O co chodzi??

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Szynszyl

O co chodzi??

Postby Szynszyl » Mon Jun 19, 2006 4:16 pm

Witam próbowałem samemu znaleść odpowiedz na pytanie ale nie udało mi się wiec pytan sie oto tutaj... Na czym polega Najważniesza Zasada??
Pewnie pytanie jerst głupie ale prosze o wyrozumiałość dla nowicjusza w grze i na forum...
Snake

Postby Snake » Mon Jun 19, 2006 4:28 pm

chodzi mniej więcej o to żeby nie wykorzystywać wiedzy pozapostaciowej (ooc - out of character) podczas gry... każda twoja postać jest oddzielną jednostką, która nie ma wiedzy o poczynaniach, doświadczeniach itp. twoich innych postaci.
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Szynszyl

Postby Szynszyl » Mon Jun 19, 2006 5:08 pm

A jeszcze jedno czy mozna mowic o wydarzeniach w grze na forum (chodzi mi o przytaczanie konkretnych przykładow)??
Killsen

Postby Killsen » Mon Jun 19, 2006 5:16 pm

Tak, ale jest zasada 4 dni. Czyli jak chcesz powiedzieć o jakimś wydarzeniu musisz napisać po 4 dniach od niego. I ukrywaj imiona i lokacje.
WojD

Re: O co chodzi??

Postby WojD » Mon Jun 19, 2006 11:18 pm

Szynszyl wrote:Na czym polega Najważniesza Zasada??
Pewnie pytanie jerst głupie ale prosze o wyrozumiałość dla nowicjusza w grze i na forum...

Proszę: http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=7526
==============

Return to “Ogólna pomoc”