Ile czasu trzeba czekac?

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Xwalker

Ile czasu trzeba czekac?

Postby Xwalker » Sat Oct 29, 2005 9:10 pm

Ile trzeba czekac zeby przyslali emaila z numerem id?Bo dostalem najpierw emaila ze mam czekac az mnie przyjmą??
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Sat Oct 29, 2005 10:03 pm

Trzeba czekac datad az przyjdzie :D

W moim przypadku trwalo to kilkadziesiat sekund. Z tego co czytalem moze to trwac od kilku sekund, czasami kilka lub kilkanascie minut, a niekiedy kilka godzin Roznie bywa.
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Sat Oct 29, 2005 11:57 pm

ja wyslalem i przyszlo nastepnego dnia jak nie dojdzie do wieczora to zacznij sie denerwowac (tzn. wieczora hmm.. jest teraz po pierwszej w nocy no coz poczekaj przez dzien cos zdzialaja)
Guest

Postby Guest » Sun Oct 30, 2005 11:57 am

Jak zaraz mi nie przyslą tego maila to dostanę kurwicy.
TAk bardzo chcialbym zobaczyc jak sie gra w tą gre.
KaMioOoL

lolo

Postby KaMioOoL » Tue Dec 06, 2005 10:16 am

nie wiem po co to pieprzenie ;/ nie mozena samemu id wybrac, mniej uwag, pytan
bo an tym czwekaniu pewnie po,lowa rezygnuje ;/
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Tue Dec 06, 2005 10:19 am

To w takim razie powinni wydluzyc czekanie. Bo jak ktos nie ma cierpliwosci by troche poczekac na meile, to i tak gra mu sie nie spodoba.

To gra o bardzo wolnym tempie, mozesz wykonac pare klikniec, powiedziec pare slow i na reakcje i na jakies efekty czekac godzinami. Albo wybierasz sie w podroz i trzy dni czekasz az dojdziesz.

Jesli ktos zrezygnowal juz na etapie meila, to dzieki mu za to. nie rozczaruje sie gra.
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Dec 08, 2005 3:52 am

Racja :P Chociaż być może wkrótce będzie pewna automatyzacja z przyjmowaniem zgłoszeń i nie będzie tego problemu z czekaniem na ID :)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880

Return to “Ogólna pomoc”