Stare zgloszenia

Publiczny kanał dyskusyjny do zgłaszania możliwych naruszeń najważniejszej zasady i dla publicznego badania podejrzanych spraw. Zwracamy uwagę, że w wielu przypadkach może być preferowane zgłaszanie tych spraw prywatnie na adres players @ cantr.net zamiast na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 6:59 pm

wojd wrote:...dokładnie :(

Ja też uważam - wbrew KeVesowi i temu komuś, kto doniósł na Mordona/Caramona, że do tej pary postaci nie ma się co czepiać.

Doniesienie zlozyl sam KeVes ... zreszta dostalem wstep w grze na ten temat od jego postaci w formie ooc. Podobno naleze do mafii ;)

A KeVes nie ma nawet odwagi tutaj napisac. Glupio mu bo tyle osob sie mu przeciwstawilo.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Nov 20, 2005 7:15 pm

Caramon dostal zlecenie od Svaroga

Mogę sprawdzić w logach

zauwazylem postaci, ktra sie nagle zmienila i moge ja przyporzadkowac KeVesowi

Diabełek. Jak długo Ty grasz w Cantr by widzieć zmiany zachowania moich postaci?
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 12:22 am, edited 2 times in total.
WojD

Postby WojD » Sun Nov 20, 2005 7:20 pm

Co nie znaczy, że nie ma mafii ;)

Jest kilka postaci, które ściśle ze sobą współpracują - niekoniecznie poza grą - chociaż czasem wygląda to podejrzanie bardzo - niemal na dobrze zagrane ukrywanie współpracy. Dziwią nagłe przebudzenia, szeptane rozmowy, wspólne zniknięcia w zamkniętych pomieszczeniach...

Kochani, Cantr to gra. Można grać jednocześnie wszystko co się chce - także spiskowców, tyranów i nieprzemakalnych idiotów. To czyni grę ciekawszym doświadczeniem, bo w życiu tego nie zrobicie... Jednak nie można - nawet w grze robic tego tak, by przeszkadzać innym w zabawie.

Dajcie sobie trochę na wstrzymanie. Przemyślcie wszystko do jutra - poczytajcie DOKŁADNIE to, co zostało powiedziane na forum i w grze - a potem podejmijcie decyzję zgodnie z sumieniem i zdeowym rozsądkiem...

Być może - jeśli zastosujecie się do mej rady - czeka nas jeszcze kilka miłych zmian w zachowaniu niektórych 'mafijnych' postaci. Jesli nie - smutno będzie wynosić się ze starej wyspy - ale niech się mafia mafiuje sama ze sobą...
==============
Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 7:22 pm

Jestes nienormalny KeVes.
Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 7:27 pm

KeVes wrote:Mogę sprawdzić w logach

Prosze bardzo, logi prawde Ci powiedza. Sprawdz tez tresci notatek otrzymanych od Svaroga, podac tytuly zebys czasu nie tracil? Swoja droga to sam pomagales w tym wytapianiu stali na bronie :lol: Mowilem Ci wtedy szczegolowo co przekazywal Svarog. Widac przykuwasz mala uwage do tego co sie dzieje w grze i to niestety widac.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Nov 20, 2005 7:29 pm

Jestes nienormalny

Bardzo poważny zarzut
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 2:33 am, edited 2 times in total.
Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 7:35 pm

O kurcze Tobie naprawde KeVes odbilo. Czemu nie sprawdzisz w logach tylko dalej rzucasz oszczerstwa? Prawda w oczy kole, co? Rozbawiles mnie teraz ogromnie. Teoria spiskowa :lol:, trzymajcie mnie.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sun Nov 20, 2005 7:35 pm

Po co sprawdzać gdy logi można łatwo skasować i pozmeniać zanim zdążę je sprawdzić
Last edited by KVZ on Wed Jan 02, 2008 2:39 am, edited 3 times in total.
Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 7:39 pm

KeVes wrote:Bardzo poważny zarzut

Okreslenie adekwatne do tego co piszesz. Wpadles w jakas paranoje. Wiesz, ze nie masz racji, a dalej sie upierasz. A moze wszystkie konta z ktorych pisano w tym watku sa moje? Moze to kolejny spisek?
Drax

Postby Drax » Sun Nov 20, 2005 7:40 pm

Sprawa Caramona i Mordona - mi akurat nie podoba się ich współpraca, może i ten gracz dobrze odgrywa swoje postacie, ale nie pozwala mu to aż tak współpracować. Pozatym każdy może dobrze odgrywać swoje dwie postacie, to nic trudnego, ale niech spróbuje to robić z innym graczem, bo to wymaga już troche pracy. Pozatym ta sprawa z Mordonem i Caramonem to tylko jedna z niewielu, z bardzo niewielu. Tyle osób współpracuje swoimi postaciami, że nawet większość z was sobie tego nie wyobraża (a jestem ciekawe ilu z was nie pomagało sobie, raczej mała grupka by się znalazła). Słyszałem nawet o przypadku gdy współpracowały 4 postacie jednego gracza, oczywiście nie podając sobie surowce, ale walcząc o tę samą sprawe i w sposób znaczący pomagając innym postaciom (to wpłynęło na pół polskiej strefy więc to na prawde była przesada i mnie też to "nieco" wyprowadziło z równowagi).

