Problem z rejestracjom.....:(
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Problem z rejestracjom.....:(
Otoz moj problem z rejestracjom polega na tym ze na poczatku gdy zrobilem pierwszy raz konto nie zauwazylem ze trzeba czekac na potwierdzenei i myslalem ze sie nie udalo wiec zrobilem jeszcze raz dopiero potem zauwazylem ze trzeba czekac i dostalem odp ze prosba o zrobienie konta zostala odrzucona z powodu zrobienia 2 kont.....potem zrobilem jeszcze jedno i w komentarzu wyjasnilem sytuacje ale prosba zostala odrzucona poniewaz niby posiadam juz konto...tylko ze nigdy mi nie przyszedl zaden kot aktywacyjny na meila...
(Co mam zrobic?

- Cantryjczyk
Re: Problem z rejestracjom.....:(
kulieta4 wrote:Otoz moj problem z rejestracjom polega na tym ze na poczatku gdy zrobilem pierwszy raz konto nie zauwazylem ze trzeba czekac na potwierdzenei i myslalem ze sie nie udalo wiec zrobilem jeszcze raz dopiero potem zauwazylem ze trzeba czekac i dostalem odp ze prosba o zrobienie konta zostala odrzucona z powodu zrobienia 2 kont.....potem zrobilem jeszcze jedno i w komentarzu wyjasnilem sytuacje ale prosba zostala odrzucona poniewaz niby posiadam juz konto...tylko ze nigdy mi nie przyszedl zaden kot aktywacyjny na meila...(Co mam zrobic?
Najlepiej zalogować się na swoje konto, które juz istnieje od paru dni, a którego numer został ci przypomniany podczas odrzucania kolejnego z dodatkowych kont. Numer i hasło, to wszystko co potrzebne by się zalogować i grać. Własne hasło pamiętasz?
No i to po pierwsze złe miejsce na ten post, po drugie kopia tematu już istniejącego.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- Mattan
- Tetro
- Villon
- Miaua
- Jinchuuriki
Re: Ehhh:(:(
kulieta4 wrote:...przeglaadnolem ... odrzucajom:((HELP!
Przeglądnąłem
Odrzucają
Istnieje coś takiego jak alt, bardzo przydatny w tworzeniu polskich znaków. Czytaj dokładnie co piszą inni. Marol (wielki wszechmogący) napisał wyraźnie co masz zrobić
"Freedom is only a hallucination"
- Jinchuuriki
- witia1
- Zamia