetne odgrywanie postaci...
Anonymous wrote:Debilizm Czesiu! Nie byl w spiaczce i nie byl niewinny. Przeciez to byla twoja druga postac, a zginela za klusownictwoRzeczywiscie masz sie czym chwalic! Takich kretynow przyjmuje tylko sekta zygurda!
KeVes wrote:Jeśli chciałeś być najgorszy to wcałe Ci to nie wyszłoTrzeba było podpalać, zabijać i gwałcić...
No coż, nie każdy potrafi być najgorszym
CyboRKg wrote:Wiesz co zrobiles? Udowodniles ze miala racje!A ja niestety znowu niechcacy poznalem kolejna lokacje, gdzie Kleofas ma swojego szpiega
W dodatku to co ten anonim pisal nie ma z tym zwiazku, ale Ty wszedzie weszysz spisek - to sa dwie rozne sprawy i z innych lokacji
PRUT wrote:A moim zdaniem mieszkańców Vlotryan guzik obejdą sprawy południa wyspySą wystarczająco samowystarczalni by nie przejmować się jakimiś tam wojnami na końcu świata
![]()
poza tym maja wlasne wazniejsze problemy
Skarbniq wrote:Tez tak mylslalem. Ale juz dwaj gracze tutaj stwierdzili ze tylko "szpiedzy Kleofasa" moga nie znienawidzic Zakonu po "obiektywnych" i "niepodwazalnych" relacjach mieszkancow LL.
Michal wrote:Minęły 4 dni,więc przyznam się,że moja postać zginęła w Los Liberos i zrobiła troszkę zamieszaniaAle miałem ubaw,ciekawe czy odzyskali juz notki,bo ostatnio bili niewinnego człowieka w śpiączce tylko dlatego,że je mu dałem (zebrałem wszystkie w kopertę i siup,na przechowanie,wyszło,że nie mają kopii wszystkich notek,bardzo rozważnie)
KeVes wrote:Weź pod uwagę, że niektóre z tych relacji nie pochodzą od mieszkańców LL tylko od kogoś kto jest związany z Vlotryan bezpośrednio.
Skarbniq wrote:bracia/kuzyni, oszusci to przeciez czlonkowie Zakonu... nie czytujesz forum![]()
![]()
Skarbniq wrote:Byl z oficjalna wizytaPrzegapilem
![]()
Powaznie: Glownie chodzilo mi o to beszczelne ooc, oraz wyjscie z zalozenia ze jedynym warunkiem koniecznym do przeniesienia zygurdofobii jest poczekanie na informacje o istnieniu Zakonu. To czy Zygurdofobia we Vlotryan wybucnie czy nie to juz jest sprawa gry.
Skarbniq wrote:Czemu mowisz ze postac nie jest z zakonu ? Na pewno jest. Jezeli nie fizycznie to przynajmniej duchowo. Wszyscy samobojcy, bracia/kuzyni, oszusci to przeciez czlonkowie Zakonu..
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest