Pojazdy, statki, chodzenie i inne sprawy
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Jak temat o pojazdach, to zapytam tu. Jak jest z ladownoscia rikszy? W Wiki jest info ze to 60kg, a obok stoi ze mieszcza sie 2 osoby. Czy te 60kg to jest ladownosc PO TYM jak wsiada do niej 2 osoby (czyli razem 180kg przyjmujac ze jedna osoba to 60kg), czy tez to jest jedna osoba + 60kg (ktore mozna 'wymienic' na druga osobe) ?
-
-
-
To ja już czegoś nie rozumiem, prosiłbym o DOKŁADNE wytłumaczenie jak to jest z pojemnością pojazdów i budynków i JAK to się oblicza albo odesłanie mnie do konkretnego działu, bo nic nie mogłem znaleźć w szukajce...
Chodzi mi o to, co było napisane wcześniej, że np do jakiegoś budynku albo pojazdu wchodzi tyle i tyle osób, a obok jeszcze jest podana ładowność tego budynku lub pojazdu. Czy to chodzi o to, że wejdzie tam tyle osób plus tyle ładunku, czy ALBO tyle osób ALBO tyle ładunku, czy jeszcze o coś innego? Prosiłbym o wyjaśnienie
Chodzi mi o to, co było napisane wcześniej, że np do jakiegoś budynku albo pojazdu wchodzi tyle i tyle osób, a obok jeszcze jest podana ładowność tego budynku lub pojazdu. Czy to chodzi o to, że wejdzie tam tyle osób plus tyle ładunku, czy ALBO tyle osób ALBO tyle ładunku, czy jeszcze o coś innego? Prosiłbym o wyjaśnienie
- docent
- dstankiewicz
-
- Gulczak
kemesO wrote:czyli trzeba od ładowności odjąć wagę maksymalnej ilości osób, które mogą tam wejść i wychodzi ilość surowców, które jeszcze mogę tam wpakować? dzięki wielkie, teraz kumam
Niekoniecznie. Musisz jeszcze odliczyć ciężar jaki mają w plecakach. Nagi Cantryjczyk waży 60 kg. A do tego dochodzą surowce, które ma przy sobie. I tak, największa możliwa waga postaci to 75 kg. czyli 60kg. samego ciałka

Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
-
- Fiona
Mnie sie wydawalo ze trup wazy, ale jak w pewnej Bardzo Waznej Sprawie
probowalismy zapchac pomieszczenie trupami to sie okazalo ze jednak trupy nie pomagaja
Ale w innym miejscu jest budynek zapchany trupami i nie da sie tam wejsc, wiec nie wiem jak to jest

Ale w innym miejscu jest budynek zapchany trupami i nie da sie tam wejsc, wiec nie wiem jak to jest

Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- Gnom
- marol
-
- Gnom
marol wrote:Nie do końca normalnie - wraz z wiekiem trupa zmiejsza się jego waga, aż w końcu trup się bierze i znika.
A, fakt. Zapomniałem o tym. A jak długo to trwa i w jakim tepie ubywa jego waga? Bo to chyba dekady całe mijają...
Last edited by Gnom on Wed Jun 28, 2006 8:58 pm, edited 1 time in total.
- Chatette
AUTO wrote: jak trup zapcha pomieszczenie lub pojazd, to czy góra może interweniować?
Wysyla sie wtedy upominajacy list do osoby grajacej trupem...
...przepraszam, ale to jak z jedzeniem - nie moglam sie powstrzymac

Badania opinii publicznej opierają się na fałszywej przesłance, że publiczność posiada opinię.