Problemy z serwerem i zamkniecie gry
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Hal
- WojD
- Hal
- WojD
Artur wrote:wymyśliłem ciekawsze wyjście z tej sytuacji, jak to komuś przeszkadza to po prostu zabijcie mnieeee, to znaczy zabijcie moją postać...
a może wymyślisz jeszcze ciekawsze? skóra ożyła i odtuptała albo odleciała? albo soli było za dużo i się rozpuściła? wiesz, ludzie mogą uwierzyć w różne rzeczy a grę uczyni to ciekawszą - nawet jesli potem postanowią zedrzec skórę z Twojej postaci

==============
- Artur
hehe, moja wersja jest taka: w chatce jest dwóch ludzi, jeden garbuje skóre przez całą noc, drugi robi coś tam, rano, po burzliwej i dziwnej nocy ten garbujący skóre wychodzi cały zaśliniony i gadający głupoty o znikającej skórze i dziwnych rzeczach, w chatce nie ma skóry, a jest trup( nie ja go zabiłem, może nie żył już wcześniej, nie zwróciłem uwagi) i teraz wszystko zalerzy tylko od tego jak to przyjmą w tym miejscu, bo narazie to karzą mi podnosić wapień żeby udowodnić że nie kłamie:P ale czy wariat musi coś udowadniać;)
- Artur
- Cantryjczyk
- Gnom
- Artur
- Hal
Artur wrote:wymyśliłem ciekawsze wyjście z tej sytuacji, jak to komuś przeszkadza to po prostu zabijcie mnieeee, to znaczy zabijcie moją postać...
Chyba sie pospieszyles ze swoim planem poniewaz:
Chris Johnson (2006-02-18)
--------------------------------------------------------------------------------
The server crash has meant that some objects and projects are currently missing . WIthin the next 12 hours we should recover these. There is no need to report missing items or projects at this stage
- Cantryjczyk
Chris Johnson wrote:As I've said in an In-Game message , we are working on restoring missing items. There is no need to report these anymore at this stage
Czyli pracuja nad przywroceniem zaginionych rzeczy i nie trzeba nic zglaszac, poradza sobie.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
- WojD