Treningi walki wpływają na umiejętność walki. Polowania - na polowania

Ciąganie surowców nie wpływa CHYBA na nic

Moderators: Public Relations Department, Players Department
BZR wrote:FOIG!!!
No, żeby oszczędzić sprawdzania - przeciąganie nie ćwiczy nic.
BZR wrote:Siła nie rośnie wraz z wiekiem.
cald dashew wrote:BZR wrote:Siła nie rośnie wraz z wiekiem.
Super jesteś pewny, ale dwie moje postaci zwiększyły siłę. Jedna z przeciętnie silny na silniejsza od innych po 30-40 latach. I jestem tego pewny na 1000%.
oxyquan wrote:cald dashew wrote:BZR wrote:Siła nie rośnie wraz z wiekiem.
Super jesteś pewny, ale dwie moje postaci zwiększyły siłę. Jedna z przeciętnie silny na silniejsza od innych po 30-40 latach. I jestem tego pewny na 1000%.
I pewnie przez te 30-40 lat w ogóle nie walczyły, nie polowały i generalnie nie wykonywały żadnej czynności, która potencjalnie może zwiększać siłę (np. kruszenie hematytu)?
cald dashew wrote:oxyquan wrote:cald dashew wrote:BZR wrote:Siła nie rośnie wraz z wiekiem.
I pewnie przez te 30-40 lat w ogóle nie walczyły, nie polowały i generalnie nie wykonywały żadnej czynności, która potencjalnie może zwiększać siłę (np. kruszenie hematytu)?
a co to ma za znaczenie człowieku? Cokolwiek nie będziesz robił to i tak lecą Ci lata, czyli równo znaczne jest to że siła rośnie z wiekiem (i z innymi czynnikami), czas już taki jest. Nie ubłagalnie pnie się do przodu.
cald dashew wrote:Siła rośnie po prostu, przy wykonywaniu zwykłych czynności postaci (podczas grania) czyli rośnie z wiekiem. Żeby nie rosła to na prawdę trzeba by było zostawić postać śpiączce.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest