minutki
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Snake
-
Chciałem coś przekombinować i straciłem przed chwilą, przez to wszystkie minutki

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Aravat
Wlasnie sie zlapalem na tym, ze mam problem z minutkami tyle, ze innego rodzaju. Zaczalem oszczedzac nawet na innych stronach niz Cantryjska...Przed chwila oszczedzalem na Interii...To juz zaczyna podpadac pod jakas chorobe psychiczna...

Wszystko nalezy robic w sposob tak prosty jak to tylko mozliwe i ani troche prosciej....
- Maxthon
Aravat wrote:Wlasnie sie zlapalem na tym, ze mam problem z minutkami tyle, ze innego rodzaju. Zaczalem oszczedzac nawet na innych stronach niz Cantryjska...Przed chwila oszczedzalem na Interii...To juz zaczyna podpadac pod jakas chorobe psychiczna...
Skąd ja to znam

- CzerwonyMag
Aravat wrote:Wlasnie sie zlapalem na tym, ze mam problem z minutkami tyle, ze innego rodzaju. Zaczalem oszczedzac nawet na innych stronach niz Cantryjska...Przed chwila oszczedzalem na Interii...To juz zaczyna podpadac pod jakas chorobe psychiczna...
Witaj w gronie uzależnionych. Teraz to już nie jest tylko gra...
- Loc
Ja mam podobnie z forum... i wsyzstkim co mi sie kojazy z cantr... Ostatnio czytalem strone z zielonym tlem, i co chwile ja wylanczalem... Potem zadalem pytanie: " Po co?? Przieciez to nie Cantr... "
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
-
Może nieuzależnienie, co przyzwyczjenie..
Też niejednoktronie oszczędzałem minutki na innych stronach
Nawet na interi... czy na swojej poczcie, logowałem się raz jeszcze po przeczytaniu jednej wiadomości.. czy w wielu innych stronach.. Na forum też wiele razy minutki oszczędzałem
itd. ...
Też niejednoktronie oszczędzałem minutki na innych stronach

Nawet na interi... czy na swojej poczcie, logowałem się raz jeszcze po przeczytaniu jednej wiadomości.. czy w wielu innych stronach.. Na forum też wiele razy minutki oszczędzałem

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- ActionMutante
- Loc
- Agent 0007
Minutki sie skonczyly... a tyle jeszcze chcialbym dzis zrobic!! A tak to tylko praca poza Cantrem do Cantra mi pozostala... do 20
I pomyslec, ze jak sie u moich postaci nic nie dzialo to zostawalem ze 100 minutkami...
No... czyms sie musze zajac. Bitwa pod Hastings czeka na wygranie. Pewnie znow moj komputerowy sojusznik bedzie sie mi pchal do mojego centrum i oslabi lewe skrzydlo... ech...

I pomyslec, ze jak sie u moich postaci nic nie dzialo to zostawalem ze 100 minutkami...
No... czyms sie musze zajac. Bitwa pod Hastings czeka na wygranie. Pewnie znow moj komputerowy sojusznik bedzie sie mi pchal do mojego centrum i oslabi lewe skrzydlo... ech...
- ActionMutante
- Loc
- dstankiewicz
-