nie bede oryginalny, mowiac, ze jestem tu nowy i mam kilka pytan, ale coz zrobic - kazdy kiedys zaczynal jak mniemam...

otoz mam nastepujacy problem: bedac swiecie przekonany, ze wartosc 'Czasu pozostało:' jest czasem do zakonczenia tury przeczekalem az wartosc ta spadnie do zera w nadziei ze ukonczeniu ulegnie projekt ktorejs z moich postaci. doszlo do zera i spotkala mnie przykra niespodzianka: przy probie wejscia do ktorejs z moich postaci wypluwa mi:
Code: Select all
ERROR: Przekroczyłeś(aś) maksymalny czas gry na dzisiaj. Proszę wrócić jutro!=
no i swietnie, moj blad. i teraz czy chodzi o 'dzien' w rozumieniu cantr (wg. licznika na gorze strony), czy tez w rozumieniu ogolnopolsko swiatowym (po 2400)?
i jeszcze jedno pytanie: zakladam projekt na dosc zatloczonej lokacji, rozpoczyna sie on, ale nie zostaje automatycznie zaliczony jako wykonujacy go. staram sie dolaczyc i wyrzuca mi, ze maksymalna liczba osob wydobywajacych cos w tej lokalizacji zostala osiagnieta. czy w takim razie moja postac zostala 'zakolejkowana', i w momencie kiedy zwolni sie jakies 'miejsce wydobywcze' moj projekt sie rozpocznie? czy tez mam czatowac az komos skoczy sie projekt i recznie dolaczyc postac do rozpoczatego przez mnia projektu?
(wybaczcie rozmiar posta i tylko dwa pytania w nim. chcialem, zeby wszystko bylo czarno na bialym i nikt mnie nie zjechal za niejasnosci