Moderators: Public Relations Department, Players Department
nemo49 wrote:Nie wiem czy to jest bug ale zaczyna sie szerzyć pomysł budowania daleko od morza łódek (dinghy). Jest to fajne i śmieszne ale możemy za jakiś czas mieć w osadach po kilka dinghy traktowanych jako najtańszy własny domek i do tego od razu z kluczem.
Przykro mi, ale potraktowaliśmy to jako błąd i zostanie to wkrótce naprawione. Nie wiem jeszcze, co z tymi, którzy zrobili lub zaczęli taki projekt... ale proszę nie ryzykować. Łódki tylko na brzegu.nemo49 wrote:Nie wiem czy to jest bug ale zaczyna sie szerzyć pomysł budowania daleko od morza łódek (dinghy). Jest to fajne i śmieszne ale możemy za jakiś czas mieć w osadach po kilka dinghy traktowanych jako najtańszy własny domek i do tego od razu z kluczem.
Na tak ogólnie postawione pytania nie mogę odpowiedzieć, jeśli chcesz, to napisz mi konkrety na PM. Ścieżki raczej nie giną. Częściej kartografowie się mylą. Ciała natomiast z czasem się rozpadują, więc być może to jest ta przyczyna.w.w.g.d.w wrote:a czy to jest bład jak widze w projektach zaczete zagrzebywanie zwlok zero procent zaawansowania ale zadnych zwlok nie ma?
swoja droga widzialem juz zwloki osob ktore nie dotarly do jedzenia i sie zupelnie zniechecily i zostaly by w pokorze przyjac swoja smierc a ze spisaly testament to wiem ze cos mialy tego czegos nie ma a prosily by wzamian za zabranie pochowac je to juz czyste chamstwo taki bug w glowach graczy(zwlaszcza ze miejsce jest mocno uczeszczane przez postacie)
i jeszcze jedno mapy zmieniaja sie az tak bardzo ze niektore drogi byly a ich juz nie ma?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest