Zlamanie zasad

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

PRUT

Postby PRUT » Mon Aug 22, 2005 10:00 pm

A moim zdaniem mieszkańców Vlotryan guzik obejdą sprawy południa wyspy :wink: Są wystarczająco samowystarczalni by nie przejmować się jakimiś tam wojnami na końcu świata :lol: :lol: poza tym maja wlasne wazniejsze problemy
Sierak

Postby Sierak » Mon Aug 22, 2005 10:04 pm

Michal wrote:
KeVes wrote:Wyrok śmieci? Co ta postać przeskrobała? Jak miną 4 dni to możesz napisać...

Tzn. nie tak bezpośrednio,po prostu nie dbam o nią i zrobi co będzie chciała,nawet za cenę śmierci.Za 4 dni napiszę zdecydowanie :)

Minęły 4 dni,więc przyznam się,że moja postać zginęła w Los Liberos i zrobiła troszkę zamieszania :D Ale miałem ubaw,ciekawe czy odzyskali juz notki,bo ostatnio bili niewinnego człowieka w śpiączce tylko dlatego,że je mu dałem (zebrałem wszystkie w kopertę i siup,na przechowanie,wyszło,że nie mają kopii wszystkich notek,bardzo rozważnie) :?
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Aug 22, 2005 10:10 pm

Michal wrote:Minęły 4 dni,więc przyznam się,że moja postać zginęła w Los Liberos i zrobiła troszkę zamieszania :D Ale miałem ubaw,ciekawe czy odzyskali juz notki,bo ostatnio bili niewinnego człowieka w śpiączce tylko dlatego,że je mu dałem (zebrałem wszystkie w kopertę i siup,na przechowanie,wyszło,że nie mają kopii wszystkich notek,bardzo rozważnie) :?

Czy to przypadkiem nie ma związku z tym, że zrobiłeś sobie kilka postaci i nie trafiły one na nowe wyspy i chciałeś je uśmiercić za wszelką cenę? :? Jeśli tak, to było to bardzo tandetne odgrywanie postaci...
Last edited by KVZ on Mon Aug 22, 2005 10:13 pm, edited 2 times in total.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Sierak

Postby Sierak » Mon Aug 22, 2005 10:13 pm

KeVes wrote:Czy to przypadkiem nie ma związku z tym, że zrobiłeś sobie kilka postaci i nie trafiły one na nowe wyspy i chciałeś je uśmiercić za wszelką cenę? :? Jeśli tak, to było to bardzo tandetne odgrywanie postaci...

Nie,ponieważ inne będą na razie żyć :D Jako grabarze,ale jednak. A tamtej postaci to spontanicznie wpadło do głowy :)
Last edited by Sierak on Mon Aug 22, 2005 10:13 pm, edited 1 time in total.
Guest

Postby Guest » Mon Aug 22, 2005 10:13 pm

Debilizm Czesiu! Nie byl w spiaczce i nie byl niewinny. Przeciez to byla twoja druga postac, a zginela za klusownictwo :P Rzeczywiscie masz sie czym chwalic! Takich kretynow przyjmuje tylko sekta zygurda!
Sierak

Postby Sierak » Mon Aug 22, 2005 10:16 pm

Anonymous wrote:Debilizm Czesiu! Nie byl w spiaczce i nie byl niewinny. Przeciez to byla twoja druga postac, a zginela za klusownictwo :P Rzeczywiscie masz sie czym chwalic! Takich kretynow przyjmuje tylko sekta zygurda!

Moje inne postacie mogą mieć inne zdanie na temat kłusownicta,a dzik był uderzony,ale nie raniony :D I nie mów do mnie Czesiu,bo ten już nie żyje i nigdy mną nie był.A z sektą nie mam nic wspólnego.Poza tym zaczęło się na czymś innym,a nie na kłusownictwie i naprawdę nie robiłem tego,by umrzeć :wink: Byłem przekonany,że mnie nie zabiją,dopiero później to się tak rozwinęło.Po prostu chciałem być denerwujący aż do bólu i robić najgorsze rzeczy.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Mon Aug 22, 2005 10:28 pm

Jeśli chciałeś być najgorszy to wcałe Ci to nie wyszło ;) Trzeba było podpalać, zabijać i gwałcić... :twisted: No coż, nie każdy potrafi być najgorszym :roll:
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
Sierak

Postby Sierak » Mon Aug 22, 2005 10:31 pm

KeVes wrote:Jeśli chciałeś być najgorszy to wcałe Ci to nie wyszło ;) Trzeba było podpalać, zabijać i gwałcić... :twisted: No coż, nie każdy potrafi być najgorszym :roll:

Mogłem jeszcze coś ukraść :twisted: ale jakoś nie miałem odwagi,bo to najbardziej kogoś boli,jak nad czymś pracował,a później ktoś to wziął...Ciekawe,czy notki wróciły,może to ich nauczyło robienia kopii :)
Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 23, 2005 9:01 am

CyboRKg wrote:Wiesz co zrobiles? Udowodniles ze miala racje! :D A ja niestety znowu niechcacy poznalem kolejna lokacje, gdzie Kleofas ma swojego szpiega :evil: W dodatku to co ten anonim pisal nie ma z tym zwiazku, ale Ty wszedzie weszysz spisek - to sa dwie rozne sprawy i z innych lokacji :P

Wiesz... Od tej chwili Twoich postow nie widze :wink: Oskarzasz innych o to samo co sam robisz - czyli kierowanie sie jednych postaci informacjami innych. Powtorze, Panie "uczciwy" - moja postacia nie jest zadna z tych ktore podjely "krytyczna" dyskusje, ani tym bardziej zaden z dwojki "kuzynow". Ciekawe ze takie dwojeczki nikomu nie przeszkadzaja :)

Wiem. Anonim pisal o wydarzeniach z samego miasta. Mi chodzilo o to co sam propagujesz, podobnie jak anonim - czyli telepatyczne przekazywanie opini, czyli rzecz ktorej udowodnic sie nie da.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 23, 2005 9:04 am

PRUT wrote:A moim zdaniem mieszkańców Vlotryan guzik obejdą sprawy południa wyspy :wink: Są wystarczająco samowystarczalni by nie przejmować się jakimiś tam wojnami na końcu świata :lol: :lol: poza tym maja wlasne wazniejsze problemy

Tez tak mylslalem. Ale juz dwaj gracze tutaj stwierdzili ze tylko "szpiedzy Kleofasa" moga nie znienawidzic Zakonu po "obiektywnych" i "niepodwazalnych" relacjach mieszkancow LL.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Aug 23, 2005 9:07 am

Skarbniq wrote:Tez tak mylslalem. Ale juz dwaj gracze tutaj stwierdzili ze tylko "szpiedzy Kleofasa" moga nie znienawidzic Zakonu po "obiektywnych" i "niepodwazalnych" relacjach mieszkancow LL.

Weź pod uwagę, że niektóre z tych relacji nie pochodzą od mieszkańców LL tylko od kogoś kto jest związany z Vlotryan bezpośrednio.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 23, 2005 9:09 am

Michal wrote:Minęły 4 dni,więc przyznam się,że moja postać zginęła w Los Liberos i zrobiła troszkę zamieszania :D Ale miałem ubaw,ciekawe czy odzyskali juz notki,bo ostatnio bili niewinnego człowieka w śpiączce tylko dlatego,że je mu dałem (zebrałem wszystkie w kopertę i siup,na przechowanie,wyszło,że nie mają kopii wszystkich notek,bardzo rozważnie) :?

:lol: Czemu mowisz ze postac nie jest z zakonu ? Na pewno jest. Jezeli nie fizycznie to przynajmniej duchowo. Wszyscy samobojcy, bracia/kuzyni, oszusci to przeciez czlonkowie Zakonu... nie czytujesz forum :?: :?: :?:

Szczegolnie podoba mi sie bicie innych postaci ktore dostaly cos ukradzionego - to takie "sprawiedliwe" :wink: Generalnie to nie pochwalam. Jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia. W co drugiej lokacji cos sie dzieje... cos o czym mozna "szpiegowac dla Kleofasa" :lol:
Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Aug 23, 2005 9:15 am

KeVes wrote:Weź pod uwagę, że niektóre z tych relacji nie pochodzą od mieszkańców LL tylko od kogoś kto jest związany z Vlotryan bezpośrednio.

Byl z oficjalna wizyta :?: Przegapilem :D

Powaznie: Glownie chodzilo mi o to beszczelne ooc, oraz wyjscie z zalozenia ze jedynym warunkiem koniecznym do przeniesienia zygurdofobii jest poczekanie na informacje o istnieniu Zakonu. To czy Zygurdofobia we Vlotryan wybucnie czy nie to juz jest sprawa gry. :D
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Aug 23, 2005 9:34 am

Skarbniq wrote:bracia/kuzyni, oszusci to przeciez czlonkowie Zakonu... nie czytujesz forum :?: :?: :?:

To by wychodziło, że LL to również członkowie zakonu, bo to przecież "siostry", bynajmniej nie mniejsze :P

Skarbniq wrote:Byl z oficjalna wizyta :?: Przegapilem :D

Powaznie: Glownie chodzilo mi o to beszczelne ooc, oraz wyjscie z zalozenia ze jedynym warunkiem koniecznym do przeniesienia zygurdofobii jest poczekanie na informacje o istnieniu Zakonu. To czy Zygurdofobia we Vlotryan wybucnie czy nie to juz jest sprawa gry. :D

Nie chodzi o oficjalną wizytę, tylko o prywatną korespondencje którą otrzymał mieszkaniec Vlotryan. Zygurdofobia może by w Vlotryan nie wybuchła, gdyby wiadomości przemieszvzały się telepatycznie jak niektórzy tego chcą. Np. o zakazie bicia zombich, walce z telepatią (chociaż o telepatii tam nie narazie nie było!), albo o rozejmie między LL a Zakonem. I jeszcze jedno, zygurdofobia wybuchła by znacznie wcześniej, bo list był dostarczony znacznie wcześniej, ale mieszkaniec nie ujawniał z niego nic na temat "sekty" by nie siać niepotrzebnego zamętu... Dopiero jak zauważył, że ktoś dostarczył propagandową gazetke od Zakonu postanowił rzucić trochę światła na ich sprawę.

ps. Dlaczego robisz wszystko by łamać zasadę 4 dni? :evil: Ciągle szukasz dziury w całym by sobie pogadać o wydarzeniach które są świerze! Jeśli tak bardzo lubisz łamać zasadę 4 dni to znajdź sobie prywatne forum (najlepiej niedostępne dla innych) i tam to rób w tajemnicy razem ze swoimi pięknymi kolegami z Zakonu... Tutaj niektórym to się nie podoba :!:

ps2. Jesteś niekonsekwentny, w wątku pytania piszesz, że jest "EOT", po czym odpowiadasz na ten temat w tym wątku... Ja już uznałem, że tamtego tematu drążyć nie będę. Dla mnie jest EOT.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Aug 23, 2005 10:30 am

Skarbniq wrote:Czemu mowisz ze postac nie jest z zakonu ? Na pewno jest. Jezeli nie fizycznie to przynajmniej duchowo. Wszyscy samobojcy, bracia/kuzyni, oszusci to przeciez czlonkowie Zakonu..

Nareszcie przyznajesz sie do winy - jestem pod wrazeniem :o
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”