Operacje na wielu surowcach
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- NiKnight
Operacje na wielu surowcach
By nie zaśmiecać podpiętego wątku "Pomysly na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr" pozwoliłem sobie pomysł Snake'a dać w oddzielny wątek.
Pomysł dotyczy dodania nowej funkcji w postaci "Upuść wszystko z inwentarza", sam zaproponowałem dodanie kolejnej "Podnieś wszystko". Idea ta na pewno pomogłaby (podnies wszystko) złodziejom i szaleńcom, z drugiej strony pomogłaby też mieszkańcom podnieść wszystko po zmarłym obywatelu.
Operacje te proponuje dodać w nowej zakładce w inwentarzu (obok zakładek: pokaż notatki, pokaż klucze itd).
Co sądzicie o tym pomyśle? Czy jedynie "upuść wszystko" warto wprowadzić do gry?
Pomysł dotyczy dodania nowej funkcji w postaci "Upuść wszystko z inwentarza", sam zaproponowałem dodanie kolejnej "Podnieś wszystko". Idea ta na pewno pomogłaby (podnies wszystko) złodziejom i szaleńcom, z drugiej strony pomogłaby też mieszkańcom podnieść wszystko po zmarłym obywatelu.
Operacje te proponuje dodać w nowej zakładce w inwentarzu (obok zakładek: pokaż notatki, pokaż klucze itd).
Co sądzicie o tym pomyśle? Czy jedynie "upuść wszystko" warto wprowadzić do gry?
Ni Ni Ni Ni!
- Snake
- Yossarian
- Raist
-
A może: 'Zbieraj wszystko po trochu'
Oczywiście w zakładce "Miejsce"

Oczywiście w zakładce "Miejsce"

Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- lukaasz
- Snake
Do cholery
nie chodziło mi o to żeby było podnieście wszystko, JA CHCIAŁEM operacje na wielu surowcach jak to jest z notatkami i kopertami Nie zabijajcie mojego pomysłu! Bo jest on logicznym ułatwieniem jak coś się przenosi między dwoma miejscami 

<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
- NiKnight
Wiemy, to ja zaproponowałem "podnieś wszystko" (no, może poza notatkami)... ale podoba mi się lukaasza (idź wszystkimi drogami)
Mam inny pomysł:
opcje typu:
jeśli jesteś mężczyzną i jesteś w górach bądź wzgórzach, które sąsiadują z plażą i masz przy sobie co najmniej trzy kilogramy drewna pozbądź się wszystkich rzeczy jadalnych, które nie leczą i są w ilości większej niż wiek postaci pomnożony przez dziesięć

Mam inny pomysł:
opcje typu:
jeśli jesteś mężczyzną i jesteś w górach bądź wzgórzach, które sąsiadują z plażą i masz przy sobie co najmniej trzy kilogramy drewna pozbądź się wszystkich rzeczy jadalnych, które nie leczą i są w ilości większej niż wiek postaci pomnożony przez dziesięć

Ni Ni Ni Ni!
- Elm0
Brakuje jeszcze tylko:
- spoliczkuj wszystkich
- szepcz do wszystkich
- nazwij wszystkich
- podaj wszystkim (przyda się w Esdragonie
)
- i przycisk 'samobójstwo' -> podniesienie wszystkich notatek a nastepnie przylanie w gębę najlepiej uzbrojonemu w wiosce i ucieczka w losową stronę
- spoliczkuj wszystkich
- szepcz do wszystkich
- nazwij wszystkich
- podaj wszystkim (przyda się w Esdragonie

- i przycisk 'samobójstwo' -> podniesienie wszystkich notatek a nastepnie przylanie w gębę najlepiej uzbrojonemu w wiosce i ucieczka w losową stronę

I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- OktawiaN :)
Elm0 wrote:Brakuje jeszcze tylko:
- szepcz do wszystkich
O to by bylo aurat fajne bo teraz wszyscy tylko szepcza i szepcza.

[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- Matix
- NiKnight
- Yossarian
Zależnie od dostępnych narzędzi. Pięściami - dwadzieścia dni, kosą - dziesięć dni (był taki jeden, co się kosą zabijał tydzień przeszło...
), nożem stalowym - 3 godziny... itd.

Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
- marshall
- Snake