Ubieranie cial
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Elm0
Ubieranie cial
Chyba nie trzeba wiele tłumaczyć. Każdy chyba zetknął się w grze z hienami obdzierającymi zmarłych z ubrania. Pal licho, gdy trupy chowamy w ziemi. Ale w wielu miastach praktykuje się zwyczaj chowania zmarłych w grobowach i na cmentarzach. I zdjęcie z nich ubrania przez złośliwego newspawna jest niesamowicie irytujace... Zwłoki zasłużonych leżą nagie na ziemi... przydałaby się więc opcja, aby takie ciała ponownie ubrać.
Last edited by Elm0 on Tue Feb 27, 2007 10:25 am, edited 1 time in total.
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
- Quijo
Jestem całkowicie za, mnie również bardzo mocno mocno denerwuje, choć słowo "denerwuje" jest zbyt słabym, by określić to co myślę, gdy widzę jak jakiś Noobek zedrze z przyjaciela od, którejś z moich postaci ubrania i potem jakby tego było mało to od razu zakłada je na siebie. Ech szkoda gadać, jestem po prostu za
http://www.gks-murcki.com
- ushol
też jestem za... w realu zmarli ubierani sądo pogrzebu w ładne ciuchy... niektózy wierzą/wierzyli, że wszystko co posiada zmarły podczas pochówku przejdzie z nim do świata po drugiej stronie... wiec dorobić się fajnych ciuszków i zabijać swoje postacie... cropp, hause, reserved i pare innych sklepów by poupadało...
chciałbym zdobyć jakąś skurzaną kurtałke...

- bast
- Matix
-
- Sztywna
- Maxthon
- Mattan
A ja jestem za tym żeby takie ubrane trupki można było wykopywać i ograbiać.
EDIT: Myshaq po prostu nie rozumiem uwielbienia dla ciał i to nawet tych najbardziej wolnych i wyzwolonych.
Tak naprawdę jestem za bo jak moje postacie obdzierają trupy to potem często są za to ścigane, a jakby można wszystko na powrót założyć to byłoby mniej hałasu.

EDIT: Myshaq po prostu nie rozumiem uwielbienia dla ciał i to nawet tych najbardziej wolnych i wyzwolonych.

Tak naprawdę jestem za bo jak moje postacie obdzierają trupy to potem często są za to ścigane, a jakby można wszystko na powrót założyć to byłoby mniej hałasu.
Last edited by Mattan on Wed Feb 28, 2007 8:14 am, edited 1 time in total.
- Quijo
-