Pytanie o sile

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

cald dashew

Postby cald dashew » Thu Aug 30, 2007 2:06 pm

fakt, mozliwe ze tak jest... bo moja kobitka jest nadzwyczaj silna a 4 mezczyzn niezwykle silnych.. I nie spotkalem sie jak juz mowilem z okresleniem duzo silniejszy od innych

natomiast co do treningow, te postaci zwiekszyly sile ktore codziennie bily sie po twarzy z 10% sila :twisted: ale walka to zadnej sie nie zwiekszy;a :evil:
Image
Image
Image
Aihal

Postby Aihal » Fri Aug 31, 2007 1:46 pm

Mój jeden wygląda na dużo słabszego niż inni... i jakoś od 30 lat nic mu się nie poprawiło.

A zauważyliście że siła nie jest widoczna dla innych!
Ciekawe czy to błąd.
Jeśli to jest celowe to chyba nie powinno być wygląda na... tylko jest...
robin_waw

Postby robin_waw » Fri Aug 31, 2007 1:50 pm

Pamiętam jak było to implementowane i przez chwilę była widoczna u innych ale szybko to zmienili.
Aihal

Postby Aihal » Fri Aug 31, 2007 2:36 pm

Czyli wygląda na to że celowe...
Elf

Postby Elf » Sat Sep 01, 2007 2:24 pm

Zawsze się w tym gubię... siłę można wytrenować,jak czytałam,właśnie przez przeciąganie i kruszenie... A walka? To nie ma nic wspólnego z siłą,więc mogę sobie bić innych do woli,ale nigdy nie będę lepsza-dobrze to rozumiem?
taca. wanna. łóżko
Elf

Postby Elf » Sat Sep 01, 2007 2:25 pm

Zawsze się w tym gubię... siłę można wytrenować,jak czytałam,właśnie przez przeciąganie i kruszenie... A walka? To nie ma nic wspólnego z siłą,więc mogę sobie bić innych do woli,ale nigdy nie będę lepsza-dobrze to rozumiem?
taca. wanna. łóżko
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Sat Sep 01, 2007 2:45 pm

Nie, nie... Walkę też można wytrenować. Jak wszystkie inne umiejętności.
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Elf

Postby Elf » Sat Sep 01, 2007 3:48 pm

Ale jest tu jakaś konkretna ilość ciosów (bo chyba tylko bijąc innych mogę ćwiczyć?),które muszę zadać..a może to losowa ilość? Bo mam wrażenie,że już 10 lat trenuję,a nadal jestem amatorem. :lol:

A jeśli chodzi o siłę,to chyba właśnie jej się NIE DA wytrenować,wbrew temu co pisaliście wyżej...
taca. wanna. łóżko
gawi

Postby gawi » Sat Sep 01, 2007 9:24 pm

Siłe da se wytrenowac .. wiele postaci juz to zrobiło.. co do walki im wiecej zadasz arn tym szybciej sie uczysz.. a ile trzeba takich atakó wykonac zależy.. bo każdy stopień umiejętności skalada sie z ilus pkt.. np. to teoria z tymi punktami teraz.. walka niezreczny od 0-100 i ktos kto ma niezreczny 0 musi trenowac wiecej niz ktos kto ma niezreczny 50 .. to tak dla przykladu . Dlatego nie idzie powiedzieć ile trzeba ataków ...

myśle że dobrze myślę :lol: 8)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
cald dashew

Postby cald dashew » Sun Sep 02, 2007 9:11 am

chyba dobrze :)

siłe na pewno da sie wytrenować, wiem z autopsji a co do walki to tylko wiem w teori.. Ale cos czuje zeby walke wytrenowac trzeba zyc z 50 lat i dzien w dzien sie lac ;]

Dzieki za pomoc wasze odpowiedzi rozwialy moje watpliwosci, czuje ze jestem teraz madrzejszy :twisted:
Image

Image

Image
gawi

Postby gawi » Sun Sep 02, 2007 9:15 am

jedną postacią wytrenowałem walke po dwóch atakach pięściami.. z niezręcznego do amatorskiego poziomu.. ale inymi tłuke i tłuke i nic.. więc jest trudna do wytrenowania..trzeba by pewnie trenowac z toporami .. i sie poprostu leczyć... a to wiele leków ..
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl

Return to “Ogólna pomoc”