Mars wrote:Cos mnie zainteresowalo -
Pingujac obecny adres cantr.net otrzymuje sie adres IP:
72.208.223.112
Adres ten oczywiscie nie dziala i nie zglasza sie w ogole.
Tymczasem, wystarczy zmienic tylko jedna cyferke adresu na:
74.208.223.112.
problemy z grą i wiki
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Doug R.
Re: Wiki
Hamsters is nice. ~Kaylee, Firefly
- Doug R.
-
AUTO
No to jak ktoś nie pamiętał o karmieniu ulubionych postaci to będzie miał problem
Swoją drogą pamiętam, że kilka razy zdarzyło się już cofnięcie gry. Nie pamiętam tylko jak wyglądała sprawa z postaciami utworzonymi po dacie do której nastąpiło cofnięcie? Nigdy nie istniały?
Swoją drogą pamiętam, że kilka razy zdarzyło się już cofnięcie gry. Nie pamiętam tylko jak wyglądała sprawa z postaciami utworzonymi po dacie do której nastąpiło cofnięcie? Nigdy nie istniały?
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
Ja mam nadzieję, że dzisiaj zacznie działać, bo mi moja ponad 80-letnia zejdzie...
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!
Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
- robin_waw
Wygląda na to że cant przez chwilę działało i niektórzy znając adres IP serwera logowali się do Cantr. Echoman miał zablokować dostęp do gry do momentu aż wszystko zostanie z adresacją serwera uporządkowane. Żeby wszyscy mieli równe szanse a nie tylko Ci co wiedza jak obejść problem aby zalogować się do gry. Udało się tez prawdopodobnie zatrzymać głód postaci i spożywanie jedzenia. Jednak czas w grze nadal płynie.
- robin_waw
Najnowsza informacja jest taka, usterka została naprawiona. Trzeba poczekać aż zaktualizują się DNS-y (komputery odpowiedzialne za kojarzenie nazw stron internetowych z maszynami na których te strony się znajdują). Aktualizacja ta już się rozpoczęła ale może trochę potrwać w zależności od położenia (kraju) i strefy czasowej, gdzie DNS się znajduje.
Gra jest chwilowo zamknięta a ludzie z GAB, departamentów sprawdzają jakie szkody powstały na skutek ostatnich problemów.
Gra jest chwilowo zamknięta a ludzie z GAB, departamentów sprawdzają jakie szkody powstały na skutek ostatnich problemów.
- robin_waw
Re: problemy z grą i wiki
Wygląda na to że jakiś proces w grze zaczął masowo mordować postacie.
Gra jest zablokowana, szukają przyczyny masowych śmierci, gra zostanie odtworzona z kopii.
Ciekawe o ile cofnie się czas ?
Niestety musi to zrobić Jos, jak będzie miał czas, nie wiadomo ile potrwa przerwa w grze.
Gra jest zablokowana, szukają przyczyny masowych śmierci, gra zostanie odtworzona z kopii.
Ciekawe o ile cofnie się czas ?
Niestety musi to zrobić Jos, jak będzie miał czas, nie wiadomo ile potrwa przerwa w grze.
- A.L.M.E.R
To teraz wiem co to za czerwona kula , i huk byl :]
najlepiej od 2800
--EDIT--
Kurka wodna, co ja wygaduje!. Moje obecnie najlepsze ,lub mniej, zrobily w ciagu ostanich dwoch dni wiele wspaniałych i wielkich jak na swój wiek rzeczy! co teraz będzie z moimi postaciami? czy moja postac nie spotka pewnej kobiety? czy kapitan będzie płynal z trojka, kompanow? tego niestety nie zobaczymy w następnym odcinku
. strach pomyslec co by było jakby cofneli czas o 15 dni.. wiekszosc moich swietnych postaci by nie istniala. a co zrobic z obecnymi? udawac ze nie nikogo takiego nie znali, czy moze zastanawiac sie gdzie sa?. gdybym mial wybor to wolalbym to drugie. niestety
najlepiej od 2800
--EDIT--
Kurka wodna, co ja wygaduje!. Moje obecnie najlepsze ,lub mniej, zrobily w ciagu ostanich dwoch dni wiele wspaniałych i wielkich jak na swój wiek rzeczy! co teraz będzie z moimi postaciami? czy moja postac nie spotka pewnej kobiety? czy kapitan będzie płynal z trojka, kompanow? tego niestety nie zobaczymy w następnym odcinku
Last edited by A.L.M.E.R on Tue Jun 01, 2010 4:45 pm, edited 1 time in total.
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
- Fieger
A czemu to? Backup najwyżej 3-4 dni w tył. Zresztą i tak to zależy od decyzji góry, więc IMO dyskusja bez większego sensu.
I have a cunning plan...