problem z zarejerstrowaniem

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

JUSTYkala

problem z zarejerstrowaniem

Postby JUSTYkala » Tue Aug 02, 2005 5:17 pm

gra miała my wysłać emaila z ip do logowania . Emaila dostałam ale ip nie. Co mam zrobić?

kala
NiKnight

Postby NiKnight » Tue Aug 02, 2005 5:44 pm

Na początku dostajesz maila, w którym napisano Ci, że przyjęto Twoje zgłoszenie. Po pewnym czasie dostajesz drugiego maila w którym informują Cię czy konto zostało założone (wtedy dostaniesz ID) czy nie (na przykład podejrzewają, że to może być drugie konto.

Trochę cierpliwości ;)
Ni Ni Ni Ni!
cobra

Postby cobra » Tue Aug 02, 2005 6:00 pm

Ja nie narzekam dostalem id po 14 min :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Tue Aug 02, 2005 7:44 pm

cobra wrote:Ja nie narzekam dostalem id po 14 min :)

To miałeś farta bo trafiłeś na dobry moment. Oczekiwanie za ID może się przeciągnąć do wielku godzin.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
cobra

Postby cobra » Tue Aug 02, 2005 7:48 pm

To się bardzo cieszę :D
Żeby jeszcze moim postaciom tak genialnie szlo :) jak mi dopisuje szczęście
Aragos

Postby Aragos » Sat Sep 17, 2005 1:46 pm

witam jestem tutaj nowy :) chciałem sobie zagrać i zakładam jedno konto i nie przyszło mi id to myśle że może coś źle zrobiłem i zarejestrowałem się na drugą pocztę i dopiero przeczytałem że po jakimś czasie przychodzi. czy mogą uznać że mam dwa konta i nie przyślą mi id do żadnego konta? :( bardzo prosze o pomoc co zrobic w takiej sytuacji :cry:
Aragos

Postby Aragos » Sat Sep 17, 2005 3:13 pm

stało się to co przewidywałem :cry:

Niestety, Twoja próba utworzenia konta nowego gracza w Cantr
II nie zostala zaakceptowana. Powodem tego jest to, ze wyglada na to, ze zlozyles podwójne podanie, a mozesz posiadac tylko jedno konto.

Jezeli ta decyzja jest spowodowana nieporozumieniem, to skontaktuj sie z players@cantr.net

Moglo byc tak, ze utorzyles drugie konto poniewaz Twoje pierwsze podanie zawieralo zly adres email. W tym wypadku takze skontaktuj sie z players@cantr.net

jestem zrozpaczony co mam robić. po prostu myślałem że pomyliżem się przy pierwszym zakładaniu konta i założyłem drugi raz nie wiedząc że wiadomość dochodzi po pewnym czasie :( jak mam do nich napisać ze to nieporozumienie. wcale nie miałem zamiaru mieć 2 kont tylko myślałem że pierwsze źle zrobiłem. proszę o pomoc jeżeli ktoś miał już taką sytuacje i jakie mam wyjście z tej sytuacji by zagrać sobie w tą grę

ps. problem rozwiązany przepraszam za dwa posty pod rząd
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Sat Sep 17, 2005 10:02 pm

No w takiej sytuacji jak Twoja (zdarzało się już pare takich przypadków) najlepiej napisać do PD i wyjaśnić sprawę, zostaniesz wtedy poproszony o ponowne założenie konta i zostanie ono najprawdopodobniej zaakceptowane. Najlepiej pisać po angielsku jak komuś sie to zdarzy taki przypadek na powyższy adres wtedy jest szansa na szybszą odpowiedź, ale można też napisac po polsku i wtedy ja to przetłumaczę wiadomość dla PD.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Aragos

Postby Aragos » Sun Sep 18, 2005 8:18 am

jedno konto zostało mi przyznane :D ciesze sie bardzo gdyż nie było powodów by nie zaakceptować tego pierwszego konta.
Marzat

Postby Marzat » Sun Sep 25, 2005 8:20 am

No więc i mnie chyba się zdarzyło Rejestrowałem się około 02.00 nad ranem chwile później dostałem zwrotnego (TERAZ WIEM ŻE MIAŁY BYĆ DWA) (drugi do mnie niedoszedł do tej pory) ok. 90.00 chciałem załorzyć nowe konto ale jakoś nieszło więc weszłem na forum doczytać to co kilka godzin temu przeoczyłem i oczywiście okazało się to kluczowe. Można coś z tym zrobić :twisted:
Marzat

Postby Marzat » Sun Sep 25, 2005 8:41 am

Jak się okazało błędna rejestracja przyniosła skutek :twisted: . Dostałem link aktywacyjny a więc czas zacząć...
Guest

Postby Guest » Tue Sep 27, 2005 6:11 pm

kurcze, ja czekam juz kilka ladnych godzin na uzyskanie ID, mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj dojdzie zebym mogl cokolwiek z tym zrobic

pozdrawiam

Return to “Ogólna pomoc”