Czy strefy jezykowe sa polaczone ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- w.w.g.d.w
- NiKnight
Wy tutaj nie ustalajcie co mają robić postacie w grze
BTW. moja postać dotarła do strefy niemieckiej... albo hiszpańskiej.. albo angielskiej.. no może też niderlandzkiej. Nie wiem jakiej bo wszystkie tego typu postacie były w jednym miejscu (co do angielskiej nie jestem pewien)
Zresztą spotkałem też niedaleko jakiś nasz statek
I jak tu się teraz dogadać? 

BTW. moja postać dotarła do strefy niemieckiej... albo hiszpańskiej.. albo angielskiej.. no może też niderlandzkiej. Nie wiem jakiej bo wszystkie tego typu postacie były w jednym miejscu (co do angielskiej nie jestem pewien)

Ni Ni Ni Ni!
- Mattan
- NiKnight
Najpierw trzeba mieć ten topór... postać ta opuszczała jedną z trzech pierwszych wysp w czasach gdy o stali to nikt nie marzył, wątpię czy nawet komuś udało się wytopić żelazo
A migać migałem oj migałem ale ciężko zrozumieć jak ktoś pisze Ci po hiszpańsku, za chwilę po niderlandzki a na koniec po niemiecku (ten akurat rozumiem, ja - jako gracz) ... na szczęście trafiłem na bardzo porządną postać hiszpańską i wytłumaczyła mi podstawy podstaw języka
Ciekawe jak będzie wyglądać rozmowa gdy spotka się Chińczyków

A migać migałem oj migałem ale ciężko zrozumieć jak ktoś pisze Ci po hiszpańsku, za chwilę po niderlandzki a na koniec po niemiecku (ten akurat rozumiem, ja - jako gracz) ... na szczęście trafiłem na bardzo porządną postać hiszpańską i wytłumaczyła mi podstawy podstaw języka

Ciekawe jak będzie wyglądać rozmowa gdy spotka się Chińczyków

Ni Ni Ni Ni!
- Susel