Rejestracja na forum

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

WojD

Postby WojD » Sun Jan 01, 2006 10:55 pm

Anonymous wrote:a kasowanie u klienta plikow bez zapytania go o zdanie, nawet jesli byly w koszu zle o tobie swiadczy.
nie wszyscy sa tacy zdolni jak ty

Zapytałem - chciał, żeby wyrzucić śmieci z kompa - to od czego bys zaczął? :) Gość rzeczywiście wszystko tam trzymał, ikonka mu się podobała - odzyskałem potem większość danych...

A co ma to do rzeczy? No wiesz - procedura rejestracji w Cantr i na forum jest tak prosta, że mi się skojarzyło... I jeszcze z pewną panienką, która dzwoniła do serwisu z rozpaczliwym pytaniem, jak naprawić komputer "bo jej się gwiazdy na ekranie pokazały"...
==============
Mordred - innyguest

Postby Mordred - innyguest » Mon Jan 02, 2006 8:25 am

Ahoj!

Ja tylko przypomne, ze już kiedyś pisałem o tym samym problemie z rejestracja na forum - dodam (przypomnę), ze przez 2 tygodnie prowadziłem korespondencję z PD w tej sprawie ale oni powiedzieli że nic nie umieją zrobic i ze tak sie po prostu czasem dzieje - moje konto istnieje - jestem Memberlist - ale nigdy nie dostałem maila aktywującego a nowego nicka i innego maila nie chce mi sie podawać wiec zadeklarowałem że będe pisał jako gość (choc w sumie od tamtej pory nie piszę ale może to zmienię...)

BTW: Wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku (nie umieszczam w przeznaczonym na to wątku bo nie chcę zwiększać ilości postów pisanych przez "gości" - wiem że niektórych drażnią)
Guest

Postby Guest » Tue Jan 03, 2006 2:18 pm

aha, czyli oni sami nie wiedza o co chodzi...
ciekawe czy skonczyli 13 lat ;-)

swoja droga to tez mnie denerwowalo ze mnie system uprzejmie informowal zebym sie skontaktowal z administratorem forum ale jakos nigdzie na wierzchu nie ma informacji kto nim jest, a az tak strasznie mi na tym koncie nie zalezy zeby szukac takich informacji

Return to “Ogólna pomoc”