Nowe zmiany?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Nowe zmiany?
Czy teraz juz nie mozna nadac imienia postaci, ktora opuscila lokacje? To by byla lekka paranoja
- wlasnie jedna z moich postaci natrafila na taka sytuacje.

- in vitro...
-
moge chyba tylko powiedziec - ze to jest paranoja ...
Nie mozna zmienic imienia postaci , ktora opusciła lokacje ...
Tareaz czaka mnie praca nazwywania wszytkich ktorzypjakwiaja se na lokacjach w ktrych sa moje postacie ... na zasaadzie A-1 , A-2 ....
Bo nie wiadmom czy ktorys czegos nie przeskorbie
Nie mozna zmienic imienia postaci , ktora opusciła lokacje ...
Tareaz czaka mnie praca nazwywania wszytkich ktorzypjakwiaja se na lokacjach w ktrych sa moje postacie ... na zasaadzie A-1 , A-2 ....
Bo nie wiadmom czy ktorys czegos nie przeskorbie
-
- Hal
belin wrote:No po prostu nagle mam info ze dwudziestoletni mezczyzna opuszcza lokacje i to "dwudziestoletni... " jest nieklikalne. Nie wiem juz czy to po czy przed resetem minut bylo bo juz sie w tych czasach resetowania/jedzenia/zgrywania bazy zgubilem.
A moze ten ktos zmarl w drodze?
Rob z kobietami co chcesz, ale nie probuj ich rozumiec. cytat Izabeli
-
- WojD
-
-
-
- marol
- Hal
-
Marol... to tnij calosc zamiast pierdzielic o rencach. Moje postaci sie z taka sytuacja nigdy nie spotkaly, to i ja moglem byc zdziwiony. Zdziwiony jestem przytoczeniem olewczym dla zasady 4 dni wlasciwie dokladnej lokacji ale to juz inna sprawa.
Jesli chodzi o moje wypowiedzi w tym temacie to calosc szla dosyc szybko a jak sam chyba wiesz niestety nie ma zbytnich informacji o zmianach czesto - i mozna sie wszystkiego spodziewac - nawet najwiekszej bzdury (w sumie w swiecie gdzie jest popkorn jako pochodna kukurydzy to naprawde mozna sie spodziewac, ze inna "atrakcje" wymysla - pare by sie jeszcze dalo wymienic ostatnio).
A tak zupelnie na boku - uwazam, ze pewien temat powinien byc obowiazkowy dla departamentowcow, ktorzych postacie sa w grze - wtedy by moze mniej cokolwiek opadalo - bo mnie opadlo kiedy indziej.
Jesli chodzi o moje wypowiedzi w tym temacie to calosc szla dosyc szybko a jak sam chyba wiesz niestety nie ma zbytnich informacji o zmianach czesto - i mozna sie wszystkiego spodziewac - nawet najwiekszej bzdury (w sumie w swiecie gdzie jest popkorn jako pochodna kukurydzy to naprawde mozna sie spodziewac, ze inna "atrakcje" wymysla - pare by sie jeszcze dalo wymienic ostatnio).
A tak zupelnie na boku - uwazam, ze pewien temat powinien byc obowiazkowy dla departamentowcow, ktorzych postacie sa w grze - wtedy by moze mniej cokolwiek opadalo - bo mnie opadlo kiedy indziej.
- Hal
- lukaasz
marol wrote:Rence opadajom...
ee..dlaczego??? ja sie posmialem chwile.
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl