PS. Pamiętajcie, gdyby ktoś nie wiedział, że amerykanie wysyłając pierwszych ludzi na księżyc dysponowali komputerem typu Atari 65XE albo trochę slabszym....
Pozdrawim.
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
matt_666 wrote:i aparaty fotograficzne do satelity jeszcze, a potem wymyśli się komputery,internet i googlemaps...a potem niech będą jeszcze deskorolki do szybszego poruszania się i rzesz jasna batony dla zwiększenia energii...a jak ktoś będzie chciał polatać to niech skoczy do kiosku po redbulla...
Eresan wrote:Pomysł był dla wytrwałych... Miał na celu przede wszystkim zmuszenie polis jakie teraz mamy, do łączenia się w celu zrobienia ambitnego projektu. Trudno, nie chcecie to nie... Wiem że projekt byłby do realizacji za jakiś czas, tym bardziej przykro mi że od razu tak go zjechaliście. Ale ja tam się nie upieram.
Pozdrawiam
darkblue wrote:A moje postacie co poniektóre jak samochód zobaczą to nie wiedzą wogule co to jest i w podobny sposób inni reagują.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest