Medale
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
-
Medale
Myślę, że warto byłoby dodać medale przypinane do piersi postaci. Robiłoby się je z żelaza, stali, złota czy srebr, mogłyby być przystrojone szlachetnymi kamieniami. Nosiłoby się je tak jak zwykłe ubrania i byłyby widoczne w opisie postaci. Możnaby je było zdejmować lub zdzierać z trupa tak jak ubrania.
Medale te miałyby wygrawerowany napis, który ustalałoby się przy zakładaniu projektu. napis nie mógłby być zbyt długi, np. do 30 znaków.
Wygladałoby to tak:
On ma na sobie:
ciepła czapka wykonana ze staranie oczyszczonego futra [zdejmij];
prosta koszula wykonana z plecionych trzcin specjalnego gatunku, otaczająca klatkę piersiową [zdejmij];
para skórzanych kozaków z wiązadłami ze skóry by móc je zapiąć dobrze wokół kostki. Sięgają one o dłoń nad kostkę i są grubsze przy pięcie dla lepszego podparcia [zdejmij];
srebrny medal ozdobiony diamentami z wygrawerowanym napisem: "Za zasługi dla Republiki" [zdejmij];[/b]
Medale te miałyby wygrawerowany napis, który ustalałoby się przy zakładaniu projektu. napis nie mógłby być zbyt długi, np. do 30 znaków.
Wygladałoby to tak:
On ma na sobie:
ciepła czapka wykonana ze staranie oczyszczonego futra [zdejmij];
prosta koszula wykonana z plecionych trzcin specjalnego gatunku, otaczająca klatkę piersiową [zdejmij];
para skórzanych kozaków z wiązadłami ze skóry by móc je zapiąć dobrze wokół kostki. Sięgają one o dłoń nad kostkę i są grubsze przy pięcie dla lepszego podparcia [zdejmij];
srebrny medal ozdobiony diamentami z wygrawerowanym napisem: "Za zasługi dla Republiki" [zdejmij];[/b]
- Artur
Re: Medale
calkiem niegupie 

-
- Gulczak
Podoba mi się! Jednak zaraz jacyś podupadli przedstawiciele rasy ludzkich pasożytów napisaliby sobie na medalach niecenzuralne słowa lub wyrażenia, które nie miałyby sensu! Tak oto stalibyśmy się świadkami medalomanii, każda postać miałaby po 5 medali a na każdym inny, niekoniecznie ciekawy lub wprawiający w zachwyt, napis! Istny armagedon. Chyba że napisy na medalu byłyby kontrolowane przez "siłe wyższą".
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Gulczak
Podoba mi się! Jednak zaraz jacyś podupadli przedstawiciele rasy ludzkich pasożytów napisaliby sobie na medalach niecenzuralne słowa lub wyrażenia, które nie miałyby sensu! Tak oto stalibyśmy się świadkami medalomanii, każda postać miałaby po 5 medali a na każdym inny, niekoniecznie ciekawy lub wprawiający w zachwyt, napis! Istny armagedon. Chyba że napisy na medalu byłyby kontrolowane przez "siłe wyższą".
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- Maxthon
- Matix
Powtarzasz się gulczak... Z nazwami budynków też jest podobnie. Pozatym srebro, czy złoto, bądzi inne badziewia trudno dostać. Chyba, że wprowadzą drewniane lub kamienne. Za!
Gdyby wreszcie mnie wysłuchali i wprowadzili małe i duże, drewniane i kamienne obiekty oraz kamienne tablice... Ech marzenia...
Gdyby wreszcie mnie wysłuchali i wprowadzili małe i duże, drewniane i kamienne obiekty oraz kamienne tablice... Ech marzenia...
http://www.matix.salon24.pl
- domeq
Re: Medale
AUTO wrote:Myślę, że warto byłoby dodać medale przypinane do piersi postaci. [...]
On ma na sobie: srebrny medal ozdobiony diamentami z wygrawerowanym napisem: "Za zasługi dla Republiki" [zdejmij];[/b]
+ Karteczki z imionami

No i wspomniane wyzej tablice.
- Quijo
- in vitro...
-
- mocny92
-