Mafia, klika czy jak to nazwać - jest sporo osób które się dogadują poza grą, a przynajmniej tak mi się wydaje patrząc na niektóre postacie (kiedyś rozbroił mnie tekst jednego gościa w stylu: "Gadałem z nim na gg i mi to powiedział", oczywiście ten ktoś nie wiedział pewnie, że tak nie można - Ci którzy o tym wiedzą nie ujawniają się).
Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 7:41 pm

KeVes wrote:Po co sprawdzać gdy logi można łatwo skasować i pozmeniać zanim zdążę je sprawdzić

To ciekawe jak zmienie logi rozmow, moze opowiesz o tym? Notki zapewne maja daty powstania i edycji wiec sobie zobacz kiedy byly zmieniane.
WojD

Postby WojD » Sun Nov 20, 2005 7:45 pm

A Ty byś nie wpadł w paranoję, gdyby ktoś próbował rozwalić coś, w co włożyłeś dwa lata życia tylko dlatego, że zwróciłeś uwagę na popełniony przezeń błąd?

KeVes nie ma racji co do Mordona/Caramona

KeVes ma rację, co do zorganizowanego spisku w V. Więzienie się niebawem zapełni, Premiera tez się zamknie żeby nie margał. Królowa pewnie i tak dawno martwa jest - któż zresztą ją kiedykolwiek widział - i zacznie się radosna przemiana V. w obóz koncentracyjny ;) No dobra, może trochę przesadzam. Dobrze że w V. zwykle siedzę cicho, bo mnie tez by zamknęli za nieoprawomyslne poglądy i popieranie KeVesa na forum ;)
==============
Raist

Postby Raist » Sun Nov 20, 2005 7:51 pm

wojd wrote:A Ty byś nie wpadł w paranoję, gdyby ktoś próbował rozwalić coś, w co włożyłeś dwa lata życia tylko dlatego, że zwróciłeś uwagę na popełniony przezeń błąd?

KeVes nie ma racji co do Mordona/Caramona

KeVes ma rację, co do zorganizowanego spisku w V. Więzienie się niebawem zapełni, Premiera tez się zamknie żeby nie margał. Królowa pewnie i tak dawno martwa jest - któż zresztą ją kiedykolwiek widział - i zacznie się radosna przemiana V. w obóz koncentracyjny ;) No dobra, może trochę przesadzam. Dobrze że w V. zwykle siedzę cicho, bo mnie tez by zamknęli za nieoprawomyslne poglądy i popieranie KeVesa na forum ;)

Ciekawe kto we V spiskuje. Z zachowania KeVesa w grze wychodzi na to ze moje postacie bo to od nich zaczal "upieprzanie".
Diabelek

Postby Diabelek » Sun Nov 20, 2005 9:22 pm

KeVes wrote: Diabełek. Jak długo Ty grasz w Cantr by widzieć zmiany zachowania moich postaci?

Diabelek wrote: Ja KeVesa z gry nie znam (tzn nie zauwazylem postaci, ktra sie nagle zmienila i moge ja przyporzadkowac KeVesowi) ale widze, ze zmienilo sie zachowanie KeVesa na forum...

Gram od jakis dwoch miesiecy, dlatego mowie tylko o tym co odczuwam w zwiazku z Twoja zmiana zachowania na forum. Zawsze Twoje posty byly bardzo solidne. Czytlao sie je widzac porzadna argumentacje za i przeciw, wnosily wiele do dyskusji. Niestety to sie zmienilo. Przykro mi to pisac, bo zawsze uwazalem Ci, za osobe najbardziej opanowana i trzezwo myslaca.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Mon Nov 21, 2005 11:51 am

:D Ja juz dawno mowilem ze KeVes nie jest obiektywny :D

O wiele lepiej mi sie gra odkad nie zagladam na forum. Zajrzalem dzisiaj bo dzieja sie dziwne rzeczy, tak zakrecone ze az trudne w sposob sensowny do objasnienia PD - dotyczace postaci 30 letnich. Mialem nadzieje ze ktos cos doniosl... ale widze ze starzy wyjadacze calkiem sie zaplatali w swoje ukladziki :-) A nad wszystkim czuwa KeVes ktory mowi:

"Ja wiem kto jest czyja postacia, wiem kto z kim wspolpracuje - ale wyciagne konsekwencje tylko wobec tych ktorzy beda niegrzeczni w stosunku do mnie" :lol:

Jezeli ktos ma zamiar odpowiedziec to tylko na pm bo na forum pewnie zajrze za okolo dwa tygodnie :D

A jakby nagle zawalu dostala pewna nielubiana przez KeVesa postac to wiecie czyja to sprawka :wink:

Return to “Naruszenia Najważniejszej Zasady”