PZDR for all Cantr Players
Strona www??
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Kamil
Strona www??
Otóż mam pytanie: czy stowrzenie serwisu www o CantrII byłoby naruszeniem Głównej Zasady? Chciałbym na takiej stronie zamieścić porady, opisy przedmiotów, mapki i różne ciekawostki (czywiscie z dyzym poślizgiem). Prosze o odpowiedz
- Cantryjczyk
Z tego co wiem byloby to naruszenie i to ogromne.
- od porad jest forum z ktorego wlasnie korzystamy
- opisy przedmiotow sa w viki, trzeba tam jeszcze sporo dopisac i rozbudowac, ale to kwestia czasu
- mapki kategorycznie nie moga byc dostepne nigdzie poza gra, kazda postac posiada wlasna wiedze geograficzna na podstawie tego co widziala w grze. Do czego mogloby sluzyc umieszczenie mapy jak nie do lamania NZ?
- ciekawostki mozna umiescic tutaj na forum
- od porad jest forum z ktorego wlasnie korzystamy
- opisy przedmiotow sa w viki, trzeba tam jeszcze sporo dopisac i rozbudowac, ale to kwestia czasu
- mapki kategorycznie nie moga byc dostepne nigdzie poza gra, kazda postac posiada wlasna wiedze geograficzna na podstawie tego co widziala w grze. Do czego mogloby sluzyc umieszczenie mapy jak nie do lamania NZ?
- ciekawostki mozna umiescic tutaj na forum
- lukaasz
Ale dlaczego nie moze zrobic strony???
Przeciez istnieje zin, taki sam mozna zrobic tylko poslki.
niebedzie tam mapek itp, ale mohga byc artykuly, itd itp.
Przeciez istnieje zin, taki sam mozna zrobic tylko poslki.
niebedzie tam mapek itp, ale mohga byc artykuly, itd itp.
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
- WojD
Zin jest pod kontrolą departamentu komunikacji , który pilnuje aby nie dochodziło do naruszeń poważniejszych niz na forum...
Oczywiście - nie zabronisz nikomu publikowania map czy bieżących sprawozdań w sieci. Tyle, że na miejscu PD:
1. komuś takiemu zablokowałbym konto natychmiast po ustaleniu kim ten ktoś jest (PD sobie z tym szybko poradzi)
2. nawrzucał sporo przykrych słow za psucie gry
3. dążył do usunięcia strony
Poza tym, po co mam znać mapy, których znajomość jest OOC i z których nie mogę korzystać? Jako gracz wiem, że mam xxxxxx pod bokiem - jednak wysyłam postac na drugi koniec świata bo na razie wiem, że xxxxxx tylko tam jest... Wiem, że ktoś już zrobił mapę wyspy która zwiedzam - ale postac nie wie i robi nastepną... I ma z tego powodu radochę...
A jako gracz? Dwiema postaciami eksploruje tereny, których nie ma jeszcze na żadnych mapach. Dziewicze tereny, które moge nazwac po swojemu
I zostawic notke TU BYLEM(AM). Jak mi ktos mapę albo opis pod nos podetknie w sieci, zabiję 
Oczywiście - nie zabronisz nikomu publikowania map czy bieżących sprawozdań w sieci. Tyle, że na miejscu PD:
1. komuś takiemu zablokowałbym konto natychmiast po ustaleniu kim ten ktoś jest (PD sobie z tym szybko poradzi)
2. nawrzucał sporo przykrych słow za psucie gry
3. dążył do usunięcia strony
Poza tym, po co mam znać mapy, których znajomość jest OOC i z których nie mogę korzystać? Jako gracz wiem, że mam xxxxxx pod bokiem - jednak wysyłam postac na drugi koniec świata bo na razie wiem, że xxxxxx tylko tam jest... Wiem, że ktoś już zrobił mapę wyspy która zwiedzam - ale postac nie wie i robi nastepną... I ma z tego powodu radochę...
A jako gracz? Dwiema postaciami eksploruje tereny, których nie ma jeszcze na żadnych mapach. Dziewicze tereny, które moge nazwac po swojemu
==============