Projekty i skille

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Mapok

Projekty i skille

Postby Mapok » Wed Nov 09, 2005 7:41 pm

Jestem nowy i chciałbym wiedzieć gdzie mogę sprawdzić swoje skille
oraz jak dołączyc/przejąć już zaczęty projekt. Albo pomóc komuś przy projekcie?
lukaasz

Postby lukaasz » Wed Nov 09, 2005 7:59 pm

Zeby sprawdzic na jakim poziomie mozesz cos robic, musisz to robic i wtedy kliknac na zielona kropeczke kolo twojego imienia i tam pisze.
czyli, jak zbierasz ser i klikniesz na swoja postac to bedzie ci pisalo ze:
calkiem niezle zbierasz ser.

aby dolaczyc, wejdz w zakladke projekty, zobacz jakie projekty sa aktualnie robione i pkliknij literke P jak Dołącz.
nemo49

Postby nemo49 » Wed Nov 09, 2005 8:00 pm

Swój skill sprawdzisz za pomoca zielonej kropki przy swoim imieniu. Skille innych osob za pomoca pierwszej ikony przy imieniu w menu ludzie. Przyłączyc sie do projektu możesz ,ale przejąc cudzego to już nie :D
Guest

Postby Guest » Wed Nov 09, 2005 8:06 pm

Ale chodzi mi o takie projekty gdzie nie ma nikogo, a wszystkie surowce są już dodane. A przycisku P nie mam przy żadnym projekcie.
lukaasz

Postby lukaasz » Wed Nov 09, 2005 8:08 pm

bo wykonujesz inny projekt, skoncz to co robisz (albo przerwij) to ci sie literki P pojawia.
a jak dokonczysz jakis projekt ktory niema wlasciciela to to co z niego uzyskasz wyladuje na ziemi, wiec pamietaj zeby to podniesc.

Return to “Ogólna pomoc”