Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Averus Wolfmaster
Przy kazdej kobiecie pisze, ze 'ma xy lat', przy facecie natentomiast pisze, ze 'ma ponad xy lat'. Gdzie x to ta sama liczba, a y to 0.
Niby nic, ale o co tu własciwie chodzi, ze u kobiet nie pokazuje, ze maja ponad, tylko zawsze pisze, ze maja okragla liczbe, czy tez nigdzie nie pokazuje czy ktos ma ronwo czy nierowno, a tlumaczenie jest złe?
Niby nic, ale o co tu własciwie chodzi, ze u kobiet nie pokazuje, ze maja ponad, tylko zawsze pisze, ze maja okragla liczbe, czy tez nigdzie nie pokazuje czy ktos ma ronwo czy nierowno, a tlumaczenie jest złe?
-
pipok
-
michal
Gdy chcę zaatakować nową postacią, pojawia się komunikat: “Nie możesz używać przemocy podczas kilku pierwszych dni grania w tą grę.” Powinno być “tę grę”.
Podobne błędy występują w tekście, który ukazuje się po wskazaniu kursorem ikonek ataku i przeciągania: “Atakuj tą osobę.” i “Wywlecz tą osobę.” zamiast “tę osobę”.
Nie jestem purystą, ale wydaje mi się, że w grze bazującej na języku (polskim), rodzicom tym bardziej nie powinno podsuwać się argumentów potwierdzających tezę, że komputer ogłupia
Podobne błędy występują w tekście, który ukazuje się po wskazaniu kursorem ikonek ataku i przeciągania: “Atakuj tą osobę.” i “Wywlecz tą osobę.” zamiast “tę osobę”.
Nie jestem purystą, ale wydaje mi się, że w grze bazującej na języku (polskim), rodzicom tym bardziej nie powinno podsuwać się argumentów potwierdzających tezę, że komputer ogłupia
-
Aihal
Averus Wolfmaster wrote:Przy kazdej kobiecie pisze, ze 'ma xy lat', przy facecie natentomiast pisze, ze 'ma ponad xy lat'. Gdzie x to ta sama liczba, a y to 0.
Jak u kobiet było tak samo jak u mężczyzn to miały dodatkowo napisane że
Ona ma przy sobie ponad:
nowa tarcza
...
Uważam że to co jest teraz wygląda lepiej, choć oczywiście nie idealnie.
Zapewne ProgD może coś z tym zrobić.
- w.w.g.d.w
Oto co widzialy niektore moje postacie bedace w podrozy miedzy lokacjami:
1776-7.16: Widzisz jak dwudziestoletni mężczyzna używa stone cleaver na Manufacturing a stone axe.
Takiego czegos chyba jeszcze nie bylo.
PS. moze zapamientajmy ta postac i ktos kiedys dowie sie kto byl tym szczesliwcem,wkrotce bedzie to najbardziej znana postac
1776-7.16: Widzisz jak dwudziestoletni mężczyzna używa stone cleaver na Manufacturing a stone axe.
Takiego czegos chyba jeszcze nie bylo.
PS. moze zapamientajmy ta postac i ktos kiedys dowie sie kto byl tym szczesliwcem,wkrotce bedzie to najbardziej znana postac
Last edited by w.w.g.d.w on Mon Jan 15, 2007 4:06 pm, edited 1 time in total.
- Artur
-
matt_
-
Sasza
Ja sobie typa zapisałem. Jeżeli moja postać go spotka, to będzie wielbić jego oraz posiadaną wielką moc! 
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- robin_waw
- robin_waw
- Artur
-
Gap
- CzerwonyMag
- Artur
-
Milo
PROJEKT: Resting
Uczestnicy:
Rozpoczynający: już go tu nie ma (1765-0)
Postęp: 0.0 procent
Potrzebne godziny: 0
Wykonywanie projektu: Ręczne
Jak chce skasowac ten projekt to mi mowi ze wlozono prace i nie moge...
O co chodzi?!
Dodam ze typek zaodpoczywal sie na smierc a cialo zniklo bo to mlody cantryjczyk byl...
Prosze o wyjasnienie tego ale nie odblokowywanie. Ławka jest trzyosobowa i duch na niej przesiadujacy nie przeszkadzxa, raczej klimatu dodaje
Uczestnicy:
Rozpoczynający: już go tu nie ma (1765-0)
Postęp: 0.0 procent
Potrzebne godziny: 0
Wykonywanie projektu: Ręczne
Jak chce skasowac ten projekt to mi mowi ze wlozono prace i nie moge...
O co chodzi?!
Dodam ze typek zaodpoczywal sie na smierc a cialo zniklo bo to mlody cantryjczyk byl...
Prosze o wyjasnienie tego ale nie odblokowywanie. Ławka jest trzyosobowa i duch na niej przesiadujacy nie przeszkadzxa, raczej klimatu dodaje