(<CANTR CHARDESC>) czyli opis postaci
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
-
(<CANTR CHARDESC>) czyli opis postaci
1. Proponuję dodać także <CANTR> w opisie byłoby wtedy M20, M30, K20 itp - trochę krócej
oraz <red><green><blue> przed imieniem lub własną nazwą pojazdu
to by tak optycznie pozwoliło na wyróżnianie osób znajomych z tłumu.
oraz <red><green><blue> przed imieniem lub własną nazwą pojazdu
- in vitro...
- domeq
- Averus Wolfmaster
-
-
- KilDar
Gap wrote:<red><green><blue> przed imieniem lub własną nazwą pojazdu
kiedyś miałem tak porobione zwykłymi znacznikami html i imiona na kolorowo... nie wiem czy to teraz możliwe,
w każdym razie później jak 'kolorowałem' nazwy budowanych pokojów w budynku, to wyglądało to dobrze tylko do momentu zbudowania, potem nazwa zupełnie się traciła i konieczna była interwencja 'góry'
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
-
-
- Mars
-
No a skąd wierz że np to jest 20-letni mężczyzna a ten 30-letni mężczyzna, jeżeli osoba mająca 29 lat może wyglądać na 30 letnią bądź 40letnią, zresztą w życiu codziennym sam wiesz że te granice czasami się przecierają, niektórzy 30-latkowie wyglądają jak 20latkowie i vice versa. A im wiek większy ta granica się bardziej rozszerza
No ale masz rację daty urodzenia nie będziemy znali, jednak możemy oszacować czyjś wiek, ja szczerze powiedziawszy nie używam tego <CANTR... bo raz że wydłuża strasznie imiona osób, a dwa że jest mi niepotrzebne, bo wystarczy spojrzeć na listę osób w lokacji i wiadomo czy ktoś jest starszy czy młodszy

No ale masz rację daty urodzenia nie będziemy znali, jednak możemy oszacować czyjś wiek, ja szczerze powiedziawszy nie używam tego <CANTR... bo raz że wydłuża strasznie imiona osób, a dwa że jest mi niepotrzebne, bo wystarczy spojrzeć na listę osób w lokacji i wiadomo czy ktoś jest starszy czy młodszy

-
Żaden problem, ja mam pokolorowanematero wrote:Kolorowanie imion od jakiegoś czasu nie jest możliwe. Sam często z tego korzystałem, bardzo pomagało w tętniących życiem miejscach. Jestem ZA, by to wróciło.

Firefox plus wtyczka Greasemonkey plus zrobiony na kolanie skrypt. Bez dodatkowego obciążania serwera i zawracania głowy programistom Cantra.