i to tyle czekam nawasze opinie. GOODBYE EVERYONE!
Jakieś mini dodatki
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Hubert
Jakieś mini dodatki
Proponował bym pare rzeczy które mozna by wprowadzic czekam nawasze opinie
można przewoźic zwierzeta z osady do osady
udomowienie zwierząt
budowanie fabryk np. młotków
budowanie sklepów
więcej sórowców w osadach
wysylanie listow z osady do osady
broń energetyczna
palenie budynków
ujeżdżanie koni
gra w pilke nozną.
Wszystkie drogi zasypał zimny śnieg...
Gdybym tylko zerwał łańcuch...
Ten ktory trzyma mnie...
Ten przez ktorego nie moge nic zrobic!
Lecz...
Jednak i tak nie znalazł bym drogi ku lepszemu światu...
Ten ktory trzyma mnie...
Lecz...
- robin_waw
Część propozycji już była, część jest bez sensu, cześć już jest.
Co zaproblem żeby twoja postać wybudowała budynek nazwała go fabryka i produkowała młotki ?
To samo dotyczy się sklepów. Wybuduj sobie sklep i sprzedawaj co chcesz.
Możesz mieć postać listonosza i dostarczać listy z osady do osady, znaleźć kilku pomocników i zorganizować sieć kurierów.
Co za problem udawać że gra się w piłkę nożną.
P.S. Ile ty masz lat 10 ?
Co zaproblem żeby twoja postać wybudowała budynek nazwała go fabryka i produkowała młotki ?
To samo dotyczy się sklepów. Wybuduj sobie sklep i sprzedawaj co chcesz.
Możesz mieć postać listonosza i dostarczać listy z osady do osady, znaleźć kilku pomocników i zorganizować sieć kurierów.
Co za problem udawać że gra się w piłkę nożną.
P.S. Ile ty masz lat 10 ?
- tehanu
Re: Jakieś mini dodatki
Hubert wrote:budowanie fabryk np. młotków
budowanie sklepów
wysylanie listow z osady do osady
gra w pilke nozną.
te rzeczy można po prostu "zagrać" wystarczy chcieć
- Hubert
HUMBAS
Proponowal bym jeszcze by jak sie jest namożu i płynie jakis statek bez załogi (np zagłodzili sie) to by mozna do niego wsiąść i zabrac co tam jest albo przejąc łudź alboco
Wszystkie drogi zasypał zimny śnieg...
Ten ktory trzyma mnie...
Lecz...
Ten ktory trzyma mnie...
Lecz...
- Mattan
Re: HUMBAS
Hubert wrote:Proponowal bym jeszcze by jak sie jest namożu i płynie jakis statek bez załogi (np zagłodzili sie) to by mozna do niego wsiąść i zabrac co tam jest albo przejąc łudź alboco
Jak statek bez załogi jest to stoi i wtedy możesz przybić i wejść lub włamać się.
- ushol
- Kalsiver
ten gość serialnie jest nowy... przejrzał kilka postów i spróbował to skumulować... poza tym tu trzeba mieć wyobraźnie jak to już wyżj powiedziano i wystarczy to zagrać...
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
-
Sasza
- robin_waw
-
Eresan
Fakt, Hubert chyba nie za bardzo przejżał forum i możliwości gry, ale śmiać to mi się chce nie z Niego ale z większości pozostałych postów. Wszyscy napuszyli się jak pawie (tylko które?
), sa więlce mądrzy a każdy inny to dno i pukanie od spodu. Warto czasami nie robić z siebie mędrca bo często wychodzi się na idiotę.
Wszystkim "wszechwiedzącym" proponuje spróbować uczyć a nie obrażać - może wtedy ktoś zamiast się z nich śmiać doceni mądrość.
Pozdrawiam
Wszystkim "wszechwiedzącym" proponuje spróbować uczyć a nie obrażać - może wtedy ktoś zamiast się z nich śmiać doceni mądrość.
Pozdrawiam
- Kalsiver
Eresan wrote:Fakt, Hubert chyba nie za bardzo przejżał forum i możliwości gry, ale śmiać to mi się chce nie z Niego ale z większości pozostałych postów. Wszyscy napuszyli się jak pawie (tylko które?), sa więlce mądrzy a każdy inny to dno i pukanie od spodu. Warto czasami nie robić z siebie mędrca bo często wychodzi się na idiotę.
Pozdrawiam
BLA BLA BLA...........

ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
-
Eresan
Tak... to typowa odpowiedź tego, co ma wiele do powiedzenia Klasiverze....
Ja jednak nadal uważam że lepiej uczyć niż odstraszać. Osobiście wole na Cantrze 10 "nowych gniewnych" (nawet gdy nie czytają dokładnie forum i nie do końca wiedzą co piszą) niż 1000 starych graczy, którzy jedyne co robia to krytykują wszystko co się da odstraszając nowych graczy.
Nie odbieraj tego do siebie prosze. To do wszystkich "wielce mądrych" krytykantów.
Pozdrawiam.
Ja jednak nadal uważam że lepiej uczyć niż odstraszać. Osobiście wole na Cantrze 10 "nowych gniewnych" (nawet gdy nie czytają dokładnie forum i nie do końca wiedzą co piszą) niż 1000 starych graczy, którzy jedyne co robia to krytykują wszystko co się da odstraszając nowych graczy.
Nie odbieraj tego do siebie prosze. To do wszystkich "wielce mądrych" krytykantów.
Pozdrawiam.
- Elm0