Zapomniany numer konta

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

yamename

Zapomniany numer konta

Postby yamename » Wed Mar 11, 2009 7:19 pm

Hey nie wiem jak odzyskac konto... otoz teraz byla ta awaria i przez dlugi czas nie uzywalem numeru konta i mi wypadl z glowy. Przejzalem wszystkie maile i go nigdzie nie mam :< Jest jakas opcja zeby ponownie dostac numer? Szukalem tego kupe czasu ale nic nie znalazlem.
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Wed Mar 11, 2009 7:36 pm

Wyślij mi na pw adres e-mail pod jakim rejestrowałeś się w cantr, to sprawdzę twoje ID :]
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
F4Ra0n

Postby F4Ra0n » Sun Mar 15, 2009 12:35 pm

Założyłem konto i od 3 dni czekam na ID ! Moje stare konto ostatni raz oglądałem w zeszłe wakacje .... więc już go nie ma ... czy cantr support już nie przyjmuje graczy? Czy mógłbyś mi podac i moje id jeżeli to możliwe?
gawi

Postby gawi » Sun Mar 15, 2009 12:48 pm

F4Ra0n wrote:Założyłem konto i od 3 dni czekam na ID ! Moje stare konto ostatni raz oglądałem w zeszłe wakacje .... więc już go nie ma ... czy cantr support już nie przyjmuje graczy? Czy mógłbyś mi podac i moje id jeżeli to możliwe?

3 dni temu to akurat założyłeś konto w trakcie awarji.. musisz uzbroi sie w cierpliwoś .. gra dzis poszła pierwszy raz od 3 tygodni chyba ale jeszcze ma błędy .. więc moze to jeszcze troszke potrawac.. co do reszty pytan .. skontaktuj sie z Pd .. na przykład z Suchym
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
F4Ra0n

Postby F4Ra0n » Sun Mar 15, 2009 12:50 pm

Już to zrobiłem(tj. skontaktowałem się z suchym) ... a rejestracji dok w piątek... zdawało mi się, że strona działa ... no cóż ;[

Return to “Ogólna pomoc”