Moderators: Public Relations Department, Players Department
CyboRKg wrote:Szybciej chodzi sie ulepszona droga i pewnie majac buty na nogach. Najlepiej miec jakis pojazd
krzysztof wrote:To skąd mam wiedzieć ile zabrać pożywienia??
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
PRUT wrote:Jos wrote:Paths only affect vehicles - not walking - and most regions in Cantr have very few vehicles. I don't think the Polish are in serious
trouble there, more than other groups.
A wiec tylko pojazdy korzystaja z ulepszeń dróg
Nowy:( wrote:nie znalazłem tutaj nic konkretnego typu: "na początku musisz iść *gdzieś tam* żeby *coś tam*" - brak żadnych poradników dla początkujących, nic... bajzel
Nowy:( wrote:Połowa jest do "edycji", 25% jest angielskie ~~ a reszta polska... ale nic nie ma tam mowy o tym, jak zacząć... no chyba, że angielski opis przycisków jest przydatny komuś (wystarczy w grze nakierować i się wie tyle co tam jest opisane ;p). Nie ma tam opisówco robić na starcie, czy gdzieś iść, jakie rozwiązania
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
CyboRKg wrote:Przekonalabys sie sama klikajac na przycisk "I" (info) obok projektow. Tymi szarymi nikt sie nie zajmuje, te jasno podswietlone sa zajete. Zaobserwowalem rozne poziomy tej "jasnosci", ale nie wiem dokladnie od czego to zalezy...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest